Casual Dating

FindmySex

FindmySex

3.4

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

4.0/5

Zoals de naam het al zegt is FindmySex voornamelijk bedoelt voor spannende gesprekken en eventueel sekscontacten. Wanneer je op zoek bent naar een relatie kan je beter naar een andere datingwebsite gaan. Het kan natuurlijk altijd dat je een relatie bloeit uit sekscontacten, maar dit is niet het hoofdzakelijke doel van de leden van FindmySex. Wanneer je inschrijft op de website kan je zowel als individu als koppel inschrijven. Ook dit duidt weer op het doel spannende gesprekken met anderen.

FindmySex betrouwbaarheid

De gehele website is in het nederlands op de nieuwsbrieven en algemene voorwaarden na. Hierdoor is het voor gebruikers moeilijk te achterhalen waarvoor ze zich precies inschrijven en wat de voorwaarden zijn. FindmySex geeft aan lid te zijn van Datingfactory, het zogezegd grootste online dating netwerk. Dating Factory is gevestigd in Zwitserland. Het is mogelijk dat Dating Factory meerdere datingplatformen heeft en tussen deze platformen informatie wisselt. Dit is echter niet in de privacy policy opgenomen. 

Op de website kan je zo anoniem zijn als je zelf wil. Zo kan je kiezen voor een anonieme gebruikersnaam en anonieme profielfoto. 

Wij kregen de eerste twee uur geen mails dat bezoekers ons profiel hebben bekeken of een bericht hebben verstuurd. Hierdoor wekt het niet de illusie dat de site chatprofielen gebruikt om de gebruiker te verleiden tot het aanschaffen van een betaald profiel. Echter wanneer je kiest voor een VIP lidmaatschap staat er bij het aanschaffen dat je seksgarantie hebt. Dit kan erop duiden dat wanneer je betaald je zeker seksgesprekken krijgt. Of dit met echte personen is valt te bezien.

Inschrijven en inloggen FindmySex

Om je in te schrijven bij FindmySex moet je eerst een gegevens invullen over je geslacht, wat je zoekt, geboortedatum en emailadres. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je niet inschrijven op de website. Je krijgt dan op je gekozen e-mailadres een activeringsmail waarmee je toegang krijgt op de website. Op de website zijn er geen richtlijnen qua profielfoto’s. Zo is het mogelijk dat er profielfoto’s zijn waarop geslachtsdelen te zien zijn. 

Wanneer je hier zelf behoefte aan hebt, kan je hier ook voor kiezen zonder dat je profiel dan verwijderd wordt.

Gebruik en profiel

Het platform is vooral gericht op het bekijken van foto’s. Dit is waarschijnlijk omdat het vooral is gericht op sex contacten. Wanneer je profielen wilt bekijken en een gesprek wilt starten moet je een Gold- of VIP- lidmaatschap aanschaffen. 

Op de website zijn er verschillende opties om profielen te zien. Zo kan je bij het beginscherm nieuwe members bekijken. Bovenaan het scherm is er ook een optie om via een carrousel foto’s te bekijken van leden. 

Een andere optie is om op de website te zoeken naar leden. Dit kan op basis van alle matches, onlangs aangepast, nieuwe leden of leden die online zijn. Het is fijn dat je kan zien wie er online is zodat je een snellere reactie kan verwachten. 

Kosten FindmySex

Wanneer je gebruik maakt van een gratis profiel kan je vrij weinig. Zo kan je zien welke leden jouw profiel bezochten en kleine profielfoto?s bekijken. Je kan alleen niet de profielen openen. Er zijn twee opties als lidmaatschap namelijk Gold en VIP lidmaatschap.

Hieronder zullen we benoemen welke functies het lidmaatschap geven.

Gold lidmaatschap

 • lees al je berichten
 • bekijk de complete profielen van de leden die bij jou passen
 • bekijk welke leden jou op hun favorietenlijst plaatsten
 • bekijk de foto’s en de video’s van de leden die bij jou passen
 • vergroot foto’s en video’s

Een VIP Lidmaatschap bevat alle functies die het Gold lidmaatschap heeft plus

 • Ieder lid kan jouw complete profiel zien
 • Ieder lid kan reageren op jouw bericht
 • Seksgarantie

Seksgarantie houdt in dat je volledig aan je behoefte komt. Indien dit niet het geval is krijg je een maand gratis lidmaatschap. FindmySex geeft aan precies te weten wat werkt en hoe ze dit voor de leden kunnen waarmaken. Daarom garandeert FindmySex spanning en actie waarbij de gebruiker binnen 3 maanden seks zal hebben.
Wel zijn hier bepaalde regels waaraan de gebruiker zich moet houden. Zo moet het lidmaatschap Gold+VIP aangehouden worden voor 3 maanden, moet er minimaal 1 keer per week worden ingelogd, minimaal 3 e-mails worden gestuurd naar andere leden en 3 foto’s van het lid zelf te zien zijn plus complete omschrijving. 

Wanneer je als gebruiker deze voorwaarden hebt nageleefd en geen seks hebt gekregen kan je een mail sturen naar het Support team en krijg je 1 maand gratis lidmaatschap. 

De kosten van een Goldlidmaatschap zijn

 • 1 maand 34,90 euro per maand
 • 3 maanden 29,90 per maand
 • 6 maanden 24,90 per maand

Hierbij kan er gekozen worden voor de extra vip opties voor 14,90 per maand.

Het is dus verplicht om eerst een gold-lidmaatschap aan te schaffen voor met daarbij een VIP lidmaatschap.

Elk abonnement wordt gefactureerd in een eenvoudige transactie. Periodieke betalingen zullen automatisch worden herhaald totdat het abonnement wordt opgezegd. Dit betekent dat er een stilzwijgende verlenging is van het contract totdat het wordt opgezegd. 

Nieuws en kortingen FindmySex

Wanneer je een lidmaatschap aanschaft krijg je korting naarmate je een langer abonnement afspreekt.

FindmySex app

FindmySex maakt geen gebruik van een app. Ook is de website niet mobiel gebruiksvriendelijk.

Uitschrijven en eindigen abonnement

Als je bent ingelogd kan je rechtsboven naar je profielfoto gaan. Als je op je profielfoto klikt dan verschijnen er 3 opties, er moet gekozen worden voor de optie instellingen. Bij de instellingen staat de optie om het profiel te verwijderen.Om het lidmaatschap te stoppen of op te zeggen is het verwijderen van het profiel niet voldoende. Als je het abonnement wil beeindigen moet er een afdruk van het scherm gefaxt worden naar +44 1278 501 112.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *