Casual Dating

Fuckbook

Fuckbook

3.1

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Op de erotische datingsite fuckbook.com kunnen volwassen mannen en vrouwen op zoek gaan naar gelijkgestemden om een spannende date of erotische afspraak mee te hebben. De casual dating site heeft naar eigen zeggen wereldwijd 12 miljoen actieve leden. Om in contact te kunnen komen met gelijkgestemden is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis en mogelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. Fuckbook is er voor zowel singles als koppels, hetero’s, homo’s, lesbiennes, biseksuelen of transgenders.

Betrouwbaarheid Fuckbook.com

Fuckbook hecht veel waarde aan privacy en discretie. De onderneming is actief sinds 2009 en heeft een goede reputatie in de wereld van dating voor volwassenen. In 2014 hebben ze de XBiz Dating Site of the Year en YNOT Best Newcomer of the Year awards gekregen. Persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde database en bij elke transactie maakt Fuckbook gebruik van het hoogste niveau van HTTPS beveiliging. Jouw e-mailadres en persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en worden nooit gedeeld met andere leden. Zo blijf je gegarandeerd anoniem.

Inschrijven op Fuckbook.com

Zoals beschreven is het nodig om een profiel aan te maken om in contact te kunnen komen met andere leden op Fuckbook.com. Inschrijven is mogelijk vanaf de homepagina. Je vult in of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun je met je gebruikersnaam en e-mail adres een profiel aanmaken. Direct na het inschrijven wordt gevraagd om je profiel compleet te maken en enkele persoonlijke gegevens over jezelf in te vullen. Op basis van deze gegevens koppelt de datingsite jouw profiel aan dat van anderen. Ons advies voor de beste gebruikerservaring is om dit dan ook zo goed mogelijk te doen.

Kosten Fuckbook.com

Zoals beschreven is het aanmaken van een profiel geheel gratis. Voor het gebruik wordt een vergoeding gevraagd. Met Coins kunnen leden toegang krijgen tot premium content zonder te betalen voor een lidmaatschap. Je kunt ze per 50 stuks kopen en wanneer je een grotere hoeveelheid, dan betaal je nog minder. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

Levenslang lid: 199,95 euro
12 maanden 7,95 euro per maand
3 maanden 14,95 euro per maand
1 maand 29,95 euro per maand

Mobiele Fuckbook app

Op het moment van deze review beschikt Fuckbook niet over een mobiele dating app. Wel is de datingsite toegankelijk op laptop, desktop, tablet of smartphone via de webbrowser.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Fuckbook de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Fuckbook.com

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de functionaliteiten van Fuckbook.com is het verstandig om je profiel te verwijderen. Dit kan je doen op de Account pagina, wanneer je bent ingelogd. Vul de Captcha code in en klik op Verwijder Mijn Account. Je gegevens zullen worden verwijderd. Als je nog een abonnement hebt lopen dan vervalt dit. Geld wordt niet terug betaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

14 gedachten over “Fuckbook

 • pietje in de kont

  Oude wijven willen ook neuken

 • Zooo ik heb hier een meid leren kennen! die heeft me echt alle hoeken van de kamer laten zien! nog nooit zo blij geweest als na die avond

 • Soms ben ik alleen opzoek naar een beetje spanning en een snelle beurt en dan is dit een fantastiche site. komt hier altijd wel iemand tegen die je

 • Al tijden een tevreden gebruiker van fuckbook, ga zo door!

 • Al jaren een tevreden gebruiker van Fuckbook. Steeds nieuwe leden en betere opties. Super!!

 • Veel profielen. Goed voor contact. Ik hoop binnenkort een keer af te spreken met angela.

 • Veel dames zijn geen echte profielen maar lijke prostitues. Als je naar seks op zoek bent goede site maar niet voor mij

 • Op zich hebben ze het wel goed voor elkaar alleen ik krijg helemaal geen date. Ik heb nu afgesproken met 1 vrouw en daar moet ik dan 200km voor rijden. Ik hoop wel dat er wat gebeurt.

 • Geile site

 • Pleasure seeker 16

  Pas aangemeld om de site te proberen. Bevalt goed. Leuke vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *