Casual Dating

Seksbuddy

Seksbuddy

1.9

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

1.5/5

Prijs

2.5/5

Datingsite seksbuddy.nl richt zich mannen en vrouwen van 18 tm 55 jaar die graag willen flirten met leeftijdsgenoten. De dating site is een platform om gebruikers met elkaar te laten communiceren en elkaars profielen te laten bekijken. Het is mogelijk om afspraakjes te maken met andere leden. Het aanmaken van een profiel (registratie) is geheel gratis. Voor het verzenden van berichten wordt een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Over het totaal aantal leden op deze datingsite is niets bekend.

Betrouwbaarheid Seksbuddy

Privacy is erg belangrijk voor veel leden van datingsites. Seksbuddy.nl is uitgerust met een uitgebreid privacy statement om de privacy van leden te waarborgen. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om fotos van iemand anders te plaatsen. Daarnaast vindt het kopen van credits plaats in een veilige en betrouwbare omgeving (http://). Daarnaast komt er op het bankafschrift niet Seksbuddy.nl te staan maar een andere omschrijving. Alles blijft op deze manier geheel anoniem. Datingsite seksbuddy.nl besteedt de grootste zorg aan de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers van deze Website.

Inschrijven Seksbuddy

Om andere leden profielen te kunnen bekijken en om berichten te versturen is het nodig om een eigen profiel te registreren. Aanmelden is geheel gratis en is binnen een paar minuten gebeurd. Het is aan te raden om naast een nickname, e-mail adres en of u man of vrouw bent, een zo compleet mogelijk profiel in te vullen. Gebruikers op datingsite Seksbuddy.nl die hun profiel compleet hebben ingevuld hebben namelijk 80% meer kans om de juiste match te vinden en spreken sneller een date af.

Kosten Seksbuddy

Ofschoon datingsite Seksbuddy op enkele momenten beweert gratis seksdating aan te bieden, is het dat niet. Er wordt namelijk een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Daarnaast is het ook mogelijk om via de mobiele telefoon te betalen. Elk mobiel abonnement wordt aangegaan voor onbeperkte duur. De minimale duur van een abonnement is 1 week. Het kopen van credits is over het algemeen voordeliger. Als volgt de tarieven voor het kopen van credits:

10 credits = 1 euro per credit = totaal 10 euro

25 credits = 0,88 euro per credit = totaal 22,50 euro

50 credits = 0,80 euro per credit = totaal 40 euro

100 credits = 0,75 euro per credit = totaal 75 euro

300 credits = 0,66 euro per credit = totaal 200

Betaling is mogelijk via iDeal, Mr Cash/bancontact, Paysafecard en via bankoverschrijving. Credits kennen een beperkte geldigheidsduur. Na 90 dagen zonder gebruik gemaakt te hebben van seksbuddy, vervallen de credits. Betaal je mobiel Dan verleen je automatisch een machtiging tot automatische incasso voor de door datingsite.

Mobiele app

Op het moment van deze review heeft de datingsite geen mobiele dating app beschikbaar. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser.

Acties en kortingen Seksbuddy

Op moment van deze review bestaat er een actie waarmee leden gratis kans maken op een CreditPack 50 t.w.v. 40,00!U doet al automatisch mee door direct een creditpack aan te schaffen.Daarnaast is het aanbevolen om voor de laatste acties en het laatste nieuws onze dating acties en dating nieuws pagina in de gaten te houden.

Uitschrijven Seksbuddy

Wanneer jij bent voorzien of wanneer jij je profiel wilt verwijderen van deze datingsite kan dat heel snel en eenvouwdig. Om af te melden moet je wel ingelogd zijn. Ga vervolgens naar mijn profiel en dan naar profiel verwijderen. Je moet hierbij een reden geven van afmelding en aangeven wat er beter kan aan de dating site. Nadat je profiel is verwijderd vervallen alle credits en zijn eerdere gesprekken en matches niet meer terug te halen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

34 gedachten over “Seksbuddy

  • Het thuisfront vind het allemaal oke dit seksuele contact. Vind ik natuurlijk niet heel erg haha. Het werkt zoals t moet werken. Puur seksueel contact, niets meer niets minder.

  • In tijden van corona crisis vind ik het geen straf om ”binnen” te zitten. Ik was al bekend bij seksbuddy, maar vond de leden niet heel erg actief. Maar nu is het echt gewoon bijna overcrowded… het voldoet allemaal, ik hou van de verhalen en ik zie tegen de tijd wel waar t schip strand.. seksdate of niet, Seksbuddy is een aanrader.

  • Hetejongen27

    Ik vind het erg fijn om hier geil te worden. Ben niet elke avond online, maar probeer dat wel te zijn. Heb het overigens te weten gekregen via mijn beste maat. Die vond seksbuddy een tijdje. We zijn samen aan het jagen naar seksavontuurtjes

  • In principe een geile chatsite die voldoet aan mijn criteria in ieder geval. Ik ben niet al te kieskeurig, dit is precies goed voor mij. Het aanmaken van een account is een kwestie van 2 minuten vrij maken van je tijd en je bent binnen. Het aanschaffen van credits vind ik persoonlijk ook wel ideaal. Betekend dat je nergens aan vast zit en je kan stoppen wanneer je wil. Geile gesprekken voeren met andere, ik hou er wel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *