Casual Dating

Hi5

Hi5

3.9

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

4.0/5

Hi5 is een datingsite en online community in een. Het sociale netwerk Hi5.com richt zich voornamelijk op jongeren die nieuwe mensen willen leren kennen. Het is een leuke datingsite waar je eenvoudig met mensen in contact kan komen. Een relatie vinden hoeft totaal niet het doel te zijn van Hi5.com, je kunt hier ook terecht als je opzoek bent naar vriendschap. Wil je dus graag op een leuke manier mensen leren kennen en ben je wellicht opzoek naar iets meer, dan is Hi5.com wellicht de datingsite voor jou!

Betrouwbaarheid

Hi5.com is op dit moment het 3e grootste sociale netwerk, na Facebook en MySpace. Hi5.com heeft dus een groot internationaal ledenbestand. Vanzelfsprekend is het voor haar dus erg belangrijk om vertrouwelijk om te gaan met jouw privacygevoelige gegevens. Hierom heeft Hi5 een duidelijke privacy policy opgesteld en goede algemene voorwaarden. Helaas zijn deze wel in het Engels geschreven. In deze privacy policy van Hi5 staat beschreven dat je gegevens via beveiligde verbindingen worden verstuurd en veilig wordt opgeslagen op haar servers. Je gegevens komen dus niet zomaar op straat te liggen. Wel verzameld Hi5 gegevens van jou die je deelt op haar website voor interne promotie doeleinden. Dit is echter niet anders dan vergelijkbare sociale netwerken zoals Facebook of MySpace. Aangezien het erg eenvoudig is een account aan te maken bij Hi5 geldt hier ook, ben enigszins voorzichtig met de informatie die je deelt. Mensen kunnen hier misbruik van maken. Uiteraard kun je een nickname gebruiken om zo niet meteen je echte naam prijs te geven.

Inschrijven

Inschrijven bij Hi5 is erg eenvoudig. Nu Hi5 zich naast datingsite ook als sociaal netwerk profileert heeft hi5.com het erg eenvoudig voor je gemaakt. Zo is er een koppeling met Facebook en Google. Je kunt dus eenvoudig inloggen via Facebook en Google bij Hi5. Je hoeft zo geen gegevens in te vullen en alle informatie die je daar al hebt ingevuld, wordt rechtstreeks gekopieerd naar Hi5.com. Mocht je echter is anoniemer te werk willen kun je ook zelf een profiel aanmaken bij Hi5.com. Hierbij dien je slecht je naam, emailadres, woonplaats en geboortedatum op te geven. Via een email dien je je account te bevestigen en kun je direct aan de slag bij Hi5.

Kosten Hi5

De datingsite Hi5 is voor het grootste deel gratis te gebruiken. Indien je geen behoefte hebt aan de extra mogelijkheden, dan kun je makkelijk af met een gratis lidmaatschap bij Hi5.com. Je kunt dan berichten sturen en lezen, spelletjes spelen en meer. Indien je echter wat meer wilt dan zul je een betaald lidmaatschap aan moeten schappen bij Hi5. Hiermee kun je zien wie je leuk vindt, wie je profiel bekijkt en kun je zien of je berichtjes gelezen zijn.
De kosten voor een VIP lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand 10,99 per maand
  • 3 maanden 7,99 per maand
  • 6 maanden 5,99 per maand

Betalen kan eenvoudig via je creditcard of met Paypal.

Mobiele App

Hi5.com heeft zowel een app voor iOS en android. Hiermee wordt het erg makkelijk gemaakt om continue te daten. Je krijgt zo pushmeldingen op je mobiele telefoon indien je een nieuw berichtje hebt ontvangen en kunt zo makkelijk berichtjes sturen.

Nieuws en acties

Regelmatig heeft Hi5.com nieuws en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Je kunt erg makkelijk je account bij Hi5 verwijderen. Je kunt je uitschrijven bij Hi5 door op het knopje account te drukken en naar instellingen te gaan. Vervolgens scroll je naar onderen en klik je op hi5 account annuleren. Je bent dan direct uitgeschreven.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

4 gedachten over “Hi5

  • Fijn dat Hi5 een app heeft. Nadeel is wel dat alle mannen meteen willen afspreken en niet alleen willen chatten.. Persoonlijk heb ik dan betere ervaringen met chatapp…
    3 sterren, fijn dat het een app heeft maar verder de leden…

  • deze site zou ik niet gebruiken als datingsite maar gewoon om te chatten .er zitten veel smeerlappen op en ook heel veel getrouwde mannen die net doen of ze vrijgezel zijn .ik heb tot twee keer aan toe een date gehad waarvan ze allebij getrouwd zijn .ze moesten zich schamen .er zitten ook veel viespeuken op deze site en sturen hun dickpicters .maar om te chatten is het best wel te doen …

  • hallo mag ik vragen waarom deze site niet beveiligd is ?? Groetjes Marianne

  • Ja echt goed en fijn dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *