Casual Dating

Regioswingers

Regioswingers

2.6

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

2.5/5

Regioswingers is een erotisch dating item, opgezet voor mannen, vrouwen en stellen die graag aan partnerruil zouden willen doen. De makers van de site noemen dit met een mooi woord ‘gelijkgestemden’.

De site bestaat sinds 2004 en heeft naar eigen zeggen gemiddeld 200 nieuwe leden per dag. Op het moment dat je de datingsite bezoekt, krijg je meteen een disclaimer in beeld, waarop je aan moet geven 18 jaar of ouder te zijn. Verder heeft de pagina ook echt een erotische uitstraling. Leuk detail: De website werd in 2015 in de televisie serie Nieuwe buren op RTL gebruikt.

Betrouwbaarheid Regioswingers

De site ziet er mooi uit, maar dat zegt natuurlijk niets over de betrouwbaarheid. Er zijn helaas geen bekende keurmerken op de website aanwezig, waardoor je in principe al een beetje op je hoede bent. Je zit in een niet beveiligde omgeving, dus je reguliere gegevens worden niet te allen tijde beschermd. Maar je krijgt wel en https:// in de taakbalk te zien bij betalingen. Dit laat zien dat je op dat moment wel in een beveiligde omgeving zit. Je betalingsgegevens zijn dus beschermd.

Inschrijven Regioswingers

Inschrijven is, zoals bij de meeste dating sites, geheel gratis. Daarbij gaat het ook vrij eenvoudig. Je vult een profielnaam in (het systeem kijkt of de naam ook beschikbaar is) en vinkt aan of je een single man, een single vrouw of een stel bent. Hierbij kun je uit de combinaties, man/vrouw, man/man en vrouw/vrouw kiezen.

Vervolgens geef je een geldig emailadres op en ga je akkoord met de voorwaarden. Zoals altijd is het verstandig deze eerst door te nemen. Je komt dan niet voor verassingen te staan.

Eenmaal op bevestigen geklikt, krijg je meteen een e-mail met een link die je dient aan te klikken om je account te bevestigen. Ondertussen kun je verder gaan met het invullen van je profielgegevens. Daar vul je een wachtwoord, geboortedatum en ook woonplaats in. Heb je de woonplaats gekozen kun je nog de postcode en je huisnummer toevoegen, maar dit is geen verplichting.

Je klikt op verder en kunt dan aangeven wat je seksuele geaardheid is: heteroseksueel, biseksueel of homoseksueel. Verder kun je aanvinken waar je naar op zoek bent. Ook hierbij zijn meerdere opties mogelijk. Je kiest je postuur en klikt op verder.

Daar kun je een foto plaatsen. Er bestaat ook een mogelijkheid om via Facebook jouw profielfoto te uploaden. Heb je dit gedaan, ga je verder en op die pagina kun je een omschrijving van jezelf invoeren. Let er wel op dat adressen of andere contactgegevens niet zijn toegestaan in je profielomschrijving. De laatste stap is een code voor de kwaliteitscontrole invoeren en niet vergeten je account via de mail te activeren.

Kosten Regioswingers

Als gratis lid kun je op regioswingers eigenlijk vrij weinig. Je kunt gewoon zoeken, zoeken op profielnaam en de laatst bezochte profielen bekijken. Verder kun je bij fotozapper matches zien, bekijken wie jouw leuk vindt en wie jij leuk vindt en daar houdt het eigenlijk ook wel op. Als je overal gebruik van wilt maken, dien je een VIP abonnement te nemen. De prijzen zijn als volgt:

 • 14 dagen VIP – 15,99
 • 30 dagen VIP – 27,99
 • 90 dagen VIP – 59,99

Als je hebt betaald krijg je ongelimiteerde toegang tot alle opties en kun je dus ook op advertenties en profielen reageren.

Mobiele Regioswingers App

Er is momenteel geen app voor deze datingsite beschikbaar.

Nieuws en kortingen Regioswingers

De site werd in 2015 in de populaire RTL4 serie Nieuwe Buren gepromoot. Regelmatig heeft Regioswingers allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Regioswingers

Als je om wat voor reden dan ook bij regioswingers uit wilt schrijven, dan gaat dat vrij gemakkelijk.

Na ingelogd te zijn, ga je op de linkerkant van de pagina naar Instellingen, alwaar je Mijn Account en vervolgens voor Uitschrijven kiest. Als je dit doet, zal je profiel zo zegt men geheel worden verwijderd. Maar je krijgt na uitschrijving wel berichten in je mailbox waarmee men je probeert terug naar de website te halen. Ook is het mogelijk je abonnement stop te zetten.

Als de termijn verlopen is, zal je account blijven bestaan, maar met beperkte mogelijkheden. Hiervoor ga je naar Instellingen Voorkeuren en verwijder het vinkje bij Profiel zichtbaar voor anderen. Ter bevestiging klik je op ‘opslaan’.

Eindoordeel

Regioswingers is leuk om te proberen, maar alleen als je op zoek bent naar seksueel contact. Geen site dus om een liefdesrelatie te zoeken. Verder is het niet helemaal duidelijk of alle profielen wel authentiek zijn en is het heel jammer dat je nog steeds hetzij minimaal mails ontvangt wanneer je al tijden bent uitgeschreven. Het zoeken gaat eenvoudig, de navigatie is in orde en er is een duidelijke Veel gestelde vragen sectie aanwezig.

Een site om eens uit te proberen als het je leuk lijkt om samen met je partner of als alleenstaande met een ander stel erotisch contact te zoeken.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

43 gedachten over “Regioswingers

 • Slechte site. Zusje van novamora.
  Ik zit er al ruim een maand op en nog geen enkel bericht gehad laat staan een like.
  En ik ben echt niet slecht om aan te gluren geloof me.
  Als je een dame aan schrijft met een normale vraag krijg je gewoonweg geen antwoordt.
  Het liefst geef ik geen ster.

 • Oplichting

  Deze site is 1 grote oplichtingsboplichtingsbende….bijna alles fake en de foto’s die je plaatst worden ongevraagd weer op andere sites gebruikt…privacy?
  Om vervolgens daar weer foto’s van nietsvermoedende profielen te stelen en weer te gebruiken op andere sites.
  Berichten worden beantwoord door zogenaamde”dames” maar in werkelijkheid zijn het hele vieze mannetjes die in het dagelijkse leven niks klaarspelen bij de vrouwtjes…heel zielig…MENSEN….TRAP HIER NIET IN EN PLAATS DIT OP ZO VEEL MOGELIJK SITES..ZONDE VAN JE GELD EN UITEINDELIJK
  GEEN SUCCES!!!!!!!

 • Wat een fake site…je word als man alleen totaal uitgemolken…en 95% is nep. Niet intrappen lieve mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *