Casual Dating

FlirtApp

FlirtApp, plek voor hete, erotische, sexchat. 

Wat we nu toch hebben gevonden ? dit is echt een pareltje. FlirtApp is een razendsnel groeiende sexchat site met de mooiste babes en lekkerste wijven. Met al hun sletterige verhalen zitten ze dag en nacht klaar om jou aan je trekken te helpen. Is sexchatten al bekend voor je? Dan zal dit een bekend verhaal voor je zijn. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Toch hopen we dat je even de moeite neemt om verder te lezen. FlirtApp is net een beetje anders. Hoe? Dat vertellen we je hieronder.

Mocht je je geroepen voelen kun je altijd een je eigen ervaring onder deze review achterlaten.?
[text-blocks id=”flirtapp”]

Hoe het werkt?

In de basis is FlirtApp gelijk aan menig andere sexchat site. Om te beginnen zul je je dus eerst aan moeten melden. Dit proces is erg simpel hoor, dus je bent er zo doorheen. Je vult simpelweg je voorkeur gegevens in; kiest een gebruikersnaam en wachtwoord en met je vult je e-mailadres in. Je ontvangt dan een activatielink om even te bevestigen dat je geen robot bent. Met deze link krijg je meteen toegang tot de chat omgeving.?

Anoniem geilen

FlirtApp biedt je de mogelijkheid om helemaal anoniem te werk te gaan. Best handig als je niet wil dat je partner er achter komt, bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk beginnen met een cryptische gebruikersnaam maar, waarom zou je daar stoppen. FlirtApp geeft je ook de optie om je foto?s te anonimiseren (niet herkenbaar maken). Dit noemen ze zelf de ?Blur-functie?.  Zo kun jij lekker incognito je gang gaan. Bovendien kun je zelf bepalen aan we je je foto?s laat zien. 

Contact leggen

Heeft iemand je omver geblazen met zijn of haar profiel, dan wil je uiteraard meer dan een alleen een berichtje sturen. In dat geval kun je er voor kiezen om de ?flirt-optie? te gebruiken. Hiermee stuur je een bijvoorbeeld een knipoog of een hartje om te laten weten dat je de ander wel ziet zitten. Als je iemand een flirt hebt gestuurd, krijgt diegene daar een notificatie van. Zo weet je zeker dat je de aandacht trekt.

Altijd wel iemand online

We hebben het platform een aantal dagen getest en, tot onze verbazing, is er altijd wel een lekker wijf online. Niet alleen dat. Ze wil nog geil chatten ook! Of het nu net zit te ontbijten; even pauze hebt op je werk of midden in de nacht zin heb om te geilen. Er is altijd wel iemand online op FlirtApp. 

Open minded en geen taboes

De leden van FlirtApp zijn erg verwelkomend en openminded. Ze geen taboes. (Tenzij het niet legaal is natuurlijk.) Je kunt alles vertellen en het overal over hebben. Wil je experimenteren met je seksualiteit of ben je juist op zoek naar wat advies daarover? Alles kan en alles mag. Bij FlirtApp kun discreet, veilig en anoniem chatten over je diepste verlangens en seksuele fantasie?n.?
[text-blocks id=”flirtapp”]

Wat zijn de kosten?

Oke, nu even over naar het praktische deel. Gebruik maken van de chatdienst van FlirtApp kost geld. Dat even voorop. Aanmelden en registreren zijn gratis. Ook kun je geheel kosteloos bladeren door profielen. Voor het leggen van contact zul je wel moeten betalen. Gelukkig krijg je bij aanmelden een aantal gratis credit om de boel uit te proberen. Het zijn er 5 en dat is niet heel veel. Wel genoeg om te bepalen of je je thuis kunt gaan voelen. Mocht je meer credits willen dat kan dat heel makkelijk. FlirtApp biedt namelijk credit bundels aan. Je kunt ze ook los kopen, alleen ben je dan wel duurder uit. Afhankelijk van de bundel liggen de kosten rond de ?1,- per credit. Dit kan lager uitvallen als je een grotere bundel aanschaft. 

Zeker een pluspunt naar ons idee! FlirtApp werkt niet met abonnementen. Je zit dus nergens aan vast. De credits die je aanschaft blijven ook geldig zolang lid bent. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je die uitgeeft. Ook ben niet verplicht om geld uit te geven als je even geen gebruik kunt maken van de sexchat. (Bijvoorbeeld als je het even wat drukker hebt.)

Klantenservice

Ook FlirtApp heeft een klantcontactcentrum. Mocht je ergens niet aan uitkomen dan kun je ook gebruik maken van de online knowledge base. Die bestaat onder andere uit een F.A.Q.. Hierin kun je al heel wat informatie terugvinden. Lukt dat niet dan kun je gebruik maken van het handige contactformulier. Hiermee krijg je het snelst antwoord op je vraag.?
[text-blocks id=”flirtapp”]

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *