Bi Dating

Bilove

Bilove

4.2

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

4.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

4.0/5

Bilove is een datingsite speciaal voor biseksuele vrouwen, voor vrouwen die eens wat anders willen. Zij richt zich niet expliciet op lesbische vrouwen of vrouwen die zich enkel en alleen aangetrokken voelen tot vrouwen, maar ook tot vrouwen die eens een “uitstapje” willen maken. Op Bilove vind je dus alleen vrouwen, die opzoek zijn naar vrouwen. De website is niet leeftijdsgebonden en staat open voor iedere vrouw die bi-curious is. Bilove bestaat sinds 2011 en heeft sinds die tijd een grote schare vrouwen verzameld, met dezelfde interesses.

Bilove Betrouwbaarheid

Bilove beschikt over geen enkel keurmerk of echtheidskenmerk. Wel staan er een groot aantal reviews en ervaringen op de website, welke de website geloofwaardig doen overkomen. Een aantal succesverhalen wordt verteld over vrouwen, welke een leuke partner via bilove hebben ontmoet. Bovendien worden er tips gegeven over hoe je je profiel kan verbeteren, hoe je sneller gevonden kan worden en je meer kans hebt op een succesvolle match. Dit doet bilove geloofwaardiger en betrouwbaarder overkomen.

Aanmelden op de site is zeer eenvoudig, slechts de volgende gegevens zijn nodig om jezelf gratis aan te melden: profielnaam, wachtwoord, email adres, geboortedatum, land, provincie, leeftijd waarna je opzoek bent en een korte omschrijving van jezelf. Vervolgens ontvang je een email berichtje van bilove, waarmee je je account kan activeren. De aanmelding wordt echter niet gecontroleerd, het email bericht dat je ontvangt is een automatisch gegenereerd email bericht (alhoewel bilove dit anders doet voorkomen, door een berichtje uit de naam van “Bianca” te versturen). Iedereen kan zich dus kosteloos aanmelden, indien zij in het bezit is van een email adres.

Na het aanmelden en registeren kun je verder gaan met het invullen van je profiel. Dit vind je in het menu aan de linkerkant van de website. Naast je profielnaam, kun je ook je echte naam invoeren. Ook je lengte, gewicht en uiterlijke kenmerken kun je invullen, ook het mogelijk om enkele karaktereigenschappen in te vullen zoals “sportief”, “hartelijk en warm” of “verlegen”. Bovendien kun je aangeven naar wat voor avontuurtje jij opzoek bent. Er zijn meerdere keuzes, waarvan er verplicht een aangevinkt moet worden. Daarnaast kun je ook je interesse aangeven, zoals wat voor sporten je leuk vindt, wat voor muziek je leuk vindt of je nog overige interesse hebt en wat je hobby’s zijn. Dit is echter allemaal optioneel. In het menu aan de linkerkant vind je ook een fotogalerij, waar je foto’s van jezelf aan kunt toevoegen. Het is mogelijk om ook prive foto’s toe te voegen, welke alleen te zien zijn door gebruikers welke jij aan je favorietenlijst hebt toegestuurd. Zo blijft je privacy gewaarborgd.

Als je profiel is ingevuld kun je verder gaan met het zoeken van een leuke dame. De zoekfunctie staat ook aan de linkerkant. Het is mogelijk om te zoeken op leeftijd, provincie, gebruikers met een foto of gebruikers die online zijn. Indien je een leuke dame hebt gevonden, kun je deze kosteloos een knipoog versturen. Ook het is mogelijk om te chatten, hiervoor is echter een premium lidmaatschap vereist, waarover meer onder het kopje “kosten”. Als gratis lid kun je echter beperkt profielen bekijken, indien je onbeperkt profielen wilt bekijken zal je een premium lidmaatschap aan moeten schaffen. Het chatten via de website gaat eenvoudig een zeer intuitief. Het chatvenster opent zich in een apart venster van de browser.

De website werkt snel en aanmelden gaat eenvoudig. Er vindt echter geen controle plaats op de profielen en de echtheid van de website kan niet gecontroleerd worden. De website zelf ziet er redelijk gedateerd uit, maar werkt wel snel en eenvoudig. Functie zijn redelijk snel terug te vinden en werken allemaal naar behoren.

Inschrijven en inloggen Bilove

Inschrijven bij Bilove is eenvoudig en snel gedaan. Een kort invulformulier, je e-mail adres bevestigen en je bent gratis lid. Dit gratis lidmaatschap biedt alleen niet de mogelijkheid om optimaal van de site gebruik te kunnen maken. Daarvoor is een volledig betaald abonnement nodig. Inloggen kan snel en gemakkelijk, rechtsboven op de homepage van Bilove.nl

Kosten Bilove

Aanmelden op de website is in eerste instantie gratis, echter is het versturen van berichten dan niet mogelijk en kun je slechts beperkt profielen bekijken. Voor het versturen van berichten en onbeperkt toegang tot de profielen is een premium lidmaatschap vereist. Dit lidmaatschap wordt door bilove aangeboden in de volgende vormen:

 • Een lidmaatschap voor een kwartaal ad 43.95 (14.65 per maand);
 • Een lidmaatschap voor een half jaar ad 59.70 (9.95 per maand);
 • Een lidmaatschap voor een jaar ad 79.95 (6.66 per maand).

Betaling vindt plaats door middel van een iDeal betaling, creditcard betaling of een directe overschrijving. De privacy van de betaling is gewaarborgd, de betaling vindt plaats onder de noemer: Buckaroo bv inzake Buckaroo en als betalingskenmerk BRNL-09.

Bilove App

Er is geen applicatie beschikbaar voor Bilove. De chatmodule in de website is echter wel geschikt voor mobiel gebruik.

Nieuws en kortingen Bilove

Zie voor de laatste acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Bilove

Bilove maakt het gemakkelijk om je uit te schrijven en je account te verwijderen. Log in op je account, vervolgens vind je rechtsboven in de pagina de optie “Account verwijderen”. Er wordt nu gevraagd of je je account echt wilt verwijderen. Kies “Ja” om je account direct te verwijderen. Je bent nu uitgeschreven bij Bilove.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

21 gedachten over “Bilove

 • Na gratis aanmelding blijk je daar niets aan te hebben. Heb me dus aangemeld als betalend lid, maar me binnen het uur weer teruggetrokken. Toch mooi geld kwijt wat ik bij andere sites en services niet heb. Geen vriendelijke benadering richting de consument. In de communicatie zeker niet. Op geld beluste app en zich verschuilend .achter mooie beliftes en woorden. Niet doen!!
  Helaas lees ik deze reviews te laat. Weer wat geleerd…

 • Ik weet zeker dat het hier om actieve nep profielen gaat, 2x actief benaderd door dezelde dame die zich Mo of Monica noemde die inderdaad op 1 date niet kwam opdagen. Wel nadat ze een voiceberichr had ingesproken, maar toen zat ik er al. Niet doen is mijn mening !

 • De site op zich is overzichtelijk en leuk.
  Maar als er een knipoog naar je wordt gestuurd en je schrijft terug dat je interesse hebt en na enige comunicatie met die persoon wordt er een afspraakje gemaakt, komen ze gewoon niet opdagen. Als je in je profiel zet wat je wilt, wordt het gewoon niet goed gelezen er wordt gewoon een knipoog uitgedeeld.
  Mijn mening is (na enige ervaring) dat er veel nep profielen opzitten.
  Ben een betalend lid van bilove.

 • Onder een andere naam eens rondgekeken. Diegene die hier zo positief over schrijven, hebben toch ook moeten zien dat het bijna alleen om stellen gaat. Waar de vrouw/vriendin als het ware de opdracht heeft om een bi-vrouw te scoren. Zelf had ik het vermoeden soms al met de man te berichten onder een vrouwen naam. Nee tenzij je een trio zoekt, anders voelt deze site niet goed voor me.

 • Weinig tot geen actie op de site. Ik betwijfel of de meeste accounts ?n reviews wel echt zijn. Idd veelal stellen op zoek naar..mag ook maar dat zien ik niet.

 • Na alle lovende woorden kan ik het niet laten te schrijven dat er vrijwel geen actie zit op deze site. Wel van stellen die een triootje willen. En daar heb ik dan weer geen behoefte aan. Wat mij betreft niet het geld waard.

 • Tja, wat kan ik er van zeggen 90% is een stel op dit platform waarbij de essentie ligt op het vinden van een extra vrouw voor de man!! Profielen waar je denkt dat het anders is, blijkt dan alleen maar een manier om je erin te lokken.

 • Jammer dat “bi-love” alleen voor vrouwen is. Waar moet ik als man naar toe om een bi vrouw te vinden? Hetero vrouwen willen me niet, lesbische vrouwen evenmin. Ik zou er graag een van mijn eigen seksualiteit proberen. Maar waar?

 • Soms wil ik een uitstapje en trek ik mijn stoute broek aan en ga ik voor een date met een vrouw! prima datingsite voor mij zo af en toe

 • Voor de bisexuele vrouw is dit een prima datingsite. kunt hier van allerlei soorten mensen tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *