50 Plus Dating

50PlusMatch

50PlusMatch

3.4

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

50Plusmatch is een datingsite speciaal voor 50 plussers. Ben je een actieve 50 plusser en houd je er een avontuurlijke levensstijl op na, dan ben je bij 50Plusmatch aan het juiste adres. Dus ben je opzoek naar een datingsite met alleen maar 50 plussers dan is dit de datingsite voor jou. De datingsite heeft een groot en divers ledenaantal. Naast de online datingsite heeft 50Plusmatch ook een gratis dating app voor op de mobiele telefoon of tablet beschikbaar. Het is dus een zeer betrouwbare datingsite.

50Plusmatch Betrouwbaarheid

50Plusmatch is een datingsite welke speciaal gemaakt is voor ouderen die serieus opzoek zijn naar een leuke partner. Daarom staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij 50Plusmatch. De site is voorzien van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat het een veilige en betrouwbare datingsite is. Hiermee is gegarandeerd dat al je gegevens veilig zijn opgeslagen en er geen misbruik van gemaakt wordt. Naast het thuiswinkelwaarborg beschikt 50 plusmatch ook over het keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is speciaal gemaakt om kenbaar te maken dat het een betrouwbare website is. 50Plusmatch controleert al haar profielen handmatig en hiermee is gegarandeerd dat alle profielen echt zijn.

50Plusmatch claimt niet alleen dat ze een betrouwbare datingsite is, ze maakt dit ook waar. Zo is de site door Kassa als beste getest. Een uitstekende prestatie. Daarnaast is 50Plusmatch de winnaar van de thuiswinkel awards in de categorie datingsites. Dit is een publieksprijs. Dit betekent dat 50Plusmatch door haar leden is gekroond tot beste datingsite van Nederland.

We kunnen dus wel stellen dat 50Plusmatch betrouwbaarheid erg belangrijk vindt en dit ook waar maakt.

Inschrijven en inloggen 50Plusmatch

Inschrijven kan eenvoudig via de homepage. Je vult hier je e-mailadres, nickname, en je seksuele voorkeur in. Vervolgens kun je verder gaan met invullen van je profiel. Het is mogelijk om je profiel in te vullen met je geboortedatum, beroep, opleidingsniveau, het soort contact waar je naar opzoek bent en natuurlijk je woonplaats. Daarnaast kun je wat informatie invullen over je hobbies en over je uiterlijk. Middels 7 stappen wordt in kaart gebracht wat jij voor persoon bent en welk type mens goed bij jou zal passen. Zodra je dit hele proces hebt doorlopen kun je nog een foto van jezelf toevoegen. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je direct aan de gang met zoeken naar een leuke en geschikte date op 50Plusmatch.

Gebruik en profiel 50Plusmatch

50Plusmatch is er eenvoudig in gebruikt. Zodra je inschrijving is voltooid kun je aan de gang op 50Plusmatch. Op de homepage valt meteen het item ’things to share’ op. Dit is een soort van prikbord waarop iedereen iets kan delen. Als je iets speciaals zoekt of iemand leuks zoekt kun je daar een oproep plaatsen. Je kunt de berichtjes op dit prikbord liken, of er op reageren. Een leuke en laagdrempelige manier dus om met elkaar in contact te komen. De berichtjes zijn wel openbaar en voor iedereen op de datingsite te zien. Aan de linkerkant van de datingsite vind je nog tal van leuke functies en kun je allerlei statistieken inzien. Zo kun je bijvoorbeeld zien we er jarig is, wie je profiel leuk vindt, wie er online is en een update van de laatste 50 inschrijvingen op 50 plus match.

Ben je opzoek naar een date of iemand leuks om mee te praten?Dan zul je gebruik moeten maken van de zoekfunctie rechtsboven. Je hebt uitgebreide zoekmogelijkheden en je kunt de resultaten vervolgens sorteren op allerlei kenmerken, zoals leeftijd en provincie.Staat er een leuke man of vrouw voor jou bij? Dan kun je zijn of haar profiel leuk vinden. Wanneer je in contact komen met iemand? Stuur hem of haar dan een persoonlijk berichtje. Kom je mensen tegen die je niet meer wilt zien, of waarvan je wilt dat ze jouw profiel niet kunnen zien? Dan kun je hun profiel blokkeren.

50Plusmatch werkt erg goed en de functies zijn goed doordacht. 50Plusmatch beschikt over een aantal leuke functies zoals Things to share. De moeite waard dus om uit te proberen.

Kosten 50Plusmatch

Om van de volledige functionaliteit van 50Plusmatch gebruikt te kunnen maken en persoonlijke berichtjes te kunnen versturen, moet je een volledig lidmaatschap hebben. De kosten voor een volledig lidmaatschap zijn als volgt:

 • 1 maand € 24,95 per maand
 • 3 maanden € 14,95 per maand
 • 6 maanden € 9,95 per maand
 • 1 jaar € 7,95 per maand.

Betalen kan in een veilige omgeving via ideal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

50plusmatch App

50Plusmatch beschikt als een van de weinige datingsites over een mobiele dating app voor iPhone en Android. Met de dating app ben je overal en altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van alle functionaliteiten van 50Plusmatch. Je hoeft dus nooit iets te missen. Binnen de app heb je de mogelijkheid om onder andere een profiel aan te maken, foto’s te uploaden, andere profielen te doorzoeken, chatten en berichten versturen en zien wie jouw profiel bekeken heeft. De app is gratis te downloaden in de Appstore of op Google Play.

50plusmatch dating app

Voorbeeld van de 50Plusmatch dating app:

Nieuws en kortingen 50plusmatch

Regelmatig heeft 50plusmatch leuke kortingsacties voor nieuwe leden zoals bijvoorbeeld een full membership 3 dagen gratis uitproberen. Blijf op de hoogte van alle kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Plusmatch

Je kunt op 50Plusmatch jezelf op twee manieren uitschrijven, tijdelijk en definitief uitschrijven. Ben je tijdelijk niet opzoek naar een leuke date of wat contact? Dan kun je eenvoudig je lidmaatschap tijdelijk stop zetten. Je kunt dit doen onder het kopje mijn profiel bij instellingen en lidmaatschap. Heb je de match van je leven gevonden op 50Plusmatch? Dan kun je jezelf natuurlijk ook definitief inschrijving. Je vindt deze mogelijkheid ook bij instellingen en lidmaatschap.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

69 gedachten over “50PlusMatch

 • Als gratis lid kan je weinig bij deze partij. Ook zit je gelijk vast aan een duur abonnement ook al wil je het eerst uitproberen.
  Ik ben blijer met vrijblijvendere sites zoals http://www.ouderensex.nl
  Is niet echt voor een vaste relatie maar goed dat hoef ik op deze leeftijd ook niet echt meer.

 • In mijn persoonlijke ervaring een erg goede datingsite!

 • Ik krijg een bericht dat ik tijdelijk voor slechts 5 euro een maand lid kan worden, maar de betalingsmogelijkheid is wel beperkter dan anders, slechts met VISA of mastercard. Is dat opdat ze je dan na een maand jouw abo kunnen verlengen door automatisch geld ervan af te houden? Ik betrouw de handelswijze van de site helemaal niet

 • Ik heb grote twijfels over deze datingsite, goed lezen wat je aangevinkt hebt en een foto ervan nemen ( wat ik niet gedaan heb stom stom) ze hebben mij wel op deze manier gepakt. Ik ben ? 29,99 armer geworden. Maar ja, ik zou zeggen wees op je hoede.

 • L. Dekkers

  50plusmatch is een goede site mits je betalend lid bent, anders kun je bijna niets!
  Alleen, het GROTE NADEEL, heel vervelend als je je inschrijft al is het maar voor ??n week om eerst wat rond te kijken ben je maandenlang verzekerd van spam in je mailbox van buitenlandse vrouwen.
  Al 3 keer meegemaakt in de afgelopen jaren.
  Mijn vermoeden, een tweede partij krijgt of koopt de e-mailadressen. Dat kan geen toeval zijn.

 • Omdat ik in mijn profiel had aangegeven een niet betalend lid te zijn, ten teken dat ik niet altijd kan antwoorden, ben ik nu geweigerd of noem het maar; geblokkeerd door 50plus..

 • Het zou deze site sieren indien ze ook de negatieve reacties zouden laten zien.
  Geld over de balk gooien

 • Een hoop niet werkende of niet reagerende profielen van mensen, Mensen laten volgens mij hun profiel erop staan tereijl ze toch niet meer actief deelnemen ,
  Een hoop eenzijdige reclame op deze site over mensen die elkaar wel zouden hebben gevonden via deze site.

 • Kan me niet voorstellen dat deze site door 99 procent van de mensen wordt aanbevolen,
  Weinig tot geen interactie tussen de bezoekers, profielen wel aanwezig maar worden niet actiefgebruikt blijkbaar..
  Is het lidmaatschapsgeld dus niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *