Casual Dating

Datingbord

Datingbord

2.2

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.5/5

Op datingbord.nl kunnen zowel mannen als vrouwen uit Nederland en Belgie oproepen plaatsen waarin ze op zoek zijn naar een erotische date. Om oproepjes te kunnen plaatsen is het nodig om een account aan te maken. Registratie is gratis maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Over het aantal leden is niets bekend. Op het moment van deze review was te zien dat de laatste oproep 3 dagen geleden geplaatst is. Van over activiteit is dus in ieder geval geen sprake.

Betrouwbaarheid Datingbord

Privacy en betrouwbaarheid is enorm belangrijk op erotische datingsites. Helemaal voor mensen die in het geheim actief zijn. Persoonlijke gegevens van gebruikers van datingbord.nl worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. De onderneming achter de datingsite houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wanneer jij credits wilt kopen, wordt je automatisch doorgestuurd naar een beveiligde https:// omgeving. Hierin kan betalingsinformatie niet worden afgetapt.

Inschrijving op Datingbord

Zoals beschreven is het nodig om een profiel aan te maken om oproepjes te kunnen plaatsen. Registratie gaat heel vlot in gemakkelijk. Vul je nickname, e-mail adres en wachtwoord in en je account is gemaakt. Je kunt direct starten met het plaatsen van een oproep. Je hebt echter meer kans wanneer jij je profiel eerst compleet maakt met persoonlijke informatie en een foto. Datingbord.nl geeft daar tips voor. Je kunt gratis berichten plaatsen en je krijgt 1 credit om een oproep te plaatsen. Wil je meer, dan moet je extra credits aanschaffen.

Kosten voor gebruik Datingbord

De datingsite vraagt een vergoeding in de vorm credits. Die kunt je kopen in een bundel, maar het is ook mogelijk om telefonisch te betalen (minder voordelig). Elk mobiel Abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Let dus goed op wanneer je het opzegt.

Credits hebben een beperkte geldigheidsduur. Op het moment dat jij meer dan 90 dagen geen gebruik maakt van Datingbord.nl zal het saldo credits op 0 worden gezet. Onderstaand een overizcht van de tarieven:

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling is mogelijk via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving.

Mobiele Datingbord App

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar van Datingbord.nl. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor gebruik op tablet en smartphone.

Acties en korting Datingbord

Reglematig heeft de dating site datingbord.nl acties en kortingen. Kijk voor de laaste acties en kortingen op onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Datingbord

Als je bent voorzien of je wilt tijdelijk geen gebruik maken van de diensten van datingbord.nl kun jij je gemakkelijk uitschrijven. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Klik op mijn profiel veranderen en dan op profiel verwijderen aan de linker kant. Nadat jij je reden hebt opgegeven en verbeteringen voor de dating site is je profiel verwijderd. Let op: Alle credits in jouw account vervallen direct, berichten van andere gebruikers kunnen niet meer gelezen worden en alle berichten in je inbox zullen worden verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

32 gedachten over “Datingbord

 • Met luuk eens.. niet gelijk een oordeel klaar hebben na 2-3x inloggen. Het werkt allemaal wel degelijk, alleen is geduld een schone zaak

 • Ja natuurlijk creeer je blauwe ballen, maar het gaat erom dat je hier iemand aan de haak weet te slaan. Als je je een beetje door de fictie weet heen te slaan, moet het haast wel goed komen.

  Ik ben nu ongeveer een jaar lid, en echt met plezier. Wil het de mensen aanraden om minimaal 4-5 maanden eens te gebruiken… kijken hoe ze dan tegen datingbord aankijken šŸ™‚

 • Hallo,
  Ben niet zo van deze sites,,, je kan er niets mee namelijk. Enige wat je hier mee bereikt, zijn blauwe ballen. :-/

 • hey,

  Geen onzin hoor, leuk contact en geile verhaaltjes voor t slapen gaan hihi

 • Onzin site!

 • Super site… ik haal er voldoening uit, ik haal er seksavonden uit en gewoon seksvrienden. Heerlijk om hier onderdeel van uit te maken. Je moet wel diep in je buidel tasten want je hebt niet na 10 credits beet zeg maar.. haha. Voor de rest is het echt een gebruiksvriendelijke datingsite met erg veel mogelijkheden.

 • Heyy,

  ik vind deze site geen voldoende waard om eerlijk te zijn. Dit is toch geen erotische datingsite?? Je komt nauwelijks aan een ontmoeting man. Heb er nu best wel geld in zitten en nog steeds is het gewoon elke keer hetzelfde ouwe slappe gepraat.

 • Het is een site waar je sexylexy dames kan vinden hoor. Dat is een ding wat zeker is. Alleen hou er wel rekening mee dat je af en toe ook te maken krijgt met vrouwen die meer van praten houden dan van afspreken. is niet erg, ik hou wel van een praatje, maar dat kan je flink in de kosten lopen hahaha. Voor de rest een dikke prima!

 • Als ik het in cijfers mag uitdrukken – 8/10. Misschien ben ik 1 van de gelukkige, maar het is mij gewoon gelukt om een ontmoeting te kunnen regelen. Alles gebaseerd op erotiek. Lekkeeer hoor! Heb er echt izn in … eerste week augustus

 • Hallo,

  in eerste instantie kocht ik een creditpack van 25. Maar die zijn zo op…. het is echt duur hoor… je moet gewoon hele lange berichten maken. Als je gewend bent om met veel (enters) te typen, dan wordt het toch een probleem want je credits zijn zo op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *