Casual Dating

50pluspartner

50pluspartner

3.3

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

50pluspartner is een erotische datingsite voor de 50 plussers. Veel mannen en vrouwen tussen de 35 en 70 jaar hebben zich reeds aangemeld en zijn op zoek naar een relatie vol erotiek. Op deze datingsite wordt privacy op een correcte manier gewaarborgd. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk. De datingsite kenmerkt zich door zijn goede gebruikersgemak.

Betrouwbaarheid van 50pluspartner

Gegevens worden met hoge discretie en beveiling behandeld door 50pluspartner.nl. Elk nieuw aangemeld profiel op deze datingsite wordt handmatig gecontroleerd op echtheid. Zo wordt je zeker niet opgelicht of voor de gek gehouden door een nep account. Daarnaast neemt 50pluspartner de wet recht op privacy in acht en kom je in een beveiligde omgeving terecht wanneer je credits wilt aanschaffen. Zo worden betalingsgegeven nooit afgetapt.

Inschrijving op 50pluspartner

Om andere profielen te kunnen bekijken en berichten te kunnen sturen is het verplicht om je aan te melden als lid. Registreren is gratis, eenvoudig en neemt weinig tijd in beslag. Vanaf de homepagina wordt gevraagd of je naar een man of vrouw op zoek bent, je geboortedatum, nickname en e-mailadres. Nadat dit is ingevuld kun je direct aan de slag met het zoeken naar jouw partner. Echter is het wel aan te bevelen om je profiel compleet te maken met persoonlijke informatie. Hiermee krijg je betere matches en verhoog jij je slagingskans op een passende date.

Kosten van 50pluspartner

Om te kunnen communiceren met andere leden is het nodig om credits aan te schaffen. Het kopen van credits vindt plaats in een veilige en betrouwbare https:// omgeving. Daarnaast wordt je privacy gewaarborgd doordat er op het bankafschrift niet de naam van 50pluspartner.nl komt te staan. Op deze manier blijft alles geheel anoniem. De datingsite vraagt een vergoeding in de vorm credits. Die kunt je kopen in een bundel, maar het is ook mogelijk om telefonisch te betalen (minder voordelig). Elk mobiel Abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Tijdig opzeggen dus. Je credits vervallen als je meer dan 90 dagen geen gebruik maakt van de datingsite. Onderstaand een overizcht van de kosten

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling loopt via iDeal (jouw normale bank en internetbankieren), Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving.

Mobiele 50pluspartner app

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar van 50pluspartner. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor alle apparaten zoals de desktop, tablet en smartphone.

Acties en korting

Reglematig heeft de dating site 50plusdating.nl acties en kortingen. Kijk voor de laaste acties en kortingen op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op 50pluspartner

Als je bent voorzien van een date of je wilt definitief geen gebruik meer maken van de diensten van de dating site, kun jij je gemakkelijk uitschrijven. Let op: Alle credits die je nog hebt vervallen direct en berichten van andere gebruikers kunnen niet meer gelezen worden. Daarbij verwijderd de datingsite al je gegevens en alle berichten in je inbox. Om definitief uit te schrijven moet je ingelogd zijn. Klik op mijn profiel veranderen of instellingen en dan op profiel verwijderen. Nadat jij je reden hebt opgegeven en verbeteringen voor de dating site is je profiel verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

9 gedachten over “50pluspartner

 • Wat ongelooflijke NEP site is te merken aan de antwoorden en vragen dingen die je al verteld heb en eindige bijna altijd met een ? of vraag zodat jij weer moet reageren en een echte date komt er nooit ze verzinnen de gekste dingen om je af te houden let maar eens goed op hoe ze schrijven dan weet je genoeg.
  50pluspartner is 1000% NEP FAKE en je praat degen een machine niet tegen mensen !!!!

 • Duurt lang voordat je een date hebt en kost dus bakken met geld.

 • Hoog percentage credit melkers(ters) aanwezig 4 slechte ervaringen dus gestopt

 • Leuke site speciaal voor 50 plussers. kom je niet zoveel tegen.

 • 50pluspartner is een goede site als je opzoek bent naar oudere partners

 • Voor iedereen die al wat ouder is is dit een uitstekende datingsite. Je kunt hier als heer of vrouw op leeftijd rustig en fijn opzoek naar iemand die bij je past en zo een leuke partner vinden en gezellig chatten. En daarna maar zien wat er gebeurd.

 • Voor de wat oudere mensen onder ons die toch nog sexueel actief willen blijven en een beetje ondeugend zijn is deze datingsite echt eeen hele goede en een aanrader. Hier kun je naar hartelust een leuke man of vrouw zoeken. Voor mij was het een geslaagd experiment!

 • Als rijpe man op zoek naar een rijpe vrouw. Veel mensen op de site vinden zichzelf nog erg jong en voelen zich fit. Fijne ervaringen gehad op de chat en via whatsapp. Je moet wel een beetje handig zijn met een pc of mobiel.

 • Supergoeie datingsite. Ik krijg veel berichten van mooie mannen. Dat komt helemaal goed hier. Ik vind de man van mijn dromen.. hihihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *