Casual Dating

AdultMatch

AdultMatch

3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

AdultMatch.nl is een van de grootste adult datingsites van Nederland. Het is een overzichtelijke datingsite met naar eigen zeggen meer dan 300.000 profielen en is al sinds 2004 actief. De datingsite heeft een shop waar je allerlei erotische artikelen aan kunt schaffen. Dit kom je niet op iedere (adult) datingsite tegen, waardoor deze dating site zich op die manier onderscheid van andere casual datingsites.

AdultMatch Betrouwbaarheid

Helaas zijn er op deze datingsite zijn geen keurmerken aanwezig, iets waar adultmatch.nl nog terrein kan goedmaken om het vertrouwen van de leden niet alleen te winnen maar ook te behouden. Daarnaast is er niet aangegeven of de website over een veilige SSL verbinding beschikt. Door zo’n verbinding zijn je gegevens beschermd. Deze verbinding komt pas in beeld bij betalingen op de site, die via Peta Nederland pty Ltd lopen, overigens wel een betrouwbare partij. Als je ben aangemeld, staat er rechts bovenaan de pagina Adult Mode. Deze kun je aan of uitzetten. Kies je ervoor om de adult inhoud van deze website te tonen, krijg je direct een schermpje in beeld waarin staat dat je aan moet tonen 18 jaar of ouder te zijn om adult mode in te schakelen. Dit gaat via een van de volgende stappen: upgrade je lidmaatschap met creditcard naar silver, gold of platinum, kies voor de 18 jaar of ouder verificatie betaling of upload een kopie van je ID kaart, paspoort of andere vorm van identificatie. Dit is op zich wel goed, want op deze manier is het zo goed als gegarandeerd dat er uitsluitend volwassenen het adult materiaal te zien zullen krijgen. Let wel, op moment van review laat je je gegevens achter in een niet-beveiligde omgeving.?

Inschrijven en inloggen AdultMatch

Om in te schrijven klik je op de oranje knop word nu lid, bovenaan de pagina. Hierna word je doorgestuurd naar de pagina waar je iets over jezelf in kunt vullen. Dingen zoals leeftijd en geboortedatum, geslacht, stelletje, groep of transseksueel bent en uiteraard waar je naar op zoek bent. Hierna geef je een gebruikersnaam en wachtwoord op en ook je e-mail adres. De rest wijst eigenlijk wel voor zich. De dingen die je kunt kiezen met een rood sterretje erachter zijn verplichte velden. Je gaat met de algemene voorwaarden akkoord en klikt op aanmelden. Meteen ontvang je een mail waarin je gebruikersnaam en wachtwoord staan. Je hoeft dus geen activatielink te klikken. Sterker nog, als je profiel hebt aangemeld, ben je ook direct ingelogd.

Kosten AdultMatch

Om meer te kunnen dan alleen profielen te bekijken en tijdelijk de chatrooms te kunnen bezoeken, dien je een lidmaatschap te nemen. Er zijn drie verschillende soorten met hun eigen prijzen:

Silver

 • 12 maanden 4,72 per maand, eenmalig 56,65
 • 6 maanden 6,61 per maand, eenmalig 39,65
 • 3 maanden 9,45 per maand, eenmalig 28,35
 • 1 maand 18,90

Gold

 • 12 maanden 6,30 per maand, eenmalig 75,59
 • 6 maanden 8,82 per maand, eenmalig 52,89
 • 3 maanden 12,58 per maand, eenmalig 37,75
 • 1 maand 25,20

Platinum

 • 12 maanden 7,88 per maand, eenmalig 94,50
 • 6 maanden 11,03 per maand, eenmalig 66,15
 • 3 maanden 15,75 per maand, eenmalig 47,25
 • 1 maand 31,50

Betalingen zijn mogelijk met Visa Mastercard, via iDEAL, met een bankafschrijving of via PayPal. Je kunt ook kiezen voor een doorlopend lidmaatschap, waarbij je op een nieuw lidmaatschap 25% korting krijgt. Deze optie kun je zonder opzegtermijn uitschakelen.
Ook is er de port betaald service, waar je voor 24,71 drie maanden lang je kansen verhoogt door leden de mogelijkheid te geven jou een gratis bericht te kunnen sturen.
De bedragen per maand lijken op zich mee te vallen, alleen zijn de totaalbedragen op AdultMatch.nl toch behoorlijk aan de hoge kant. Ook valt het op dat wanneer je voor 1 maand kiest, je gelijk een groter bedrag kwijt lijkt te zijn, waardoor je haast geneigd bent om een lidmaatschap voor meerdere maanden te nemen. De prijsstelling vinden wij wat ingewikkelder dan op andere datingsites waar je gewoon een vast bedrag voor een vaste periode betaald.

AdultMatch App

AdultMatch.nl beschikt op moment van reviewen niet over een app voor een smartphone. Wel bestaat er een mobiele versie van de datingsite voor op?een smartphone en kunt je AdultMatch.nl?dus goed gebruiken op je mobiele telefoon.

Nieuws en kortingen AdultMatch

Regelmatig heeft AdultMatch.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating actie en dating nieuws pagina.

Uitschrijven AdultMatch

Mocht je jezelf uit willen schrijven, dan dien je het volgende te doen. Je gaat na in te zijn gelogd naar Instellingen en daarna Privacy. Hier kun je kiezen voor Uitschrijven Account. Als je ervoor kiest je account tijdelijk te pauzeren, kan dit weer ongedaan worden gemaakt. Bij het uitschrijven is dit niet meer mogelijk, je profiel is dan definitief verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

16 gedachten over “AdultMatch

 • volgens MIj is er maar 1 member die er altijd woont ook op Flirtmee en andere dating sites eleni . En natuurlijk op elke dater of flirter commentaar . Laat zo verzuurde 70er gewoon het bij de bingo houden want daten doet Ze toch niet !

 • Zeer tevreden zoek een vrouw want ik ben super hetero of stel omdat ik BI nieuwsgierig ben, binnen 2 dagen een date met een stel. Fantastische site. Beter dan al die sites waar je credits moet betalen allemaal fake

 • Via deze site 2 keer een date gehad. Er zullen ongetwijfeld ook fakers bijzitten, maar die pak je er zo uit. Mooie hobby !!

 • Leuke website voor sex waar je ook matches krijgt op voorkeur!

 • Kom hier voor een lekkere sexdate en kan die altijd wel vinden hier. Tevreden gebruiker van adultmatch!

 • Best een leuke datingsite om op te zitten en je kunt er veel gebruik van maken, maar toch vind ik in dit genre datingsites ONBEPERKTDATEN.NL wel een stukje beter. Veel meer mogelijkheden, veel meer leden, veel meer vrouwen en activiteit daar. AdultMatch lijkt een beetje dood te bloeden. Jammer maar gelukkig is ONBEPERKTDATEN.NL er dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *