Casual Dating

Fetlife

Fetlife

3.7

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

4.5/5

Fetlife.com is een internationale dating community voor mensen met een BDSM fetish. Ben je wat kinky ingesteld en wil je deze kant ontdekken en mensen ontmoeten dan is Fetlife.nl wellicht de datingsite voor jou. Fetlife.com is meer dan alleen een datingsite, ze is ook een online community. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld Facebook. Fetlife.com is er voor mannen en vrouwen ongeacht hun seksuele voorkeur. Hetero’s en homo’s kunnen hier dus terecht om hun fetish te delen.

Betrouwbaarheid

Fetlife.com is op het moment de grootste online datingsite wereldwijd voor mensen met een fetish. Betrouwbaarheid is dus erg belangrijk voor haar. Fetlife beschermt haar gebruikers uitstekend. Je kunt niet in de community voordat je lid bent van Fetlife.com. Om jezelf in te schrijven dien je wat basis gegevens van jezelf op te geven, zoals een gebruikersnaam, woonplaats en geboortedatum. Daarnaast dien je behalve je email, ook je telefoonnummer op te geven om je account bij Fetlife.com te verifieren. Zo worden niet serieuze gebruikers geweerd van de datingsite en is er een extra drempel om lid te worden van Fetlife.com. Daarnaast is er erg veel sociale controle op Fetlife.com. Zo zijn er discussie groepen waar je je fetish kan delen, en groepen voor mensen uit bepaalde landen of gebieden. Zo zijn er voor Nederland een tiental online groepen, waar je met gelijkgezinde kan chatten over jouw fetish.

Kosten Fetlife.com

Het aanmaken van een profiel bij Fetlife is helemaal gratis. Je kunt ook bijna alle functionaliteiten van Fetlife.com gebruiken zonder te betalen. Het versturen van berichten, lid worden van groepen etc is geheel gratis. Fetlife.com kan echter niet bestaan zonder enige vorm van financiele bijdrage. Je kunt Fetlife dus steunen indien je dat wil. Je krijgt dan een aantal extra mogelijkheden. Zo kun je dan alle video’s en foto’s zien, anders slecht een beperkt deel. Daarnaast kun je ook verder terug in je geschiedenis en berichten verder teruglezen. De kosten voor deze extra mogelijkheden bedragen 5,- per maand. Fetlife.com is dus met recht een gratis, tot erg goedkope datingsite te noemen.
Betalen aan Fetlife kan alleen via Creditcard voor Nederlanders en Belgen.

Mobiele App

Op dit moment beschikt Fetlife.com niet over een mobiele app. Wel is de datingsite volledig responsive en te gebruiken op je browser van je mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Fetlife.com nieuws en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Je lidmaatschap bij Fetlife.com kun je eenvoudig verwijderen. Jezelf uitschrijven doe je door naar: https://fetlife.com/deactivate?type=delete te gaan. Hier kun je als je bent ingelogd eenvoudig op de knop Delete Account drukken. Indien je dat wil kun je ook je account deactiveren. Zo kun je op een later moment snel terug komen zonder een nieuw profiel aan te moeten maken bij Fetlife.com.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Fetlife

  • fake site, vol met fake profielen.

  • gehoorzaam60

    hallo

  • Dit is echt het best bewaarde geheim van Nederland. Heb je een fetish meld je dan echt hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *