Casual Dating

Ouderensex

Ouderensex

3.2

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Ouderensex.nl is een casual datingsite voor alle senioren die opzoek zijn naar online erotisch contact. Ouderensex.nl is de ontmoetingsplaats voor senioren die wat meer spanning willen en een leuke tijd. Zoals de naam al aangeeft kan men hier terecht voor een sexafspraak. Inschrijven bij Ouderensex.nl is geheel gratis en vrijblijvend.

Betrouwbaarheid Ouderensex

Ouderensex.nl is de grootste casual datingsite voor ouderen. Met de betrouwbaarheid van Ouderensex.nl zit het dus wel goed. Ondanks dat Ouderensex.nl, zoals iedere andere casual datingsite niet over een keurmerk beschikt, komt zij deze niet te kort. De casual datingsite ouderensex.nl beschikt over goede en duidelijke algemene voorwaarden en een goede privacy policy. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en staat alles op voorhand vast. Bovendien worden alle profielen met de hand gecontroleerd. Zo ben je er zeker van dat de leuke dame of heer met wie je aan het chatten bent daadwerkelijk bestaat. Daarnaast zit de website technisch ook erg goed in elkaar. Betaling vinden plaats via een versleutelde ssl verbinding. Deze is nauwelijks te breken en zorgt er voor dat jouw bankgegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Inschrijven Ouderensex.nl

Inschrijven bij Ouderensex.nl is geheel gratis en binnen een minuut gedaan. Aan de rechterkant van de website vindt je het aanmeldformulier. Hier vul je een gebruikersnaam, wachtwoord, emailadres, provincie en geboortedatum in. Vervolgens ontvang je een email van Ouderensex.nl met een link om je account te bevestigen. Kijk voor de zekerheid ook over in je spambox, mocht hij daar in terecht zijn gekomen. Zodra je op deze link hebt geklikt is je account voltooid en actief en kun je direct aan de slag met daten op Ouderensex.nl

Gebruik Ouderensex.nl

Ouderensex.nl is een erg eenvoudige datingsite in gebruik. Dat is ook van belang nu de doelgroep toch echt senioren oftewel 45 plussers is van deze datingwebsite. De datingsite is erg eenvoudig opgezet en doet precies wat zij moet doen. Grote letters en duidelijke knoppen zorgen ervoor dat je eenvoudig door Ouderensex.nl navigeert. Omdat Ouderensex.nl een casual datingsite is, waar je terecht kunt voor een spannend afspraakje, beschikt zij niet over een ingewikkeld matchingsysteem. Je hebt een simpele en een uitgebreide zoekfunctie waarmee je naar mannen of vrouwen van jouw voorkeur kan zoeken. Vind je iemand leuk, dan kun je deze favoriet maken. Dan kun je die op een later tijdstip eenvoudig terugvinden. Indien je met iemand in contact wil komen, dan kan dat uiteraard ook. Je kunt elkaar via de website berichtjes versturen. Het versuren van de berichtjes is betaald. Deze kosten credits.

Kosten Ouderen Sex

Zoals voornoemd is het aanmelden en het bekijken van profielen bij Ouderensex.nl geheel gratis. Je kunt onbeperkt profielen bekijken en zoeken naar leuke mannen of vrouwen, zonder dat dit je 1,- kost. Slechts voor het versturen van berichtjes dien je te betalen. Dit gaat via privepunten. De kosten voor privepunten zijn als volgt:

  • 500 privepunten 15,-
  • 1000 privepunten 30,-
  • 2000 privepunten 50,-
  • 5000 privepunten 100,-
  • 10000 privepunten 200,-

Het versturen van ieder berichtje was 10 privepunten. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, overboeking, paysafecard of cash-ticktet. Meer dan genoeg mogelijkheden om privepunten aan te schaffen dus.

Mobiele Applicatie

Ouderensex.nl beschikt helaas niet over een mobiele applicatie. Dat is voor een datingsite als deze ook niet erg een gemis. De datingsite richt zich met name om een wat ouder publiek die niet altijd een smartphone hebben. Voor hen is een mobiele applicatie niet noodzakelijk.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Ouderensex.nl acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven bij Ouderensex.nl, dan dien je een mailtje te sturen naar de klantenservice. Zij zullen dan uit account verwijderen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Ouderensex

  • Fijn om te zien dat hier meer ouderen aangemeld zijn die net als ik nog van het leven willen genieten. Zeker nog niet te oud en dat merken de andere oudjes wel.

  • Leuke plek voor mensen op zoek naar sex. enige waar je hier voor hoeft te komen.

  • Vaak gaan mensen er maar van uit dat we lekker achter de geraniums gaan zitten, maar dat hoeft helemaal niet. Ik ben een man van 61 en zoek zo af en toe toch wel een druif om te plukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *