Casual Dating

DateSM

DateSM

3.3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

DateSM is een casual datingsite voor iedereen die graag een kinky sexafspraak wil hebben. Als je als sexuele voorkeur SM of BDSM hebt dan is DateSM wellicht de datingsite voor jou. Je vindt hier mannen en vrouwen van alle leeftijden die opzoek zijn naar kinky sexafspraken.

Betrouwbaarheid DateSM

DateSM is een casual datingsite, betrouwbaarheid is dus altijd een lastig puntje. Er gaan vaak de verhalen rond omtrent fakers en valse profielen. Of dit bij DateSM zo is kunnen wij niet met volledige zekerheid zeggen. Wel heeft Date SM duidelijke voorwaarden en een privacy statement, zodat je weet waar je aan toe bent. Een pluspunt voor de datingsite is dat de bedrijfsgegevens erg duidelijk staan afgebeeld en je dus makkelijk in contact kan komen met het bedrijf mochten er vragen zijn. Via de uitstekende helpdesk worden je vragen direct beantwoord en zul je dus niet lang zonder antwoord zitten. Bovendien is de hele datingsite uitgerust met een veilige ssl verbinding. Alle gegevens die je dus verstrekt aan DateSM worden via een beveiligde verbinding verstuurd, zodat jouw gegevens, zoals wachtwoord, email of internetbankieren account niet zomaar onderschept kunnen worden. Voor casual datingsites blijven wij altijd het advies op te letten met welke informatie je deelt. Foto’s van jouw gezicht kunnen misbruikt worden, aangezien je misschien niet wilt dat iedereen weet dat je excuus op Date SM actief bent. Verder is Date SM wat ons betreft een vrij betrouwbare casual datingsite.

Inschrijven DateSM

Mocht je interesse voor DateSM nu gewekt zijn, dan zul je een account aan moeten maken wil je in contact komen met andere leden van de datingsite. Wel kun je zonder een account alle andere leden van de datingsite bekijken, contact is echter niet mogelijk. Via de homepage kun je jezelf eenvoudig aanmelden, simpelweg door op te geven wat jou seksuele voorkeur is, je gebruikersnaaam, wachtwoord en emailadres. Hierna zul je je account moeten activeren via een e-mail. Daarna kun je naar hartenlust gaan zoeken naar een leuke SM date.

Gebruik DateSM

Uiteraard dien je naar het aanmaken van een account nog wel je profiel verder in te vullen wil je succesvol gebruik maken van de datingsite. Bij jouw profiel kun je een groot aantal voorkeuren toevoegen zoals je uiterlijke kenmerken, foto’s en een beschrijving. Verder is er een simpele en een uitgebreide zoekfunctie waarbij je de leden van de datingsite eenvoudig kan vinden. Vind je iemand leuk dan kun je deze favoriet maken, een flirt of een berichtje sturen. Een flirt of een berichtje kosten credits. Verder kun je nog zien wie jouw bekeken heeft of dat iemand jouw profiel nu aan het bekijken is, zodat je direct een gesprek kan starten.

Kosten DateSM

Zoals gezegd kost het versturen van flirts en berichten credits bij DateSM. Voor het bekijken van een profiel of het aanmaken van een profiel zijn er geen kosten aan verbonden. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits 10,-
 • 25 credits 22,50
 • 50 credits 42,50
 • 100 credits 80,-
 • 275 credits 200,-

De credits kunnen betaald worden met iDeal, mrCash, bankoverschrijving of Paysafecard. Je kunt zo dus ook lekker anoniem betalen indien dat gewenst is.

Mobiele applicatie

DateSM heeft helaas geen mobiele app. Wel heeft DateSM een webpagina die ook goed bruikbaar is op je mobiele telefoon of tablet. Zo kun je ook onderweg altijd beschikbaar blijven.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft DateSM acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven DateSM

Indien je klaar bent de datingsite omdat je een vaste fuckbuddy hebt gevonden, je een realtie hebt of je interesse verschoven zijn, dan wil je je profiel verwijderen. Helaas beschikt DateSM niet over een functie om je profiel zelf te verwijderen. Hiervoor zul je een email moeten sturen naar de helpdesk, deze zullen jouw profiel zo snel mogelijk verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “DateSM

 • Zoals veel andere sites maakt men hier gebruik van entertainment profielen die je van alles beloven, maar niets doen. Dit zijn hun inkomsten zonder dat ze terugleveren wat ze suggereren.
  Kortom niet aan beginnen, kansloos fake, nep
  Zelfs 1 ster is al te veel

 • Deze site is volledig nep , je krijgt vaak niet eens je credits die je wel hebt betaald. Bijna alleen nepprofielen. En je krijgt zeker nooit een date, je word alleen overgehaald om meer te kopen en die krijg je vervolgens niet of een dag later mis je ineens de helft
  Niet doen, helemaal fake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *