Casual Dating

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten

2.3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

2.5/5

Ondeugenddaten is een dating website voor mensen die op zoek zijn naar intieme avontuurtjes. Hetzij one night stands of een langdurige erotische relatie op wederzijds vertrouwen gebaseerd. Op deze website kun je contact leggen met mensen die op zoek zijn naar erotisch contact, veelal zonder enige bijkomende verplichtingen. De dating site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe inschrijvingen per dag. Verder is de aankleding niet heel erg speciaal, maar wel overzichtelijk.

Betrouwbaar

In eerste instantie is er geen veilige verbinding te vinden, maar als je bij betalingen aankomt zie je al https:// in je zoekbalk staan. De betalingen gaan via Amazing Bits B.V. en zijn COMODO secured. Hierdoor weet je dat wanneer je gaat betalen, dit ook veilig en vertrouwd zal gebeuren.
Verder is het erg leuk om te zien hoe je van alles gebruik denkt te kunnen maken, maar uiteindelijk is dit zeer beperkt. Het zijn slechts lokkertjes om je er haast toe te dwingen om VIP lid te worden. Dit is erg jammer, want op deze manier wordt er een stuk minder vertrouwen gewekt.

Inschrijven

In de kolom links klik je op Inschrijven. Vervolgens kom je op de pagina waar je een zelf gekozen profielnaam. Hierbij kun je aangeven of je man of vrouw bent, of je een stel bent en of je een man of vrouw als partner hebt. Daarnaast geef je hier aan naar wat voor soort date je opzoek bent. Vervolgens geef je een geldig e-mailadres op en vink je aan dat je akkoord gaat met het ontvangen van geselecteerde aanbiedingen die de site je zal sturen.
Hierna klik je op de groene knop inschrijven, waardoor je gelijk met de algemene voorwaarden en het privacy- en cookiebeleid akkoord gaat.
Hierna kun je je basisgegevens invullen. Je kiest een wachtwoord, vult je geboortedatum in en ook in welk land en provincie je woont. De woonplaats is overigens niet verplicht, maar dat staat ook duidelijk op de pagina vermeld. Vervolgens klik je op verder, waarna je je geaardheid aan kunt geven en ook wat voor contact je wenst. Ook je postuur kun je hier bekend maken.
Hierna kun je ervoor kiezen een foto te plaatsen. Dit kan via Facebook maar ook een bestand toevoegen via de computer of direct een foto maken via je webcam.
Na wederom op verder te hebben geklikt kun je een korte omschrijving van jezelf geven. Heb je dit gedaan dan ben je ingelogd. Je moet nog wel even naar je e-mail toe om de inschrijving te bevestigen door op een link te klikken.

Kosten

Om van alle faciliteiten op ondeugenddaten.nl gebruik te kunnen maken, dien je een VIP member (lid) te worden. De kosten voor een VIP membership zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP onbeperkt toegang voor 15,99
 • 30 dagen VIP onbeperkt toegang voor 27,99 (meest gekozen)
 • 90 dagen VIP onbeperkt toegang voor 59,99

Mobiele App

Er is op moment van review geen mobiele app beschikbaar.

Nieuws en kortingen

Regelmatig heeft Ondeugenddaten.nl allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Om je uit te schrijven moet je naar instellingen gaan en dan naar ‘mijn account’. Onderaan de lijst van opties staat Klik hier om uit te schrijven. Je kunt dan een reden opgeven waarom je jezelf uit wilt schrijven. Vervolgens klik je op nu uitschrijven en je bent klaar. Let wel, alle eventuele VIP member kosten die je al wel betaald hebt, ben je kwijt.

Eindoordeel

Ondeugenddaten is heel aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een erotisch avontuur met gelijkgestemden. Het is jammer dat je als gratis lid niet erg veel uit kunt proberen, waardoor je toch al snel de neiging krijgt verder te zoeken. Je kunt een uitgebreid profiel opmaken, waardoor je veel eenvoudiger gevonden wordt.
Daarbij zijn de kosten ook nog behoorlijk laag. Er zijn websites die veel meer vragen. Het voordeel van een abonnement is dat je een vast bedrag neertelt en je dus niet meer zult betalen dan je bedoeling was, iets wat je bij inbellen vaak wel kan overkomen.
Over het algemeen een leuke site om eens uit te proberen voor mensen die niet op zoek zijn naar een vaste relatie, maar spannend erotisch contact erg aantrekkelijk vinden.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

42 gedachten over “Ondeugend Daten

 • Heren doe het niet alleen maar fake berichten met afwijzingen niet zelf geschreven. Novamora is gekoppeld aan deze site en ook daar idem. Vele berichten geschreven met als antwoord een standaard tekst. Leuke foto?s toegevoegd en absoluut geen naaktfoto?s en ik ben echt geen dikke papperige rokende en drinkende kerel. In normale leven veel en makkelijk contact. Dit is echt nep. Het zou de organisatie die hier geld mee verdient sieren als ze er een keer schoon schip maken.

 • fake en nog eens fake.
  4 jaar geleden op gestaan en nu weer een keer proberen. Nog steeds dezelfde foto’s en profielen en nul reacties

 • Niet doen !!!!! Fake! Je krijgt niks teruf of standaard zinnen dat ze geen interesse hebben ! Nooit meer zo iets !

 • Heb hier ook het zelfde gevoel dat je veel geld moet uitgeven voor inderdaad standaard antwoorden en vragen te krigen waar niets uit voort komt.

 • Petra en Erik

  Als vrouw na 1 dag ingeschreven meer dan 100+ chatverzoeken.
  Heren dickpics zijn echt niet fijn om te krijgen in eerste contact. Inmiddels eerste afspraakje met iemand gemaakt en een ander leuk contact in de wacht. Een minder leuke ervaring was dat ik niet meer kon inloggen en mijn ID moest sturen om weer toegang te krijgen tot mijn account. Na wat heen en weer gemail eindelijk achter de reden van de ban gekomen. Had dezelfde emailadres gebruikt als mijn man om de account aan te maken (wisten we van elkaar).
  Er is ook wel wat ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vrouwen krijgen maand gratis VIP toegang en mannen moeten om berichten te lezen meteen betalen. Er zijn veel meer mannen op de site dan vrouwen. Heren als jullie niet een normaal en origineel berichtje sturen wordt het nooit wat. Vrouwen wees voorbereid op heel veel rare berichten met foto’s met alles of weinig wat tussen de benen slingert. Na de ervaring met klantservice over mijn account na weer toegang meteen weer opgezegd. Site op zich prima maar klantenservice ronduit KUT.
  Vrouwen komen makkelijk aan een date, voor een man is het bijna niet te doen is onze ervaring

 • Als vrouw na 1 dag ingeschreven meer dan 100+ chatverzoeken.
  Heren dickpics zijn echt niet fijn om te krijgen in eerste contact. Inmiddels eerste afspraakje met iemand gemaakt en een ander leuk contact in de wacht. Een minder leuke ervaring was dat ik niet meer kon inloggen en mijn ID moest sturen om weer toegang te krijgen tot mijn account. Na wat heen en weer gemail eindelijk achter de reden van de ban gekomen. Had dezelfde emailadres gebruikt als mijn man om de account aan te maken (wisten we van elkaar).
  Er is ook wel wat ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vrouwen krijgen maand gratis VIP toegang en mannen moeten om berichten te lezen meteen betalen. Er zijn veel meer mannen op de site dan vrouwen. Heren als jullie niet een normaal en origineel berichtje sturen wordt het nooit wat. Vrouwen wees voorbereid op heel veel rare berichten met foto’s met

 • Echt een waardeloze site. Zeer veel fictieve accounts. Voor mannen alleen al absoluut niet interessant . Profiel teksten worden door de beheerders aangepast. Nog nooit op een site gezeten waar zoveel nepaccount actief zijn. Besteed je geld ergens anders.

 • Review ondeugend daten => Veel nep profielen. Voor mannen alleen niet interessant. Kost tijd en levert niets op. Niet aan beginnen.

 • Begin er niet aan. Zonde van je geld. Ben al drie keer op verschillende datums betalend lid geweest. Veel profielen zijn fake en reageren niet. Of je hebt een langdurige mailwisseling en men ziet weer af van een date of men heeft al iemand en ze blijven toch actief op de site. Antwoorden vaak standaard . Dus bespaar je de moeite

 • Klopt inderdaad da je nie veel reactie krijgt maar er zitten dan ook duizenden mannen en maar enkel honderden vrouwen op die site. Die vrouwen worden gewoon platgebombardeerd met berichten…Ik heb het geluk gehad dat er iemand reageerde op mijn profiel en na een halve dag chatten is er toch een afspraakje van gekomen… het was de nacht van mijn leven! Wij zien elkaar nog bijna wekelijks maar heb ondertussen mijn profiel verwijderd wegens te tijdrovend en te verslavend… de aanhouder wint. Alleen mag je niet te opdringerig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *