Casual Dating

Nextlove

Nextlove

3.3

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

Nextlove is een datingsite speciaal voor gescheiden mannen en vrouwen. Nextlove is een internationale datingsite welke ook actief is in Nederland. De datingsite is wel deels in het Engels. De datingsite is met name gericht op ouders die single zijn. Het maakt niet uit of je gescheiden bent, nooit getrouwd of je partner is overleden. De verbindende factor bij Nextlove is dat je een alleenstaande ouder bent. Ze is er zowel voor heteros als homos. De datingsite heeft naar eigen zeggen meer dan 20.000 leden en is dus erg groot. De kans dat je in Nederland dus iemand vindt die bij je past is zeker aanwezig.

Betrouwbaarheid Nextlove

Nextlove is een internationale datingsite welke betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij maakt deel uit van een grote internationale datinggroep waaronder onder andere VictoriaMilan ook bij hoort. Een erg grote internationale datingsite gericht op overspel. Om de betrouwbaarheid te waarborgen van de leden op de datingsite heeft Nextlove een aantal maatregelen genomen. Hieronder behoren onder ander een goede beveiligde SSL verbinding. Hiermee kan het verkeer niet onderschept worden en zijn jouw, wachtwoorden en bankgegevens veilig. Daarnaast is de datingsite ook geverifieerd door Norton. Dit is een groot internationaal online beveiligingsbedrijf. Bovendien maakt Nextlove ook gebruikt van 256 bits encryptie wat het hackers heel erg moeilijk maakt.

Naast de technische beveiliging zorgt de datingsite er ook op andere manieren voor dat het een betrouwbare datingsite is. Zo kun je je profiel verifieren. Dat moet je doen door je social account te koppelen aan je profiel, zoals facebook. Zo kan Nextlove controleren dat je een echt persoon bent. Daarnaast zijn er 24 uur per dag moderators online, welke je kan contacteren. Deze zijn er bijvoorbeeld als iemand ongewenst gedrag vertoond, maar ook als je iemand niet vertrouwd. Zo kunnen ze er voor zorgen dat zich geen fakers of andere figuren op de datingsite actief zijn.

Inschrijven Next Love

Een account aanmaken bij Nextlove is erg eenvoudig. Je komt binnen op de homepage en daar vind je de mogelijkheid om jezelf in te schrijven. Dit doe je bijvoorbeeld door een gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres op te geven en daarnaast aan te geven waar je naar op zoek bent. Maar je kunt het ook doen via een van je sociale accounts. Zo vult hij automatisch je gegevens in. Dit kun je bijvoorbeeld doen via je google+, facebook of live account. Wel zo gemakkelijk dus, want je hoeft niks meer in te vullen. Je ontvangt nog een activatiemail en hierna krijg je toegang te de datingsite.

Je kunt direct beginnen met daten. Maar uiteraard kun je je profiel nog verder aanvullen. Belangrijk is het om een foto toe te voegen omdat dit je kans op succes aanzienlijk vergroot. Uiteraard zijn er nog veel meer dingen die je in kan vullen. Zo kun je invullen waar je veel tijd aan besteed in je leven, wat je uiterlijk is en waar je op valt. Dit maakt het voor andere gebruikers natuurlijk makkelijker om iemand te vinden die bij hem of haar past.

Gebruik Nextlove

Zodra je helemaal tevreden bent met je profiel en denkt dat hij voldoende is ingevuld, kun je natuurlijk aan de slag. Nextlove is erg eenvoudig in gebruik. Je komt binnen op de zoekpagina en daar kun je enkele critera opgeven. Zoals de afstand, en of hij of zij een foto moet hebben. Zo krijg je een leuk overzicht van andere leden.

Natuurlijk bestaat er ook nog de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken. Hiermee kun je op tal van kenmerken, zoals, taal, figuur en relatiestatus zoeken. Heb je iemand gevonden die bij je past? Dan kun je die natuurlijk een berichtje sturen. Behalve dat biedt de datingsite ook de mogelijkheid om een cadeau te sturen. Dat kan een virtueel kopje koffie zijn of een bosje bloemen. Het versturen van cadeaus kost wel credits. Wil je het rustig aan doen en kijken of de interesse wederzijds is? Dan kun je hem of haar ook een knipoog sturen. Mocht je iemand op een later tijdstip makkelijk terug willen vinden, dan kun je hem of haar favoriet maken.

Kosten Nextlove

Aanmelden bij Nextlove is helemaal gratis. Je kunt daarnaast ook onbeperkt door de profielen heen scrollen. Dit is dus allemaal erg makkelijk. Het versturen van een knipoog is ook gratis. Voor het versturen van een bericht moet je echter wel betalen. Hiervoor zal je een premium lidmaatschap nodig hebben. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

  • 3 maanden 25,- per maand
  • 6 maanden 17,- per maand
  • 12 maanden 12,- per maand

Betalen kan uitsluitend via creditcard.

Mobiele applicatie

Nextlove heeft zowel een app voor iOs en android, waar je heerlijk kan chatten met mede gebruikers van de datingsite.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Nextlove acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb je een leuke date gevonden, of heb je een andere reden om te stoppen? Uitschrijven bij Nextlove doe je zo. Aan de linkerkant vind je het menu en hier ga je naar instellingen. Helemaal onderaan vind je de knop deactiveer uw profiel. Je kunt nog een reden opgeven waarom je je account wil verwijderen. Hierna geef je je wachtwoord op en je bent uitgeschreven bij de datingsite.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *