50 Plus Dating

40Plusrelatie

40Plusrelatie

3.1

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

4.0/5
branchevereniging singles keurmerk oplichting datingsites

Bij 40Plusrelatie kun je terecht als je wilt daten, een vriendschap of een serieuze relatie zoekt. De datingsite is gericht op 40-plussers en biedt veel mogelijkheden, maar zonder verplichtingen. Je kunt bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding door een professional inschakelen en hier de juiste partner vinden. Door de gespecialiseerde benadering en de professionele werkwijze van de consulenten kun je hier door heel Nederland gebruik van maken. Er kan een persoonlijke kennismaking worden gepland en hierdoor wordt het daten bij 40plus relatie nog leuker! Met deze persoonlijke touch onderscheid 40Plusrelatie zich van andere dating sites. De medewerkers van 40 plus relatie vinden het belangrijk om een band met de leden op te bouwen.

Betrouwbaarheid van 40Plusrelatie

40plusrelatie.nl is aangesloten bij het Singles Keurmerk. Dit is de enige Branchevereniging in Nederland voor relatiebemiddeling. Dit keurmerk zet zich in om de belangen van de singles te behartigen. Hierbij spelen deskundigheid en betrokkenheid een grote rol. Ook aan de privacy wordt continu gewerkt. De persoonlijke gegevens worden alleen binnen de eigen organisatie van 40plusrelatie.nl gebruikt. 40plusrelatie.nl staat geregistreerd bij de WBP, Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze instantie ziet er op toe, dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd zijn. Qua veiligheid en privacy zit je hier wel goed.

Inschrijven bij 40Plusrelatie.nl

Het inschrijven bij 40plusrelatie.nl wordt gedaan middels een intakegesprek en met een intake formulier. Heel persoonlijk. Onderwerpen die hierbij naar voren komen zijn hoe sta je in het leven, wat doe je in je vrije tijd en hoe ziet je ideale partner er uit. Er wordt ook een persoonsbeschrijving gemaakt en alles wordt vervolgens weer met je doorgenomen. Als dit gebeurd is dan zal de zoektocht gaan beginnen. Er is een bemiddelingsperiode van twaalf tot achttien maanden, de persoonlijke bemiddeling van 40plusrelatie.nl. Er worden hierbij vaste tarieven gehanteerd en er wordt gewerkt met gegarandeerde voorstellen.

Van tevoren weet je dus precies waar je aan toe bent bij 40plusrelatie.nl. Je kunt je eigen consulent altijd contacteren als je vragen hebt of iets wilt weten. Op het moment dat er een geschikte kandidaat is gevonden, zal er contact met een lid op worden genomen. Als beide partijen akkoord zijn en de persoonsbeschrijvingen zijn uitgewisseld dan kan er een date worden gepland. Er zal dan ook een evaluatie plaatsvinden om te kijken of je je droompartner hebt gevonden.

Kosten 40 plus relatie

De werkwijze en de mogelijkheden van 40plusrelatie.nl worden toegelicht in een gratis en vrijblijvend gesprek. Als er een uitgebreide intake heeft plaatsgevonden en er is een persoonsbeschrijving gemaakt, dan wordt er een foto gemaakt en worden alle gegevens nogmaals besproken. Bij de bemiddeling worden er verschillende pakketten aangeboden, maar de prijzen daarvan worden alleen besproken in een gesprek. Op de website staat wel het inschrijfgeld gemeld, dat is 150 euro en daarvoor krijg je het volgende aangeboden:

 • Een uitgebreid intakegesprek, bij een lid thuis of bij 40plusrelatie.nl op kantoor;
 • Een foto maken voor het landelijk cliëntenbestand (voor intern gebruik);
 • Gedetailleerde persoonsbeschrijving, met inachtneming van de privacy;
 • Persoonsbeschrijving wordt aan een lid toegestuurd, zodat diegene alles zelf kan bekijken en waar nodig aanvullen;
 • Er wordt op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat.

Er zijn al mogelijkheden bij 40Plusrelatie vanaf 59 euro per maand.

40PlusRelatie App

40Plusrelatie.nl heeft een mobiele applicatie beschikbaar waar je gebruik van kunt maken als lid. Zo ben je ook op je smartphone en tablet overal bereikbaar en kun je onbeperkt genieten.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft 40plusrelatie.nl acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 40 plus relatie

Als je je uit wilt schrijven dan kun je bij de consulent aangeven dat je wilt stoppen met daten. Het kan zijn dat jij je ideale partner hebt gevonden of dat het niet aansluit bij je wensen en behoeften. Dit kun je dan doorgeven via de telefoon, de mail of in een gesprek.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

15 gedachten over “40Plusrelatie

 • zocht leuke dame, helaas niet gevonden

 • Duur omdat je intakegesprek moet doen, maar ze maken wel echt werk van hun dating en sturen je matches en zetten dates voor je op. dus dat is wel erg fijn. Als je echt een serieuze relatie wil en zoekt dan is deze site erg fijn!

 • Vorig jaar ben ik voor een half jaar een contract aangegaan bij 40plusrelatie Gay. In het intakegesprek heb ik duidelijk aangegeven dat het voor mij moeilijker is om een relatie te vinden en dat ik daarom een bureau heb ingeschakeld omdat het mij betrouwbaarder leek dan een datingsite. De consulent heeft de opdracht aangenomen en sindsdien heb ik tot 30 mei (het einde van het contract) geen aanbiedingen van het bureau gehad, terwijl die wel beloofd waren. Halverwege het contract kwam hij met de mededeling dat het voor mij lastiger zou zijn om iemand te kunnen vinden, iets wat hij in het begin ook al had kunnen weten.
  Ik heb de consulent hier op aangesproken en gevraagd of ik restitutie van mijn betaling kan krijgen, ook als genoegdoening voor de frustratie en irritatie die ik heb gehad.
  Als reactie op mijn besluit kwam hij opeens met een date, maar ik had hier geen vertrouwen meer in. Ik vind dat er misbruik wordt gemaakt van de positie van de single, die hier dus de dupe van is, en dat ze alleen op hun geld uit zijn. Het zou een aardig gebaar zijn geweest als hij een deel van het geld zou terugstorten, maar zo coulant zijn ze dus blijkbaar niet. Ik adviseer niet met dit bureau in zee te gaan.

 • Aantal maanden terug mezelf hier aangemeld maar tot nu toe nog geen succes…

 • Leuk voor oudere mensen om opzoek te gaan naar nieuwe liefdes. ben zelf gescheiden en kom niet zo vaak buiten. veel tijd met werk en kinderen kwijt dus dan is dit een goede oplossing om toch iemand nieuws te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *