50 Plus Dating

50PlusMatch

50PlusMatch

3.4

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

50Plusmatch is een datingsite speciaal voor 50 plussers. Ben je een actieve 50 plusser en houd je er een avontuurlijke levensstijl op na, dan ben je bij 50Plusmatch aan het juiste adres. Dus ben je opzoek naar een datingsite met alleen maar 50 plussers dan is dit de datingsite voor jou. De datingsite heeft een groot en divers ledenaantal. Naast de online datingsite heeft 50Plusmatch ook een gratis dating app voor op de mobiele telefoon of tablet beschikbaar. Het is dus een zeer betrouwbare datingsite.

50Plusmatch Betrouwbaarheid

50Plusmatch is een datingsite welke speciaal gemaakt is voor ouderen die serieus opzoek zijn naar een leuke partner. Daarom staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij 50Plusmatch. De site is voorzien van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat het een veilige en betrouwbare datingsite is. Hiermee is gegarandeerd dat al je gegevens veilig zijn opgeslagen en er geen misbruik van gemaakt wordt. Naast het thuiswinkelwaarborg beschikt 50 plusmatch ook over het keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is speciaal gemaakt om kenbaar te maken dat het een betrouwbare website is. 50Plusmatch controleert al haar profielen handmatig en hiermee is gegarandeerd dat alle profielen echt zijn.

50Plusmatch claimt niet alleen dat ze een betrouwbare datingsite is, ze maakt dit ook waar. Zo is de site door Kassa als beste getest. Een uitstekende prestatie. Daarnaast is 50Plusmatch de winnaar van de thuiswinkel awards in de categorie datingsites. Dit is een publieksprijs. Dit betekent dat 50Plusmatch door haar leden is gekroond tot beste datingsite van Nederland.

We kunnen dus wel stellen dat 50Plusmatch betrouwbaarheid erg belangrijk vindt en dit ook waar maakt.

Inschrijven en inloggen 50Plusmatch

Inschrijven kan eenvoudig via de homepage. Je vult hier je e-mailadres, nickname, en je seksuele voorkeur in. Vervolgens kun je verder gaan met invullen van je profiel. Het is mogelijk om je profiel in te vullen met je geboortedatum, beroep, opleidingsniveau, het soort contact waar je naar opzoek bent en natuurlijk je woonplaats. Daarnaast kun je wat informatie invullen over je hobbies en over je uiterlijk. Middels 7 stappen wordt in kaart gebracht wat jij voor persoon bent en welk type mens goed bij jou zal passen. Zodra je dit hele proces hebt doorlopen kun je nog een foto van jezelf toevoegen. Hierna is je inschrijving voltooid en kun je direct aan de gang met zoeken naar een leuke en geschikte date op 50Plusmatch.

Gebruik en profiel 50Plusmatch

50Plusmatch is er eenvoudig in gebruikt. Zodra je inschrijving is voltooid kun je aan de gang op 50Plusmatch. Op de homepage valt meteen het item ’things to share’ op. Dit is een soort van prikbord waarop iedereen iets kan delen. Als je iets speciaals zoekt of iemand leuks zoekt kun je daar een oproep plaatsen. Je kunt de berichtjes op dit prikbord liken, of er op reageren. Een leuke en laagdrempelige manier dus om met elkaar in contact te komen. De berichtjes zijn wel openbaar en voor iedereen op de datingsite te zien. Aan de linkerkant van de datingsite vind je nog tal van leuke functies en kun je allerlei statistieken inzien. Zo kun je bijvoorbeeld zien we er jarig is, wie je profiel leuk vindt, wie er online is en een update van de laatste 50 inschrijvingen op 50 plus match.

Ben je opzoek naar een date of iemand leuks om mee te praten?Dan zul je gebruik moeten maken van de zoekfunctie rechtsboven. Je hebt uitgebreide zoekmogelijkheden en je kunt de resultaten vervolgens sorteren op allerlei kenmerken, zoals leeftijd en provincie.Staat er een leuke man of vrouw voor jou bij? Dan kun je zijn of haar profiel leuk vinden. Wanneer je in contact komen met iemand? Stuur hem of haar dan een persoonlijk berichtje. Kom je mensen tegen die je niet meer wilt zien, of waarvan je wilt dat ze jouw profiel niet kunnen zien? Dan kun je hun profiel blokkeren.

50Plusmatch werkt erg goed en de functies zijn goed doordacht. 50Plusmatch beschikt over een aantal leuke functies zoals Things to share. De moeite waard dus om uit te proberen.

Kosten 50Plusmatch

Om van de volledige functionaliteit van 50Plusmatch gebruikt te kunnen maken en persoonlijke berichtjes te kunnen versturen, moet je een volledig lidmaatschap hebben. De kosten voor een volledig lidmaatschap zijn als volgt:

 • 1 maand € 24,95 per maand
 • 3 maanden € 14,95 per maand
 • 6 maanden € 9,95 per maand
 • 1 jaar € 7,95 per maand.

Betalen kan in een veilige omgeving via ideal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

50plusmatch App

50Plusmatch beschikt als een van de weinige datingsites over een mobiele dating app voor iPhone en Android. Met de dating app ben je overal en altijd in de gelegenheid om gebruik te maken van alle functionaliteiten van 50Plusmatch. Je hoeft dus nooit iets te missen. Binnen de app heb je de mogelijkheid om onder andere een profiel aan te maken, foto’s te uploaden, andere profielen te doorzoeken, chatten en berichten versturen en zien wie jouw profiel bekeken heeft. De app is gratis te downloaden in de Appstore of op Google Play.

50plusmatch dating app

Voorbeeld van de 50Plusmatch dating app:

Nieuws en kortingen 50plusmatch

Regelmatig heeft 50plusmatch leuke kortingsacties voor nieuwe leden zoals bijvoorbeeld een full membership 3 dagen gratis uitproberen. Blijf op de hoogte van alle kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven 50Plusmatch

Je kunt op 50Plusmatch jezelf op twee manieren uitschrijven, tijdelijk en definitief uitschrijven. Ben je tijdelijk niet opzoek naar een leuke date of wat contact? Dan kun je eenvoudig je lidmaatschap tijdelijk stop zetten. Je kunt dit doen onder het kopje mijn profiel bij instellingen en lidmaatschap. Heb je de match van je leven gevonden op 50Plusmatch? Dan kun je jezelf natuurlijk ook definitief inschrijving. Je vindt deze mogelijkheid ook bij instellingen en lidmaatschap.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

69 gedachten over “50PlusMatch

 • S. Verkade

  Vandaag voor het eerst sinds zeer lange tijd een zgn match mail ontvangen. Maar om iets te kunnen lezen van deze persoon moet ik meteen betalend lid worden. Het zou netjes zijn als het eerste bericht gewoon zichtbaar was. Nu kan ik totaal niet reageren, wat ook niet fraai overkomt. Helaas, ik ga mijn account definitief verwijderen. Dus, man van 58 uit Zuid-Holland, sorry! Maar dit zijn de misleidende praktijken van 50PlusMatch.

 • Ach ja, met ??n member heb ik sumier contact, Van die andere 6 of 7 members krijg ik geen reactie.
  Of ik ben gewoon oerlelijk en denken ze wellicht; toedeledokkie met jou griezel, of ze zijn al druk aan het daten ?f, en dat denk ik vooral, dat ook deze site malafide is.
  Als mijn abonnement om is, ben ik er klaar mee.
  Mijn (tijdelijke) thuishulp is ook een leuke vrouw en volgens mij hebben we een klik.

 • Je zou toch denken dat single 50plussers het leuk vinden als ze een berichtje krijgen …. nou de dames op deze (nep)site echt niet , en ik stuur Echt geen oneerbare voorstellen . 50plus krijgt van mij een Dikke min .

 • Beste ‘collega’ daters ,

  Na 2 dagen en 214 keer te zijn bekeken, en 33 berichtjes te hebben verzonden ben ik tot een conclusie gekomen: Geen enkele positieve reactie, laat staan een date. Ik heb het sterke vermoeden dat dames worden ingehuurd om als lok profiel te fungeren, ze hebben “belangstelling” en vervolgens lees je niets meer. Nu ben ik niet echt afstotelijk, HBO opleiding, en heb wat te bieden. Nou vergeet het maar, gelukkig kost deze bubbel me maar 29,95. Maar wees gewaarschuwd, het is gewoon NEP ! Heb te doen met deze types die op zo aan hun geld moeten komen……

 • Ik ben ook betalend lid geweest.
  Tot ik twee dezelfde foto’s zag met verschillende profielen.
  Ze zijn alleen maar op je geld uit.
  Ook kreeg ik wel eens een bericht van een vrouw die graag met je op vakantie wilde?
  Heb ik maar niet gedaan.
  Krijg je na de vakantie een stamp in je lende, en gaan ze op zoek naar een volgend slachtogger.

 • peeters alex

  op deze site was ik 1 maand en 10 dage toen ik mijn ogen liet vallen op een 50 plusser dame uit zaventem na wat over en weer gechat te hebben hebben wij afgesproken om samen op een zondagiets te gaan drinken we dachten voor een uurtje maar het waren 6 uurtjes bij het buitengaan zijn arm in arm vertrokken zij spreekt mij aan met beertje ik haar met snoetje lief he inmiddels zijn we nog samen en genieten van elkaar deze site heeft zeker en vast zijn werk gedaan hartelijk dank ondertussen hebben wij beiden ons profiel verwijderd
  vanwege beertje en snoetje
  alex en sonja

 • Prima site. Was tot begin 2017 betalend lid. Leuke contacten gehad. En uiteindelijk een fijne partner gevonden.

 • ik was sinds januari betalend lid ,maar zonde van het geld ..!!! Beste mensen niet aan beginnen.veel leden dubbel onder een andere naam,schrijf je iemand aan geen reactiw terwijl je kunt zien dat ze je mail hebben gelezen .Ne mensen ……………zonde van het geld !!

 • Gemengde gevoelens.Soms leuke contacten, maar misschien ben ik te veel-eisend(hoger opgeleid)? Wat te oppervlakkig. Als iemand je met een ”standaard-berichtje” afwijst, en je vraagt om uitleg, wordt je ofwel geblokkeerd, of je krijgt de redactie op je nek. Als ik op MIJN beurt klaag, krijg je een niets-zeggende reactie terug.De ”community” Things to Share heeft het niveau van de Fabeltjes-krant; wat een niets-zeggende onzin

 • Zeg maar gerust 60+.ik kan hier niks mee,er gebeurd weinig,mannen die je een bericht sturen om vervolgens een week offline te zijn.veel profielen zonder foto.zonde van mijn geld voor 3 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *