Casual Dating

C-Date

C-Date

3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

C-date.nl is een datingwebsite speciaal voor casual dating. Ben je opzoek naar intieme contacten en een leuke spannende avond? In dat geval is C date een goede datingsite voor jou. Voor de datingsite geldt, alles kan en niets moet! C-date.nl garandeert een anonieme en betrouwbare date.

Betrouwbaarheid C-Date

Omdat C-date een datingsite is speciaal voor intiem casual contact. Is het erg van belang dat dit discreet kan gebeuren. Helaas beschikt de website niet over een thuiswinkel waarborg of een keurmerk veilig daten. Wel is de datingsite winnaar bij online-dating-websites.nl over het jaar 2014. Dit geeft in ieder geval aan dat de website het goed doet. Daarnaast is de site ook alleen toegankelijk voor leden. Aanmelden is dus noodzakelijk wil je informatie over leden krijgen.

Ook worden je gegevens slechts getoond aan contactsuggesties. Dus niet iedereen heeft dus inzage in je profiel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel, je gegevens zijn dus veilig bij C Date.nl en je kunt zonder enig argwaan gaan daten.

Inschrijven C-Date

Inschrijven op C-date.nl gaat erg eenvoudig. Je geeft aan of je een man of vrouw bent, vult je emailadres en wachtwoord in en enkele basisgegevens. Vervolgens ontvang je een activatiemail en kun je aan de slag! Nadat je inschrijving is voltooid kun je aan de slag met daten. Uiteraard is het aanbevolen om eerst je profiel verder in vullen.

Gebruik C-Date

Zodra je inschrijving is voltooid kun je meteen aan de slag met daten op C-date. Wel is het aan te raden om eerst je profiel verder in te vullen. Profielen met een foto ontvangen immers eerder matches. Je kunt een foto toevoegen aan je profiel op C Date. Jij mag hierbij zelf kiezen we je foto kunnen zien. Je kunt hem vrijgeven aan iedereen, of selecteren per gebruiker. Dit zorgt er voor dat je lekker anoniem en casual kan daten.

Als je je gehele profiel hebt ingevuld, met informatie over bijvoorbeeld je seksuele voorkeur, je erotische type en je zoekprofiel, dan ontvang je van de datingsite een aantal matches. In dit zoekprofiel kun je gedetailleerde informatie aangeven naar wat voor persoon je opzoek bent. Zo kun je hier aangeven of je voorkeur hebt voor iemand uit een bepaalde provincie, iemand met lang of kort haar en ga zo maar door. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je op de homepage een aantal contactsuggesties.

Je kunt eenvoudig door je matches heen scrollen, je match favoriet maken, of deze afwijzen. Vind je iemand leuk, stuur hem of haar dan een berichtje. Ook kun je bij een profiel van een ander je eigen foto’s aan deze persoon vrijgeven. Leuk is dat je ook het erotische type van iemand krijgt te zien, op basis van een aantal afbeeldingen. Deze afbeeldingen maken he mogelijk om in een oogopslag te zien of iemand bij je past. Het systeem van contactsuggesties werkt goed. Dit maakt hier in ieder geval mogelijk om redelijk anoniem te daten. Zeker aangezien iedereen die op de datingsite zit er toch is voor iets spannends. Iets wat je liever discreet wilt houden.

Kosten C-Date

Om gebruik te kunnen maken van de volledige functionaliteit van C-Date dien je te beschikken over een premium membership. Zonder dit membership kun je geen berichtjes versturen of profielen volledig bekijken.

De kosten voor een premium membership zijn als volgt:

 • 3 maanden voor 39,90 per maand
 • 6 maanden voor 29,90 per maand
 • 12 maanden voor 19,90 per maand

Uitschrijven C-Date

Uitschrijven op C-date.nl is erg eenvoudig. Onder het tabblad Mijn Profiel en vervolgens instellingen vind je de knop profiel verwijderen. Als je bevestigd dat je profiel wilt verwijderen, dan is je gehele profiel definitief verwijderd van. Helaas is er geen mogelijk om je account tijdelijk te deactiveren en verbergen zodat je op een later tijdstip nog terug kan komen.

Mobiele C-Date App

C-Date.nl beschikt niet over een mobiele app voor android of iOS. Wel is de website van C-date goed te gebruiken op je telefoon. Alles schaalt prima, en je kunt onderweg C-date dus gewoon gebruiken. Onderweg opzoek gaan naar een casual date is dus gewoon mogelijk!

Eindoordeel C-Date

C-date is een datingsite speciaal voor iedereen die eens een lekkere casual date wil. Of je hetero, homo, lesbies of biseksueel bent, in alle gevallen kun je een passende partner vinden.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

60 gedachten over “C-Date

 • Geen succes bij mij…
  Ben overgestapt naar Chatapp, vind ik persoonlijk veel fijner dan een rib uit mijn lijf gerukt worden door zo’n slaapabonnement

 • Een grote oplichters benden, je kan zogezegd voor 3 6 of 12 maanden kiezen. maar ongemerkt schrijven ze toch geld af via je paypal account. punt er stond op dat moment geen geld op nu dreigen ze met incasso ik ben benieuwd, of ze mijn het huis uit werken want ja iemand in de bijstand zoals ik en hart problemen wil ik zien of ze dat door zetten ik heb al genoeg kosten aan medicijnen en andere kosten om een beetje gezond te leven. nooit aan beginnen. waardering is er niet eens een grote oplichters bende die lekker in een ander land zitten.

 • Omdat ik wat problemen heb met mijn oude mijn oude mail heb ik wat informatie nodig kan een van jullie mij vertellen hoe ze de mail versturen naar je mail het adres waar de mail afkomstig van is

 • Goedendag,
  Mag ik vragen hoe jullie hier uiteindelijk vanaf zijn gekomen?…

 • Jan Jansen

  Voornamelijk nep!
  Nep website
  Nep profielen
  Nep chats

  Laat je geilheid geen domme dingen doen!
  Deze website niet gebruiken!

 • Ik werd via deze site benaderd door een dame van 30. Het initiatief lag voortdurend bij haar. Ze was er duidelijk op gebrand snel contact te krijgen. De teksten waren in het Nederlands, maar leken afkomstig van iemand die de taal niet helemaal beheerste. Ik denk nu dat de teksten werden vertaald door google translate. Al gauw werd gevraagd om een Skype account om mee te skypen. De persoon in kwestie wilde niet skypen terwijl ik op het werk was. “Wanneer ik dan thuis was?”. Om 20:30 kan het wel, zei ik. Vlak voor 20:30 kwamen de berichten weer. Of het nog lang duurde. Dat ze er klaar voor was. Dat ze een verrassing voor me had. Het skype gesprek begon en wat me opviel was dat er geen geluid klonk. Alleen beeld. Er verscheen een video van een dame die zich snel uitkleedde en begon te masturberen. Af en toe tikte ze wat. Na een minuut of vijf veranderde het beeld en kreeg ik de video te zien van mezelf de afgelopen vijf minuten. Met daarna een screenshot van het facebook profiel van een familielid. En dan de tekst: betaal 800 euro of anders laat ik deze video aan al je vrienden en familie zien.
  Nu is de vraag: hoe weet deze persoon wie ik ben en wie mijn familie is. De enige manier die ik kon bedenken is via c-date.nl. Zij hebben wel mijn gegevens. In het profiel is het niet zichtbaar, het skype account was ook anoniem. Ik heb geen tot de persoon herleidbare informatie gegeven.
  Dan blijven er twee opties over: de makers van c-date zijn zelf de criminele oplichters, of de makers van c-date verkopen deze persoonlijke informatie aan derden, die er vervolgens hun voordeel mee doen bij het afpersen.
  Mijn advies: blijf weg van deze site!! En als je dit overkomt: blokkeer deze gebruiker overal waar je benaderd wordt, ga niet in discussie en betaal niet.

 • Een grote oplichtings site ze beloven een laag bedrag in te houden ik meen iets van 30e maar er wordt doodleuk 119 e van mijn PayPal rekening ingehouden.
  Opzeggen!? Gaat zowat niet alleen via een brief!? naar een adres in Luxemburg of een mail naar een service adres waarna je bericht krijgt dat je mail is ontvangen en dan wordt het stil.
  Gelukkig kon ik wel mijn PayPal rek blokkeren want de volgende was automatisch naar hun gegaan en vervolgen heb ik protest tegen het ingehouden bedrag gemaakt wat wel niet zal helpen.
  Ook heb ik deze site aangemeld bij een Europees klachtenbureau wat natuurlijk al eerder van deze site had gehoord!
  Niet aanmelden dus als je je geld lief bent.

 • Ha ben er ook ingetrapt, kennis met een vrouw gekregen, die verleide mij om naar skype te gaan en op skype is het uit de hand gelopen, zij uit de kleren ik uit de kleren stom stom, ze wilden 800? van mij als ik niet zou betalen gaan ze het publiceren en aan mijn facebook vrienden sturen. Wat nu?

 • Waardeloze site, zoals door eerdere personen al is opgemerkt, fake profielen, vrijwel geen enkele vrouw die ik benader neemt ook maar de moeite om een fatsoenlijke reactie te schrijven. En daar betaal je dan voor!
  Hopelijk zal stopzetten van het abonnement (3 maanden) geen problemen opleveren, want ook daar lees ik vervelende ervaringen over.

 • WAT EEN KANSLOZE SITE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *