Casual Dating

Ashley Madison

Ashley Madison

3.8

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

3.5/5

Ashley Madison is een datingsite speciaal voor mensen die een affaire willen. Hun motto is dan ook niet voor niets Life is short, have an affair wat zoveel betekend als het leven is kort, ga vreemd. Zin in een spannende one-night stand of een stiekem wijntje in een cafetje? Ashley Madison is voor jou de juiste website!

Ashley Madison Betrouwbaarheid

Ashley Madison is een internationale datingsite. Actief in 30 verschillende landen en heeft ruim 40 miljoen leden. Met de betrouwbaarheid zou het dus wel goed moeten zitten zou je zeggen. Op 20 juli 2015 werd bekend dat onbekende hackers die zichzelf the impact team noemen, hebben ingebroken bij Ashley Madison. Daarbij zijn persoonlijke gegevens van 37 miljoen mensen buit gemaakt. Na de hack geeft Ashley Madison door te gaan met de huidige activiteiten. Het ledenaantal stijgt, ook na de bekendmaking van de hack. Echter zijn er toch enorm veel veiligheidsmaatregelen getroffen. Vaak meer zelfs dan op andere casual datingsites. Ashley Madison verstuurt al je gegevens over een beveiligde SSL verbinding. Dit kun je zien aan het slotje in je browser. Je gegevens worden dus veilig verzonden en liggen niet zomaar op straat. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Zeker aangezien Ashley Madison zich richt op mensen die getrouwd zijn. Ook fijn is dat je e-mailadres of je persoonlijke gegevens nooit zomaar getoond worden. Ashley Madison geeft een 100% discretie garantie. Zo kun jij doen wat je wil, opzoek gaan naar een leuke date!

Helaas beschikt de website niet over een Nederlandse keurmerk of waarborg. Dit is wel een gemis voor een website van dit formaat, maar anderzijds begrijpelijk nu zij zich niet volledig op de dating in Nederland richt.

Ashley Madison is ook regelmatig in het nieuws geweest dat er vanuit Ashley Madison neoprofielen worden opgezet. In 2015 heeft Ashley Madison gezegd dit niet meer te doen. Wat hiervan nu de status is, is onbekend.

Inschrijven en inloggen Ashley Madison

Je begint je inschrijving op Ashley Madison door aan te geven waar je naar opzoek bent. Dit kan zijn spannend online contract, een eenmalige date of een echte affaire. Vervolgens kun je verder en zul je wat informatie moeten geven zoals je leeftijd, postcode en e-mailadres. Wil je er toch zeker van zijn dat je gegevens niet op straat komen te liggen, gebruik dan een mailadres die je alleen gebruikt voor Ashley Madison.

Na deze stap te hebben voltooid, kun je een foto van jezelf toevoegen. Ashley Madison heeft de mogelijkheid om je gezicht onherkenbaar te maken of een masker toe te voegen. Zo kun je lekker anoniem en disreet daten op Ashley Madison. Vervolgens kun je een kort stukje over jezelf invullen. Vanaf dat moment kun je aan de gang op Ashley Madison.

Gebruik en profiel Ashley Madison

Je kunt meteen aan de gang gaan met daten op Ashley Madison, maar je kunt ook nog even de tijd nemen om je profiel verder in te vullen. Zo kun je nog iets spannends vertellen over bijvoorbeeld je intiemste wens, maar bijvoorbeeld ook wat je perfecte match zou zijn. Ook kun je nog wat vertellen over je persoonlijke leven, je hobbys etc.

Dan komt het moment van de waarheid. Iedereen die op Ashley Madison zit, is opzoek naar ongeveer hetzelfde. Een spannende en discrete chat, date of affaire. Je kunt eenvoudig zoeken op leeftijd en de afstand tot jou of de provincie waar in deze persoon woont. Het valt meteen op dat Ashley Madison een internationale datingsite is. Je kunt als je wilt ook in contact komen met mensen buiten Nederland of Belgie. Dus wil je misschien een weekendje naar het buitenland, het zou zo maar kunnen gebeuren dat je hier met je flirt kan afspreken en spannende dingen kan doen.

Daarnaast kun je geavanceerd zoeken bij Ashley Madison. Dit is aan te raden nu er best veel leden zijn op Ashley Madison. Zo kun je ook beter selecteren op jouw voorkeuren. Ashley Madison match namelijk geen leden met dezelfde voorkeuren aan elkaar. Dit zal je zelf moeten doen. Bij de geavanceerde zoekfunctie kun je bijvoorbeeld zoeken op het soort van relatie wat iemand zoekt, maar ook de lengte of het gewicht, zijn of haar rookgewoontes of de relatiestatus. Zo wordt het eenvoudiger om een leuke date te vinden. Het overzicht dat wordt geboden is erg overzichtelijk en geeft ook meteen aan of iemand online is. Prettig, zo kan je gelijk een antwoord verwachten en hoef je geen dagen te wachten.

Indien je een leuk iemand hebt gevonden waarmee je wel een date zou willen, dan kun je hem of haar een knipoogje of berichtje sturen. Is deze online Kun je meteen gaan chatten! Berichtjes versturen gaat zeer eenvoudig en het is mogelijk om berichtjes van max 2000 tekens te versturen.

Kosten Ashley Madison

 

Om te chatten, berichtjes te versturen en nieuw contact te maken dien je credits te betalen. Er is dus geen vooraf vastgesteld maandbedrag om de volledige functies van Ashley Madison te gebruiken.

Bijgaand een overzicht aan het aantal credits dat je verbruikt.

 • 5 credits per nieuw contact
 • 5 credits per bericht
 • 5 credits om een collect-bericht te lezen
 • 30 credits voor 30 minuten live online chatten
 • 50 credits voor 60 minuten live online chatten

De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 100 credits: 0,49 per credit
 • 500 credits: 0,30 per credit
 • 1000 credits: 0,25 per credit


Let op: bij het betalen van de credits wordt er eenmalig 19,00 als activatie afgeschreven.
Als je per creditcard betaald wordt dit niet afgeschreven als Ashleymadison, maar wordt het bedrag discreet afgeschreven zodat dit door andere niet te zien is.

 

Ashley Madison App

AshleyMadison.com beschikt over een mobiele app. Deze is te downloaden in de App store en Google play. De app is de ideale manier om de spanning die Ashley Madison oproept ook onderweg te ervaren. Op deze app kun je eenvoudig chatten met online personen, je berichtjes lezen en versturen. Daarnaast is het mogelijk om te zoeken naar getrouwde personen bij jou in de buurt. Op deze manier is het dus niet meer nodig om via de datingsite op zoek te gaan naar een leuke date, maar krijg je onderweg alle dates naar je toegestuurd! Daarbij is het via de app mogelijk om zowel dates in de buurt van je werk, als dates in de buurt van je woonplaats te vinden. Deze functie maakt het afspreken extra makkelijk en spannend. Vanzelfsprekend blijft deze informatie geheel anoniem.

Nieuws en kortingen Ashley Madison

Regelmatig heeft Ashely Madison kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Ashley Madison

Is Ashley Madison niet iets wat je zoekt of wil je toch liever tijd in je huidige relatie steken? Zo snel als je aangemeld bent, ben je ook weer afgemeld. Wanneer je ingelogd bent zie je in de menubalk ”Manage profile?’ staan. Als je op manage profile hebt geklikt, scrol je vervolgens naar onder en zie je aan de linkerkant staan ”profiel verwijderen”.

Je kan in dit menu kiezen tussen account deactiveren of verwijderen. Wanneer je even tijdelijk geen gebruik wil maken van je account is het deactiveren van je profiel ideaal.

Wanneer je je account deactiveert is je profiel niet meer zichtbaar in de zoekresultaten en op Ashley Madison. Het makkelijke hieraan is dat je je account ook weer makkelijk kan activeren waardoor je niet heel je bericht geschiedenis en profiel kwijt bent. Je kan hier dan klikken op profiel deactiveren.

Wanneer je er toch zeker van bent dat je je profiel wilt verwijderen, kan dit ook door te klikken op profiel verwijderen.
Je profiel is dan definitief verwijderd. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden van 19,00.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

23 gedachten over “Ashley Madison

 • anonymous

  in ieder stadje een ander schatje en via ashley madison zelfs ook in het buitenland! ideaal als je veel reist en iemand wil hebben!

 • Prima site voor een gezellig avontuurtje als je daar zin in hebt.. aalleen niet zoveel vrouwen. dus vrouwen meld je aan.

 • Goede casual datingsite en als je eens lekker vreemd wil gaan. want daar staat toch ook deze website om bekend. Lekker anoniem en dat is wel zo fijn šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *