50 Plus Dating

NieuweRelatie

NieuweRelatie

3.8

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

3.5/5

Nieuwerelatie.nl is een datingsite voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder, maar ook voor singles met een jongere leeftijd is dit een prima datingsite. Op deze lichte en vlot uitziende dating site kun je gelijkgestemden van rond dezelfde leeftijd vinden die op zoek zijn naar een serieuze relatie of bijvoorbeeld vriendschap. De dating site beschikt over diverse functionaliteiten zoals chatten met andere leden in het chat café en profielen van andere gebruikers bekijken. De dating site bestaat sinds 2005 en heeft op het moment van deze review al meer dan 51.000 leden. Je kunt hier mensen van 50 jaar en ouder uit zowel Nederland als België vinden. 60% van de leden is mannelijk en 40% vrouwelijk, waardoor de verhoudingen redelijk bij elkaar liggen. De datingsite is zeer gemakkelijk te bedienen, ook als je niet zo veel met computers werkt.

Nieuwerelatie Betrouwbaarheid

Een echt keurmerk is er op de website van Nieuwerelatie niet te vinden. Wel geven ze zelf de garantie af uitsluitend gecontroleerde profielen op de website toe te laten en staat er een logo met de woorden “Uitsluitend gecontroleerde profielen” afgebeeld. Maar, als je eenmaal bent aangemeld door de bevestigingsmail te beantwoorden, krijg je meteen een bericht dat je profiel wordt gecontroleerd. Keuren zij hem goed, dan krijg je een nieuwe mail en kun je de site daadwerkelijk bezoeken. Je komt er dus absoluut niet zomaar op.

Wat ook fijn is om te weten, is dat alles via een beveiligde verbinding gaat (https:// voor de url in de zoekbalk weergegeven) zodat je weet dat al je gegevens beveiligd en discreet behandeld worden. Vrij kort nadat het profiel compleet gemaakt is krijg je al voorstellen voor dates uit jouw omgeving, wat bij ons de intentie wekt dat men je op een bepaalde manier toch wil lokken om een betaalde account aan te maken.

Naast de functionaliteiten is er een uitgebreid privacy beleid opgesteld waarin staat dat jouw persoonlijke gegevens uitsluitend worden gebruikt om jouw profiel te koppelen aan dat van een passende partner en dus niet aan derden verstrekt worden.

Inschrijven en inloggen Nieuwerelatie

Inschrijven op Nieuwe Relatie is geheel gratis. Als je je in gaat schrijven gaat het net even iets anders als op andere websites. Je loopt een proces van 5 pagina’s door. Eerst vul je tweemaal (ter bevestiging) je e-mailadres in en een eigen verzonnen wachtwoord.

Op de eerste pagina dien je een profiel- of gebruikersnaam aan te maken. Met de groene knop controleer je de beschikbaarheid van je naam en krijg je eventueel andere opties aangeboden in de vorm van dezelfde naam met een nummer. Heb je een beschikbare naam gekozen, dan kun je je woonplaats, geboortedatum, geslacht en seksuele geaardheid invoeren.

Op de tweede pagina Kun je dingen als geloofsovertuiging, opleiding en of je kinderen hebt en rookt invoeren. Hiermee maak jij je profiel compleet en op die manier matcht Nieuwerelatie.nl jouw profiel aan dat van bij jouw passende personen. Het advies is ook om dit zo nauwkeurig en eerlijk mogelijk te doen.

Hierna komt pagina 3. Hierop vul je je lengte, haarkleur, gewicht, kleur ogen en dat soort zaken in.

Als je dan naar pagina 4 gaat kun je iets meer over jezelf vertellen. Wat je hobbies zijn, je muzikale voorkeur(en), hoe je het liefst uit gaat (bijvoorbeeld uit eten of dansen) en wat voor sporten je graag beoefent.

Op de laatste van de 5 pagina’s is er ruimte om iets meer over jezelf te vertellen. Gebruik hiervoor minimaal 15 woorden, anders wordt het niet geaccepteerd. Vergeet ook niet de bevestigingsmail te beantwoorden. Omdat je meteen naar het profiel invullen gaat, kan je dit nog wel eens vergeten. Gelukkig geeft Nieuwerelatie hier alsnog een waarschuwing voor.

Kosten Nieuwerelatie

Hoewel het inschrijven op Nieuwerelatie.nl gratis is, wil je uiteindelijk optimaal van alle opties gebruik kunnen maken, dien je wel betalend lid te worden. De kosten voor een abonnement worden hieronder weergegeven:

6 maanden: € 7,50 per maand
3 maanden: € 9,99 per maand
1 maand: € 14,99 per maand

Als je gratis lid blijft, kun je profielen en foto’s bekijken, flirts sturen en chatten in het chat café.

Nieuwerelatie App

Op het moment dat deze review werd uitgevoerd was er voor deze datingsite geen dating app beschikbaar. De datingsite is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, maar via een tablet wel redelijk te bedienen. Wij raden dan ook aan een desktop computer te gebruiken voor het surfen op deze datingsite.

Nieuws en kortingen Nieuwerelatie

Regelmatig heeft NieuweRelatie.nl kortingsacties zoals 50% korting op een lidmaatschap of een aantal dagen gratis proberen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Nieuwerelatie

Het uitschrijven bij deze datingsite staat niet heel duidelijk vermeld. Het is dus lastig om hier een duidelijk oordeel over te kunnen geven. Hoe je uitschrijft moeten wij je helaas schuldig blijven. Je kunt voor de zekerheid altijd contact met de servicedesk opnemen. De gegevens hiervoor zijn op de website te vinden onder de grote banner op de beginpagina onder de knop ‘servicedesk’.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

13 gedachten over “NieuweRelatie

  • Slechte site,
    Er wordt een regel van spam ingebouwd, waarbij je exact 4 berichtjes kan versturen, daarna gaat het systeem in “shut down”. Na enkel uren kan je nog eens 4 berichtjes versturen en dan heb je het gehad voor de hele dag. Hoe kan je nu contacten leggen met dit onwaarschijnlijke systeem. Ik ga deze website dan ook aan iedereen afraden.

  • misschien was deze site anno 2015 steengoed, wat ik betwijfel, want anno 2016/2017 zijn de meeste profielen verouderd en nooit verwijderd. zo kan ik ook mijn leden aantal kunstmatig hoog houden. Sommige dames heb ik kunnen traceren via Facebook en die blijken al in een relatie te zitten of te zijn getrouwd, maar hun profielen zijn nooit weggehaald. Lekker lucratief en toch nog verdienen aan de mensen die zich hier op inschrijven. site word niet meer onderhouden.

    Ik beveel deze site dan ook niet aan!

  • voor de oudere mannen en vrouwen onder ons is dit een prima datingsite waar je best wel wat leuke mensen tegen kan komen. natuurlijk is het doel een nieuwe relatie van deze website maar je kunt hier ook prima terecht als je alleen voor wat gezelligheid komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *