Casual Dating

Flirtbericht

Flirtbericht

2.4

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Op Flirtbericht kun je een account aanmaken als je zin hebt in een gezellige flirt of wanneer je meer op zoek bent naar een spannend contact. Het grootste voordeel van Flirtbericht is dat je zo anoniem kun zijn als je zelf wilt. Je hebt namelijk alle privacy instellingen zelf in de hand. Over het totaal aantal actieve leden is niets bekend. Wel staat er op de datingsite dat op moment van review ruim 900 leden actief zijn. Daar moet haast iemand bij zitten die bij je past.

Betrouwbaarheid Flirtbericht

Alle persoonlijke gegevens die jij invult tijdens het compleet maken van je profiel zijn beschermd. Onder geen enkele voorwaarden worden deze gegevens doorgespeeld naar derden of gebruikt voor commerciele doeleinden. Daarnaast zitten ze goed bewaard in een versleutelde databank. Enkel worden jouw persoonlijke gegevens gebruikt om je profiel te matchen aan andere profielen. Hierbij worden de privacy goed gewaarborgd. Flirtbericht geeft aan dat het alle profielen op de datingsite handmatig controleert. Op die manier is er weinig kans op nepprofielen. Het is duidelijk dat veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk is voor Flirtbericht. Er wordt dan ook de nodige aandacht aan gegeven.

Inschrijven op Flirtbericht

Een profiel aanmaken lukt enkele minuten. Volgens Flirtbericht zelfs binnen 1 minuut maar dat vinden wij erg optimistisch. Vanaf de homepagina kun je een profiel aanmaken door een tiental vragen te beantwoorden over je uiterlijk, maar ook over naar wat voor soort metgezel je op zoek bent. Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een e-mail met daarin een activatie link. Wanneer je op die link hebt geklikt is je profiel geactiveerd en kun je direct zoeken in alle profielen. Zowel mannen als vrouwen die graag hun sociale contacten willen uitbreiden en op zoek zijn naar vriendschap en gezelligheid, spanning en passie, of misschien zelfs wel een serieuze relatie liggen nu binnen handbereik. Op het eerste gezicht lijken alle profielen ook daadwerkelijk echt te zijn. Een grote plus is dat je de eerste 3 berichten gratis kunt versturen. Zo kun je kennis maken met de datingsite. Later betaal je een in credits per bericht.

Kosten van Flirtbericht

Een profiel aanmaken bij Flirtbericht is geheel gratis. Bovendien krijg je na het aanmaken van je profiel 3 gratis credits waarmee jij je eerste 3 berichten of Flirtberichten kan versturen. Daarbij kun je als je bent ingelogd gratis zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en beoordelen en gratis berichten lezen. Wil je meer? Dan is het nodig om credits te kopen. Dat kan op verschillende manieren namelijk, via telefoon of door het kopen van een bundel. Het kopen van een bundel is het meest voordelig. Betaling kan via iDeal of MrCash/Bancontact. Onderstaand een overzicht van de prijzen per credit.

AantalOmschrijvingPrijsPer credit
1PPC BE1.501.50
1PPC NL1.401.40
5Bundel 53.890.78
10Bundel 109.991.00
25Bundel 2522.490.90
50Bundel 5039.990.80
100Bundel 10074.990.75
300Bundel 300199.990.67

Mobiele app

Op moment van deze review beschikt Flirtbericht niet over een mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Wel is de pagina via de webbrowser te bezoeken.

Acties en korting op Flirtbericht

Datingsite Flirtbericht.nl heeft regelmatig nieuwe acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Flirtbericht

Je profiel verwijderen en het afmelden / opzeggen op Flirtbericht gaat heel gemakkelijk. Het is wel vereist dat je daarvoor bent ingelogd. Vervolgens zie je op de Service pagina de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Na bevestiging wordt je profiel direct gewist en je krijgt hier per mail een bevestiging van. Let wel op want na het verwijderen van een profiel zijn je matches, berichten en eventuele credits definitief verwijderd. Het her-activeren van een profiel is blijkbaar niet mogelijk.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

30 gedachten over “Flirtbericht

 • ik ben het helemaal eens het is een toneelschool1eklas het is allemaal NEP.
  je krijgt een dure tel rekening te betalen !!!!!!
  ze moeten ze allemaal opsluiten oplichters!!!

 • Alle datingsites waar je moet betalen doormiddel van een creditsysteem en berichten moet kopen is nep. Je betaalt gewoon voor erotische berichten en geile praatjes. Ze doen je geloven dat je een date kan krijgen maar die komt er niet. Je betaalt enkel voor berichten en dat staat ook in de voorwaarden. Veel mensen klikken gewoon maar op ok maar zien niet dat er staat dat er op de site met fictieve profielen gewerkt wordt en fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Dus ga gewoon op caf? een vrouw zoeken daar krijg je waar voor je geld.

 • jan van fleteren

  als je op de link krijgt, dan krijg je de algemene voorwaarden te zien en daar staat dan oa. dit te lezen.

  3.7 Red Jockey Limited behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om zelf profielen op het Platform aan te maken en namens deze accounts berichten aan de Gebruiker te verzenden. De Gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op het Platform derhalve fictief is en deze enkel zijn aangemaakt om Berichten mee uit te wisselen, afspraken in levende lijve zijn bij dergelijke Accounts niet mogelijk.

  Is dus gewoon allemaal nep. Je zit met chatoperators te chatten en voor je het weet ben je een bom geld kwijt.

 • Ruddy De Visser

  Is nep en kost veel geld.

 • Ruddy De Visser

  Iedereen die hier een positieve reactie geeft is ingehuurd van de site want die is zo nep als wat. Zoals alle sites met een creditssysteem betaal je gewoon voor geile berichten. Dat staat trouwens ook in de algemene voorwaarden. Geen fysieke afspraken mogelijk en enkel bedoeld als entertainment. Ga gewoon de kroeg in of naar een vereniging en zoek daar een vrouw. Op internet kan het eender wie zijn en in dit geval chatoperators die je lucht verkopen. Je bent heel erg dom en goedgelovig als je hier ook maar 1 euro aan uitgeeft.

 • leuke side

 • ik heb hier een lieve leuke vrouw ontmoet en moet zeggen dat best leuk zij dan

 • Als je opzoek bent naar een leuke flirt is dit een prima datingsite. Genoeg mannen en vrouwen te vinden om jezelf mee te vermaken deze dagen!

 • Altijd leuke plek om weer eens rond te hangen en te kijken wat er allemaal te halen valt! kan me hier altijd erg goed vermaken. Altijd wel wat leuke dates gehad en gezellig drankjes gedaan, dus voor mij werk Flirtbericht echt.

 • In de laatste weken ben ik veel actief geweest op Flirtbericht en ik heb Sanne ontmoet via Flirtbericht. Sanne en ik zijn nu 3 maanden samen en we hebben echt een hele leuke tijd samen. Het begon met een date in een cocktailbar in Amsterdam, maar we zien elkaar nu echt 2keer per week en we hopen dat dat nog heel lang zo blijft. Groetjes Ismael1989

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *