Casual Dating

Datingbord

Datingbord

2.2

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.5/5

Op datingbord.nl kunnen zowel mannen als vrouwen uit Nederland en Belgie oproepen plaatsen waarin ze op zoek zijn naar een erotische date. Om oproepjes te kunnen plaatsen is het nodig om een account aan te maken. Registratie is gratis maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Over het aantal leden is niets bekend. Op het moment van deze review was te zien dat de laatste oproep 3 dagen geleden geplaatst is. Van over activiteit is dus in ieder geval geen sprake.

Betrouwbaarheid Datingbord

Privacy en betrouwbaarheid is enorm belangrijk op erotische datingsites. Helemaal voor mensen die in het geheim actief zijn. Persoonlijke gegevens van gebruikers van datingbord.nl worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. De onderneming achter de datingsite houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer jij credits wilt kopen, wordt je automatisch doorgestuurd naar een beveiligde https:// omgeving. Hierin kan betalingsinformatie niet worden afgetapt.

Inschrijving op Datingbord

Zoals beschreven is het nodig om een profiel aan te maken om oproepjes te kunnen plaatsen. Registratie gaat heel vlot in gemakkelijk. Vul je nickname, e-mail adres en wachtwoord in en je account is gemaakt. Je kunt direct starten met het plaatsen van een oproep. Je hebt echter meer kans wanneer jij je profiel eerst compleet maakt met persoonlijke informatie en een foto. Datingbord.nl geeft daar tips voor. Je kunt gratis berichten plaatsen en je krijgt 1 credit om een oproep te plaatsen. Wil je meer, dan moet je extra credits aanschaffen.

Kosten voor gebruik Datingbord

De datingsite vraagt een vergoeding in de vorm credits. Die kunt je kopen in een bundel, maar het is ook mogelijk om telefonisch te betalen (minder voordelig). Elk mobiel Abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Let dus goed op wanneer je het opzegt.

Credits hebben een beperkte geldigheidsduur. Op het moment dat jij meer dan 90 dagen geen gebruik maakt van Datingbord.nl zal het saldo credits op 0 worden gezet. Onderstaand een overizcht van de tarieven:

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling is mogelijk via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving.

Mobiele Datingbord App

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar van Datingbord.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor gebruik op tablet en smartphone.

Acties en korting Datingbord

Reglematig heeft de dating site datingbord.nl acties en kortingen. Kijk voor de laaste acties en kortingen op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Datingbord

Als je bent voorzien of je wilt tijdelijk geen gebruik maken van de diensten van datingbord.nl kun jij je gemakkelijk uitschrijven. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik op mijn profiel veranderen en dan op profiel verwijderen aan de linker kant. Nadat jij je reden hebt opgegeven en verbeteringen voor de dating site is je profiel verwijderd. Let op: Alle credits in jouw account vervallen direct, berichten van andere gebruikers kunnen niet meer gelezen worden en alle berichten in je inbox zullen worden verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

32 gedachten over “Datingbord

 • Een erotische datingsite die een leuke algemeen oproep bord heeft. Je plaatst een bericht en je kan contact opnemen. Ik zoek gewoon een spannend avontuur, dat kan je er dan opzetten. Ik was geduldig aan het wachten tot dat mensen lekker aan kwamen bellen hahahaah

 • Datingbord, wat zal ik er van zeggen. Eigenlijk heb ik er maar ??n woord voor: Top.

  Van het moment tot aanmelden tot aan het contact heb je plezier. Je kan gewoon niet wachten tot je echt gaat daten. Het enige minpuntje is dat je moet betalen per bericht, maarja, de verdiensten moeten ergens vandaan komen.

  Ik kan het dus zeker aanbevelen, zowel voor jongere als oudere mensen.

 • Goedemiddag,

  Ik weet niet of hier ooit wel is over gesproken is, maar die chatroom in het midden van de site is een goed idee.

  Werkt goed en je ziet waar mensen naar op zoek zijn. Op die manier heb ik met 200 credits iets van 3-4 chicks kunnen regelen om een date te scoren. 1 stemde er mee in en ik kan jullie verklappen je zal echt niet meer anders willen. Echt su-per

 • Hey hey,

  De manier waarop datingbord de dames beschikbaar stelt is wel cool. Het is wel kick om deel te nemen aan die algemene chatroom in het midden van de site.

  Ja.. geslaagd!

 • Hallo,

  Ik begon hiermee toen mijn vrienden zeiden van ja ik zou gewoon datingbord bezoeken voor geile praatjes. Ik ging stuk… letterlijk en figuurlijk. Wat een site zeg, echt een aanradertje dit.50 euro is voldoende

 • Mooie vrouwen.

 • Bij datingbord wordt het mij allemaal net ff te heet onder de voeten. Ik zocht een uitweg voor mijn vriendin maar later toch achtergekomen dat ik me gelukkig bij haar voel.

  als je opzoek bent naar wat erotiek met wat leuke geile chats, zit je hier goed haha.

 • Leuke manier van contact maken. Een oproepje plaatsen en daarna hopen dat je beet hebt! Leuk hoor, niet verwacht, toch gebeurd. En dat zijn de leukste ervaringen.

  Kosten zijn prima, daarom ook gewoon 4 sterren waard.

 • Hey siebren hier,

  Leuke erotische site. Het erotisch daten wordt naar een ander niveau getild hier. Je merkt gelijk dat de leden willen sexdaten.

  25 credits voor 22.50 is heerlijk chatten. Zonder bijkomende verplichtingen!

 • Heerlijk geil chatten. Niets meer niets minder. Je kunt discussieren over de prijzen, maar ik ben hier tevreden mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *