50 Plus Dating

40Plusrelatie

40Plusrelatie

3.1

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

4.0/5
branchevereniging singles keurmerk oplichting datingsites

Bij 40Plusrelatie kun je terecht als je wilt daten, een vriendschap of een serieuze relatie zoekt. De datingsite is gericht op 40-plussers en biedt veel mogelijkheden, maar zonder verplichtingen. Je kunt bijvoorbeeld persoonlijke begeleiding door een professional inschakelen en hier de juiste partner vinden. Door de gespecialiseerde benadering en de professionele werkwijze van de consulenten kun je hier door heel Nederland gebruik van maken. Er kan een persoonlijke kennismaking worden gepland en hierdoor wordt het daten bij 40plus relatie nog leuker! Met deze persoonlijke touch onderscheid 40Plusrelatie zich van andere dating sites. De medewerkers van 40 plus relatie vinden het belangrijk om een band met de leden op te bouwen.

Betrouwbaarheid van 40Plusrelatie

40plusrelatie.nl is aangesloten bij het Singles Keurmerk. Dit is de enige Branchevereniging in Nederland voor relatiebemiddeling. Dit keurmerk zet zich in om de belangen van de singles te behartigen. Hierbij spelen deskundigheid en betrokkenheid een grote rol. Ook aan de privacy wordt continu gewerkt. De persoonlijke gegevens worden alleen binnen de eigen organisatie van 40plusrelatie.nl gebruikt. 40plusrelatie.nl staat geregistreerd bij de WBP, Wet Bescherming Persoonsgegevens. Deze instantie ziet er op toe, dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd zijn. Qua veiligheid en privacy zit je hier wel goed.

Inschrijven bij 40Plusrelatie.nl

Het inschrijven bij 40plusrelatie.nl wordt gedaan middels een intakegesprek en met een intake formulier. Heel persoonlijk. Onderwerpen die hierbij naar voren komen zijn hoe sta je in het leven, wat doe je in je vrije tijd en hoe ziet je ideale partner er uit. Er wordt ook een persoonsbeschrijving gemaakt en alles wordt vervolgens weer met je doorgenomen. Als dit gebeurd is dan zal de zoektocht gaan beginnen. Er is een bemiddelingsperiode van twaalf tot achttien maanden, de persoonlijke bemiddeling van 40plusrelatie.nl. Er worden hierbij vaste tarieven gehanteerd en er wordt gewerkt met gegarandeerde voorstellen.

Van tevoren weet je dus precies waar je aan toe bent bij 40plusrelatie.nl. Je kunt je eigen consulent altijd contacteren als je vragen hebt of iets wilt weten. Op het moment dat er een geschikte kandidaat is gevonden, zal er contact met een lid op worden genomen. Als beide partijen akkoord zijn en de persoonsbeschrijvingen zijn uitgewisseld dan kan er een date worden gepland. Er zal dan ook een evaluatie plaatsvinden om te kijken of je je droompartner hebt gevonden.

Kosten 40 plus relatie

De werkwijze en de mogelijkheden van 40plusrelatie.nl worden toegelicht in een gratis en vrijblijvend gesprek. Als er een uitgebreide intake heeft plaatsgevonden en er is een persoonsbeschrijving gemaakt, dan wordt er een foto gemaakt en worden alle gegevens nogmaals besproken. Bij de bemiddeling worden er verschillende pakketten aangeboden, maar de prijzen daarvan worden alleen besproken in een gesprek. Op de website staat wel het inschrijfgeld gemeld, dat is 150 euro en daarvoor krijg je het volgende aangeboden:

 • Een uitgebreid intakegesprek, bij een lid thuis of bij 40plusrelatie.nl op kantoor;
 • Een foto maken voor het landelijk cliëntenbestand (voor intern gebruik);
 • Gedetailleerde persoonsbeschrijving, met inachtneming van de privacy;
 • Persoonsbeschrijving wordt aan een lid toegestuurd, zodat diegene alles zelf kan bekijken en waar nodig aanvullen;
 • Er wordt op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat.

Er zijn al mogelijkheden bij 40Plusrelatie vanaf 59 euro per maand.

40PlusRelatie App

40Plusrelatie.nl heeft een mobiele applicatie beschikbaar waar je gebruik van kunt maken als lid. Zo ben je ook op je smartphone en tablet overal bereikbaar en kun je onbeperkt genieten.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft 40plusrelatie.nl acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij 40 plus relatie

Als je je uit wilt schrijven dan kun je bij de consulent aangeven dat je wilt stoppen met daten. Het kan zijn dat jij je ideale partner hebt gevonden of dat het niet aansluit bij je wensen en behoeften. Dit kun je dan doorgeven via de telefoon, de mail of in een gesprek.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

15 gedachten over “40Plusrelatie

 • Ik was opzoek naar iemand van mijn eigen leeftijd. Gelukkig kwam ik zo terecht bij 40plusdating. Een datingsite welke perfect bij mij paste. Fijne website en niet te duur voor het geen je er voor krijgt. De persoonlijke service is erg goed!

 • 3 maanden geleden heb ik me ingeschreven bij 40Plusrelatie. Erg prettige werkwijze, heel persoonlijk. Het tweede voorstel was een schot in de roos. Het is nog pril maar de toekomst ziet er veel belovend uit.

 • Yvonne Scheeling

  Al verschillende keren geprobeerd om contact op te nemen. Ik wil graag weten of er ook mogelijkheden zijn in mijn buurt Enschede. Maar niemand lijkt antwoord te kunnen geven op mijn vraag. Helaas… Blijkbaar te druk of zo…

 • Alleen maar positieve berichten over 40 plus relatie. Ben heel tevreden. Mensen met verstand van zaken en mijn coach hielp me zelfs een beetje met afvallen. Allemaal erg betrokken mensen. Die man voor mij komt er wel.

 • Ik ben best onzeker over van alles en nog wat. Op 40 plus relatie word je op een persoonlijke manier gekoppeld. Ik ben helemaal happy.

 • Klote site. Krijg geen reactie.

 • Britta Smolders

  Ik heb een leuk en sportief type ontmoet via deze datingsite. Ik kan het iedereen aanraden. Heel gemakkelijk en zo leuk! Echt de moeite mannen en vrouwen

 • Als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie dan moet je dit proberen. Heel persoonlijk en erg betrokken. Ik ben heel fijn gekoppeld aan Mark en alles in ons eigen tempo. Geen talloze dates, maar in 2 of 3 keer meteen een passende partner in de buurt! Dankjewel meiden!

 • Frits Peeters

  Ik heb mij via internet aangemeld en ze hebben mij in 2 gemakkelijke stappen kunnen koppelen aan een lieve vrouw bij mij in de buurt. Ik en Liesbeth willen 40plus relatie bedanken voor hun fantastische werk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *