Casual Dating

Flirtbericht

Flirtbericht

2.4

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.0/5

Op Flirtbericht kun je een account aanmaken als je zin hebt in een gezellige flirt of wanneer je meer op zoek bent naar een spannend contact. Het grootste voordeel van Flirtbericht is dat je zo anoniem kun zijn als je zelf wilt. Je hebt namelijk alle privacy instellingen zelf in de hand. Over het totaal aantal actieve leden is niets bekend. Wel staat er op de datingsite dat op moment van review ruim 900 leden actief zijn. Daar moet haast iemand bij zitten die bij je past.

Betrouwbaarheid Flirtbericht

Alle persoonlijke gegevens die jij invult tijdens het compleet maken van je profiel zijn beschermd. Onder geen enkele voorwaarden worden deze gegevens doorgespeeld naar derden of gebruikt voor commerciele doeleinden. Daarnaast zitten ze goed bewaard in een versleutelde databank. Enkel worden jouw persoonlijke gegevens gebruikt om je profiel te matchen aan andere profielen. Hierbij worden de privacy goed gewaarborgd. Flirtbericht geeft aan dat het alle profielen op de datingsite handmatig controleert. Op die manier is er weinig kans op nepprofielen. Het is duidelijk dat veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk is voor Flirtbericht. Er wordt dan ook de nodige aandacht aan gegeven.

Inschrijven op Flirtbericht

Een profiel aanmaken lukt enkele minuten. Volgens Flirtbericht zelfs binnen 1 minuut maar dat vinden wij erg optimistisch. Vanaf de homepagina kun je een profiel aanmaken door een tiental vragen te beantwoorden over je uiterlijk, maar ook over naar wat voor soort metgezel je op zoek bent. Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een e-mail met daarin een activatie link. Wanneer je op die link hebt geklikt is je profiel geactiveerd en kun je direct zoeken in alle profielen. Zowel mannen als vrouwen die graag hun sociale contacten willen uitbreiden en op zoek zijn naar vriendschap en gezelligheid, spanning en passie, of misschien zelfs wel een serieuze relatie liggen nu binnen handbereik. Op het eerste gezicht lijken alle profielen ook daadwerkelijk echt te zijn. Een grote plus is dat je de eerste 3 berichten gratis kunt versturen. Zo kun je kennis maken met de datingsite. Later betaal je een in credits per bericht.

Kosten van Flirtbericht

Een profiel aanmaken bij Flirtbericht is geheel gratis. Bovendien krijg je na het aanmaken van je profiel 3 gratis credits waarmee jij je eerste 3 berichten of Flirtberichten kan versturen. Daarbij kun je als je bent ingelogd gratis zoeken in profielen, gratis profielen bekijken en beoordelen en gratis berichten lezen. Wil je meer? Dan is het nodig om credits te kopen. Dat kan op verschillende manieren namelijk, via telefoon of door het kopen van een bundel. Het kopen van een bundel is het meest voordelig. Betaling kan via iDeal of MrCash/Bancontact. Onderstaand een overzicht van de prijzen per credit.

AantalOmschrijvingPrijsPer credit
1PPC BE1.501.50
1PPC NL1.401.40
5Bundel 53.890.78
10Bundel 109.991.00
25Bundel 2522.490.90
50Bundel 5039.990.80
100Bundel 10074.990.75
300Bundel 300199.990.67

Mobiele app

Op moment van deze review beschikt Flirtbericht niet over een mobiele applicatie voor smartphone of tablet. Wel is de pagina via de webbrowser te bezoeken.

Acties en korting op Flirtbericht

Datingsite Flirtbericht.nl heeft regelmatig nieuwe acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Flirtbericht

Je profiel verwijderen en het afmelden / opzeggen op Flirtbericht gaat heel gemakkelijk. Het is wel vereist dat je daarvoor bent ingelogd. Vervolgens zie je op de Service pagina de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Na bevestiging wordt je profiel direct gewist en je krijgt hier per mail een bevestiging van. Let wel op want na het verwijderen van een profiel zijn je matches, berichten en eventuele credits definitief verwijderd. Het her-activeren van een profiel is blijkbaar niet mogelijk.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

30 gedachten over “Flirtbericht

 • Rimini1970

  TRAP ER NIET IN MENSEN! Dit is een oplichtersbende van jewelste. Nooit in trappen en direct je account laten verwijderen. Oplichters die alleen uit zijn op je duur verdiende centen! Kappen AUB!

 • Best veel negatieve reviews hier zeg, jammer, want ik heb zelf minder negatieve ervaringen. Maar ja, ik kan het ook fout hebben? Wel veel te duur kwa credits natuurlijk.

 • Ik moet zeggen dat ik veel nepprofielen ben tegen gekomen op flirtbericht. Eens en nooit meer voor mij dus, daar kunnen we kort over zijn.

 • 50plusdater

  Ik zal deze datingsite niet zo slecht beoordelen als anderen, maar ik heb ook niet zo heel veel profielen gezien. Ik ben er een aantal tegengekomen die echt waren en een aantal naar mijn weten fake. Je moet wel een beetje oppassen bij deze site, maar ach, je kunt er echt wel een date vinden als je een beetje je best doet denk ik. Zelf zit ik op Ouderensexclub.nl.

 • Ik hoor veel mensen over nep profielen maar ik denk dat je daar alleen als man last van hebt. Ik gelukkig nog niet dus hopen dat het lekker zo blijft. Site is redelijk oke, maar ik vind het echt geen toppertje. Ben niet veel actief hier.

 • Shit site waar ze je vragen om berichten te sturen en het kost geld. Ik vind gratis datingsite beter.

 • Slechte site vol met nep profielen. Profielen zijn leeg en mensen reageren amper. Dit is nogg geen euro waard!

 • Op deze sote heb je snel sexcontact maar niet snel een sexdate. Mensen trekken terug wanneer je wilt afspreken. De site op xich is wel de moeite waard om te proberen. Je kunt snel inloggen en weet hoe je lekker kunt flirten met singles!!!

 • Klopt geen hol van. 900 leden actief! Ga toch weg. Als je een beetje goed kijkt tussen de profielen dan zie je gelijk welke nep zijn. En het zijn er veel!! Laat je niet voor de gek houden!!

 • Deze flikkers hebben mij een jaar geleden al voor 35 euro opgelicht! Je betaalt en zodra je dat gedaan hebt werkt er niks. Kringt niks fatsoenlijks terug voor je geld. Heb mijn klacht gemeld en pofiel afgemeld maar kreeg m’n geld niet terug. Rotte oplichters met nep profielen hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *