Bi Dating

Bi-vrouw.nl

Bi-vrouw.nl

1.7

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

0.5/5

Datingsite Bi-vrouw.nl is er voor lesbische vrouwen en vrouwen die bischierig (nieuwsgierig) zijn. Op Bi Vrouw kun je door een profiel aan te maken snel in contact komen met andere vrouwen. Over het aantal leden is niets bekend. Aanmelden kan vanaf 18 jaar en zowel het aanmaken van een profiel als de meest bruikbare functionaliteiten zijn gratis.

Betrouwbaarheid Bi-vrouw.nl

Op datingsite Bi-vrouw.nl worden alle profielen die volledig zijn ingevuld handmatig gecontroleerd. Wanneer je profiel niet volledig is ingevuld kun je niet in de dating omgeving van de site komen. Zo zijn wij er bijna zeker van dat alle profielen die op Bi-vrouw staan, echte en eerlijke profielen zijn. Er worden tijdens het aanmeldproces veel persoonlijke gegevens en ook vertrouwelijke informatie gevraagd.

In de algemene voorwaarden meldt Bi-vrouw dat het alle gangbare maatregelen heeft genomen om deze gegevens te beschermen. Alle gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server. Bijvoorbeeld het openbaar publiceren van persoonlijke contactgegevens op Bi vrouw is niet toegestaan. Bi-vrouw.nl hanteert een actief beleid op het gebied van controle en handhaving van de regelgeving. Wanneer je een overtreding maakt is het mogelijk dat je account geblokkeerd of beindigd wordt (na meerdere overtredingen). Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrek

Inschrijven op Bi-vrouw.nl

Om van alle diensten gebruik te kunnen maken en in de online dating omgeving terecht te kunnen komen is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is mogelijk via de homepage van de datingsite. Er wordt gevraagd om je e-mail adres en gebruikersnaam. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met daarin de code waarmee jij in je profiel kunt.

Er worden direct een aantal vragen gesteld om je profiel compleet te maken zoals vragen over je woonplaats, geboortedatum en postuur. Ook wordt je seksuele voorkeur gevraagd. Een stap verder komt ook je levensmotto aan bod. Dit kun je uitleggen in minimaal 250 woorden. Hoe beter en nauwkeuriger je de vragen invult, des te beter zijn de matches die je krijgt. Pas binnen 24u nadat jij je profiel hebt aangemaakt, wordt je profiel gecontroleerd en geeft de datingsite jou de toegang tot het online dating gedeelte van de datingsite.

Kosten Bi-vrouw.nl

Het aanmaken van een profiel is gratis, evenals zoeken naar andere profielen, profielen van andere vrouwen bekijken, het reageren op ontvangen e-mails en prive-chatten wanneer u wordt uitgenodigd. Met een betaald lidmaatschap kan het initiatief tot contact genomen worden.

Bi vrouw app

Op het moment van deze review beschikt Bi-vrouw.nl niet over een dating app. Wel is de datingsite beschikbaar op tablet en smartphone via de webbrowser. De meeste functionaliteiten zijn goed bruikbaar.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Bi-vrouw.nl kortingsacties voor nieuwe leden .Als er acties zijn dan kun je ze vinden op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Bi-vrouw.nl

Wanneer je voorzien bent of niet meer van de diensten van datingsite Bi-vrouw gebruik wilt maken, is het mogelijk om je profiel te verwijderen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Je profiel verwijderen kan onder het menu instellingen. Een andere mogelijkheid is om persoonlijk contact op te nemen met de webmasters van bi-vrouw met het verzoek om je profiel te verwijderen. Wanneer je langer dan zes maanden je profiel niet gebruikt, kan het voorkomen dat de redactie van de datingsite je profiel automatisch verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Bi-vrouw.nl

 • Bi-man.nl en Bi-vrouw.nl in een keer uit de lucht hoe kan dit als betaald lid.
  Mogelijk met de privacy wetgeving of wie weet er meer over.

  Groet Peter

 • Een grote doelgroep is de bi-vrouw, die getrouwd is (met een man) en op zoek is naar een vrouw. Daarvoor heb ik de groep
  gemaakt.
  Kom je kijken?

 • beheerder Bi-vrouw.nl

  Correctie op de review van Britt Meijer:

  “Er worden tijdens het aanmeldproces veel persoonlijke gegevens en ook vertrouwelijke informatie gevraagd”, zegt Britt. We stellen wel vragen, maar “verplichten” het minimum. Namelijk: land, provincie, lengte en gewicht. De rest is optioneel en dus niet verplicht om op te geven. We vragen overigens niet naar “seksuele voorkeuren”. Wel naar seksuele geaardheid: biseksueel of bischierig.

  Mvg Beheerder Bi-vrouw.nl

 • Goede site waar ik maanden geleden actief op ben gegaan. Nu heb ik de liefde van mijn leven gevonden. Ben erg blij met de diensten van bi vrouw. Erg betrouwbaar en ik heb alleen echte leden ontmoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *