Casual Dating

Second Love

Second Love

3.6

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.0/5

Second Love is de ideale datingsite als je op zoek bent naar een affaire, een keertje lekker wilt vreemdgaan of gewoon een spannende date zoekt. SecondLove is erg bekend in Nederland, zij was namelijk de eerste datingsite die op radio en televisie adverteerde voor een affaire en om vreemd te gaan. Dit heeft voor redelijk wat opschudding gezorgd in Nederland. Als jij naar op zoek bent naar een spannende avond, weekend of een lekkere affaire, wacht dan niet langer en schrijf je in bij Secondlove. Als je relatie dus even niet zo goed gaat en je in een sleur zit, dan is Secondlove wellicht iets voor jou. Je kunt hier namelijk lekker spannend chatten of een terecht voor een slippertje zonder dat andere gebruikers gelijk een relatie van je willen. Het motto van Secondlove luidt Een beetje flirten kan toch geen kwaad en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het aanmaken van een account bij Second Love is helemaal gratis en bovendien vrijblijvend. Je kunt anoniem te werk gaan, wat uiteraard wel zo belangrijk is bij vreemdgaan.

Second love Betrouwbaarheid

Second Love is een erg grote datingsite in Nederland en is ook bekend door de vele reclames. De datingsite heeft meer dan een half miljoen inschrijvingen en is dus erg groot voor een datingsite waar mensen op zoek zijn naar een spannende date en geen relatie. Omdat het een datingsite is waar je op zoek gaat naar een affaire en de datingsite dus eigenlijk niet voor singles is of mensen die op zoek zijn naar een relatie, is discretie erg belangrijk. Voor Second Love is het belangrijk dat je anoniem te werk kan gaan, want je partner mag er natuurlijk niet achter komen dat je lid bent van de grootste datingsite van Nederland voor overspel.

Privacy wordt verzekerd door Second Love omdat ze zich onder andere aan de privacy wetgeving van Europa moet houden en dus niet zomaar informatie mag delen met derden. Hierover vindt je in de algemene voorwaarden en het privacy beleid van SecondLove hier ook veel informatie over terug. Ook worden je gegevens beschermd door state of the art techniek. Zo is er een beveiligde HTTPS verbindingen, waardoor jouw persoonlijke informatie niet onderschept kan worden.

Misschien nog wel belangrijker is, dat je andere leden van de datingsite niet kan zien zonder dat je zelf een account hebt. Daarnaast wordt je ook niet geindexeerd in de zoekresultaten van Google. Je kunt dus niet zonder meer worden teruggevonden op Secondlove. Een erg belangrijk pluspunt van Secondlove is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Je bent er dus zeker van dat er geen fakers tussen zitten en je alleen maar serieuze mensen tegen komt op de datingsite. Ook zijn er veel functionaliteiten ingebouwd die je privacy extra waarborgen zoals de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren, zodat je voor hun niet langer zichtbaar bent. Geen zorgen over de betrouwbaarheid van SecondLove dus.

Inschrijven en inloggen Second Love

Lijkt Secondlove jou wel iets en zou je wel op zoek willen naar een affaire of spannende flirt? Dan zul je een account aan moeten maken bij de Datingsite. Een account aanmaken bij Secondlove is gratis, erg eenvoudig en zo gebeurd. Je geeft namelijk een gebruikersnaam op en je emailadres. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je account te activeren via de link in je email. Let op deze kan eventueel in de spam binnen komen. Een bijkomend voordeel is, dat je niet onder je echte naam en emailadres in hoeft te schrijven, een zelfgekozen gebruikersnaam volstaat. Zo kun je redelijk anoniem te werk gaan bij de datingsite. Het is niet nodig om nog meer gegevens in te vullen bij Secondlove voordat je verder kunt gaan met daten, je kunt eigenlijk direct aan de slag.

Om je anonimiteit te waarborgen bepaal je helemaal zelf hoeveel informatie je deelt. Dit is allemaal vrijblijvend. Uiteraard geld wel, dat als je een verder ingevuld profiel heb, de kans aanzienlijk groter wordt dat je een leuk persoonlijk gesprek vindt. Het toevoegen van een foto aan je profiel zal bijvoorbeeld je kans op een leuk gesprek vergroten. Deze foto kan je indien gewenst aankleden met een sexy maskertje of vaag maken. Belangrijk blijft het om alleen informatie te delen die je zelf wilt delen. Zeker als je anoniem wil blijven is het belangrijk om dit op jouw voorwaarden te doen.

Gebruik Secondlove

Zodra je een account aangemaakt hebt en je ingeschreven bent bij Second Love kun je op zoek gaan naar een spannend gesprek, een spannende date, one night stand of die leuke affaire. Je zal hier voornamelijk mensen vinden die op zoek zijn naar overspel. Je komt hier voor spanning en sensatie nu je relatie een sleur is geworden. De datingsite werkt niet op basis van matches of een persoonlijkheidstest. Dit is namelijk ook niet nodig, want je komt hier niet voor een langdurige en duurzame relatie. Je komt hier voor iets kortstondigs en heets. Je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar een leuke match op basis van persoonlijke voorkeuren. Dit kan wel wat tijd kosten, omdat er zoveel leden zijn bij Second Love. Meer dan 500.000 namelijk.

Secondlove is niet heel gebruiksvriendelijk. Je kunt alleen zoeken op geslacht, leeftijd, locatie en foto. Er is alleen gekozen voor deze filters, omdat de gebruikers vooral zoeken op uiterlijke kenmerken en niet op persoonlijkheid. Verder dien je zelf alle profielen door te nemen en zelf iemand te vinden die je leuk vindt. Op moment van review is de zoekfunctie wat verouderd en je ontvangt 16 resultaten per pagina. Doordat je zo weinig resultaten per pagina krijgt kost het even wat tijd om de juiste persoon te vinden. Neem hier dus rustig de tijd voor. Geduld is dus een schone zaak om iets leuks te vinden op Secondlove.

Profiel Second Love

Uiteraard is het wel aan te bevelen om voordat je van start gaat je eigen profiel aan te vullen met foto’s of informatie. Zo kan iedereen zien waar je naar opzoek bent en waar je tot aangetrokken voelt en naar op zoek bent. Omdat Secondlove er toch echt voor is om een keertje vreemd te gaan zijn de vragen wat uitdagender dan van de gemiddelde dating website. De vragen zijn iets minder doorsnee en een tikkeltje ondeugend. Maar dat mag ook wel bij een datingsite als deze.

Een belangrijke functie op Secondlove is er voor als je iemand bekends tegenkomt en je niet wil dat hij of zij ziet dat je lid bent van de datingsite Secondlove. Je hebt dan de mogelijkheid deze gebruiker te blokkeren. Zo ben je voor die gebruiker niet meer zichtbaar. Daarnaast beschikt de datingwebsite ook over tal van andere functies zoals het toevoegen van favorieten zodat je ze later makkelijk terug kan vinden. Daarnaast kun je ook per foto aangeven wie deze mag zien. Zo kun je lekker anoniem blijven en toch spannende foto’s delen met anderen.

Kosten Secondlove

Aanmelden is gratis bij Secondlove. Met een gratis lidmaatschap kan je de website beperkt proberen om te kijken of deze site iets voor jou is. Met een gratis account kun je niet heel erg veel. Je kunt bijvoorbeeld alleen gebruik maken van de meest eenvoudige functies van Secondlove. Er zijn dus nogal wat beperkingen met een gratis account, je kunt namelijk geen berichten versturen. Dit is ook een stukje bescherming voor de leden op Secondlove. Zo kan een nieuwsgierig iemand niet zomaar leden gaan bekijken zonder zelf interesse te hebben om aan te melden.

Om gebruik te maken van alle functies van SecondLove dien je een premium lidmaatschap te nemen. Met een premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, chatten met andere leden, meerdere foto’s plaatsen en wordt je vaker getoond.

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

 • Promo actie: 74,90 voor de eerste twee maanden, daarna 74,90 per maand.
 • Per maand 74,90
 • Per kwartaal 94,95, dit is 31,65 per maand
 • Halfjaar 154,95 per halfjaar, dit is 25,82 per maand

Betalingen kunnen gedaan worden met iDeal, Creditcard, Paypal of directe overboeking.

Secondlove App

Secondlove maakt momenteel nog geen gebruik van een App. Dit is aan de ene kant ook wel logisch, omdat je met een App op je mobiel makkelijk te betrappen bent door je huidige relatie. Zo is het bij veel gebruikers niet gewenst om pushmeldingen te krijgen en een App die op je beginscherm staat. Geen nood, Secondlove beschikt over een uitstekende mobiele pagina welke helemaal geoptimaliseerd is voor het gebruik op je telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Secondlove.nl

Regelmatig heeft Secondlove allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Secondlove.nl

Helaas is het niet erg eenvoudig om jezelf uit te schrijven bij Secondlove als je niet weet hoe het moet. Zo kan je lang op de site zoeken naar de optie, om er uiteindelijk achter te komen dat er geen knop is om je zelf uit te schrijven. Je dient een berichtje te sturen naar de klantenservice om jezelf uit te schrijven. Het contact voor de klantenservice kan je vinden onderaan de website van Secondlove. Vervolgens duurt het een tijdje totdat je de bevestiging ontvangt dat je definitief bent uitgeschreven. Wanneer je geen bevestiging krijgt ben je niet uitgeschreven. Neem nog een keer contact op met de klantenservice om je account te verwijderen.

Tip: Vraag bij de klantenservice of ze al je gegevens van de servers willen verwijderen zodat jouw gegevens nooit op een later tijdstip alsnog uitlekken. Zo voorkom je die ongemakkelijke situatie met je partner.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

91 gedachten over “Second Love

 • buttplug69

  Deze site bro, tantoehard. lijpe chickies en dikke tangas.
  Deze site maakt me helemaal panja.

  zeker aanraden.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *