Casual Dating

MilfMatch

MilfMatch

3.6

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

4.0/5

Zoals de naam het al zegt is Milfmatch bedoelt voor spannende contacten tussen oudere (ervaren) vrouwen en jongeren mannen.

Je kan je bij Milf match inschrijven zowel als jongere man als Milf. Zo zijn er op de website oudere ervaren moeders te vinden maar ook jonge volwassenen die op zoek zijn naar ervaren vrouwen.

Op de website kan ervoor worden gekozen om spannende gesprekken te hebben, relatie of zelfs vriendschap op te bouwen. De keuze hiervoor is per gebruiker verschillend en allemaal toegestaan.

Milf Match valt onder een Sexy Dating Networks. Dit houdt in dat Milf Match gegevens deelt met partnersites waardoor je ook met leden van andere partner sites kunt chatten indien ze een match zijn.

Milf Match betrouwbaarheid

Milf Match valt onder een Sexy Dating Networks. Sexy Dating Networks is fel tegen nepprofielen waardoor de kans groot is dat je geen chatoperators hebt maar echte mensen. Sexy Dating Networks heeft een groot netwerk en werkt samen met andere datingwebsites. Dit wil zeggen dat de functie zoeken en gevonden worden op partnersites van Sexy Dating Network standaard staat ingeschakeld. Hierdoor krijgen leden deelnemers getoond van alle sites die zijn aangesloten bij Sexy Dating Networks die aan je zoekcriteria voldoen. Je kunt met andere leden die aangesloten zijn bij Partners van Sexy Dating Networks ook contact opnemen en vice versa. Dit betekent dat je profiel voor meer mensen vindbaar is en er meer kans is op een match. Dit betekent ook dat je profiel zichtbaar is op andere sites waar je zelf niet op hebt ingeschreven en je data wordt gedeeld. Deze optie kan uitgeschakeld worden zodat je gegevens prive blijven, echter heeft dit ook effect op het aantal potentiele matches. 

Op de website kan je zo anoniem zijn als je zelf wil. Zo kan je kiezen voor een anonieme gebruikersnaam en anonieme profielfoto. 

Wij kregen het eerste uur geen mails met berichten dat er bezoekers ons profiel hadden bekeken of een bericht naar ons hadden gestuurd. Hierdoor wekt het niet de illusie dat de site chatprofielen gebruikt om de gebruiker te verleiden tot het aanschaffen van een VIP lidmaatschap.

Inschrijven en inloggen Milf Match

Om je in te schrijven bij Milf Match moet je eerst een gegevens invullen over je geslacht, wat je zoekt, geboortedatum en e-mailadres. Zo kan je bij geslacht ook kiezen om als koppel in te schrijven. Je kan ook als individu op zoek zijn naar een koppel. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je niet inschrijven op de website. Je krijgt dan op je gekozen e-mailadres een activeringsmail waarmee je toegang krijgt op de website.

Gebruik en profiel

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord ga je meteen door naar de website. Er wordt ook een bevestigingsmail gestuurd. Met het invullen van deze gegevens is je profiel voor 30% compleet. Je kan nu kiezen om je profiel verder met informatie aan te vullen of met andere singles te gaan chatten. Op de website is er zichtbaar wie er online is, welke nieuwe deelnemers er zijn en wie er nieuwe foto’s hebben toegevoegd. Op deze manier kan je actieve leden makkelijk contacteren en zal je ook sneller een reactie kunnen verwachten.

Op de website zijn er geen richtlijnen qua profielfoto’s. Zo is het mogelijk dat er profielfoto’s zijn die seksueel gericht zijn of waarop privedelen te zien zijn. Wanneer je dit liever niet ziet kan dit worden ingesteld. Om dit in te stellen kan dit rechtsboven door op je gebruikersnaam te klikken. Vervolgens wordt er gekozen voor instellingen en vink je seksueel expliciete foto’s altijd tonen uit.

Wanneer je hier zelf behoefte aan hebt, kan je hier ook voor kiezen zonder dat je profiel dan verwijderd wordt. Je kan als gebruiker ook meerdere foto’s instellen. Wel kan je instellen dat leden niet alle foto’s zomaar mogen zien en hiervoor eerst een VIP lidmaatschap moeten hebben.

Met de zoekoptie kan er gekozen worden naar singles op basis van jou interesses zoals man/vrouw, leeftijd, gewenst contact, locatie met een maximale afstand en of ze online zijn.

Wanneer je wil zoeken op trefwoorden of uitgebreid zoeken kan dit alleen met een VIP account.

Om snel andere singles te zoeken kan je gebruik maken van de FotoZapper. De FotoZapper is alleen te gebruiken wanneer je zelf een profielfoto hebt ingesteld. Bij FotoZapper krijg je een profielfoto te zien zonder informatie. Bij deze foto wordt er gevraagd of je het dergelijke profiel leuk vindt of niet. Bij de FotoZapper zie je overzichtelijk en snel wie jou leuk vindt, wie jij leuk vindt en welke een match zijn. Bij een match is door beide profielen gekozen voor leuk. 

De website maakt gebruik van logo’s en alleen de noodzakelijke functies zoals profielen, chats, contacten en de FotoZapper. Hierdoor is het gebruik van de website makkelijk en wordt je niet snel afgeleid door andere functies die je niet snel gebruikt. Het is jammer dat bij het zoeken van contacten de profielfoto’s erg klein zijn en je niet veel informatie krijgt over de persoon behalve leeftijd en locatie. Hierdoor ben je genoodzaakt om het gehele profiel te bekijken. Door het gebruiken van de fotozapper kan je sneller en gemakkelijker iemand zoeken op basis van uiterlijk.

Kosten Milf Match

Wanneer je gebruik maakt van een gratis profiel kan je profielen en een gedeelte van foto’s van anderen bekijken maar geen berichten sturen.

Hieronder zullen we benoemen welke functies het VIP lidmaatschap heeft

  • Mogelijkheid tot chatten met anderen
  • Lees al je berichten
  • Uitgebreid zoeken
  • Zoeken op trefwoord
  • Laatste bezoekers bekijken
  • Persoonlijke berichten sturen
  • Extra foto’s bekijken

De kosten van een VIP-lidmaatschap zijn

  • 1 maand 24,99 euro per maand
  • 2 maanden 19,99 per maand
  • 4 maanden 14,99 per maand

Hierbij wordt er bij de eerste keer aanschaf van het VIP lidmaatschap vaak een korting gegeven van 20%. 

Let op hiermee wordt er een stilzwijgend abonnement aangegaan. Om het abonnement stop te zeggen staat er bij uitschrijven en eindigen abonnement een beschrijving.

Nieuws en kortingen Milf Match

Wanneer je een lidmaatschap aanschaft krijg je korting naarmate je een langer abonnement afspreekt.

Milf Match app

Milf Match maakt geen gebruik van een app.

Uitschrijven en eindigen abonnement

Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar “Account”. Op het tabblad “Account-status” klikt u op de knop “Abonnement stoppen”. Klik vervolgens op “Bevestig” en uw abonnement wordt stopgezet zodat deze niet automatisch verlengd wordt. U behoudt gewoon uw VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat uw VIP-toegang nog geldig is.

Wanneer erbij dezelfde stappen niet Account status wordt gekozen maar Uitschrijven, kan ervoor gekozen worden om het account te verwijderen. Let op wanneer het account verwijderd wordt is dit definitief en zijn alle gesprekken daarmee ook verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *