Casual Dating

SF.Dating

SF.Dating

3.3

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.5/5

SF dating is een anoniem en discreet online dating platform met daarin mensen uit verschillende leefomgevingen. Dit kunnen mensen zijn die een (nieuwe) liefde en daarbij horende spanning zoeken zowel met als zonder huidige relatie. Omdat er verschillende soorten mensen op dit platform zitten vindt SF dating anonimiteit zeer belangrijk. SF dating richt zich vooral op volwassenen met een dito leven met ervaring en inhoud. Zoek jij een spannend contact met een vrijgezellen of getrouwde man/vrouw? Dan is SF dating de juiste datingsite voor jou!

SF dating betrouwbaarheid

Op SF dating zitten zowel vrijgezellen als getrouwde mensen. Hierdoor vindt SF dating betrouwbaarheid en anonimiteit erg belangrijk. Daarnaast wordt de behoefte aan contact niet publiekelijk gedeeld. Hierdoor zal je omgeving en je eventuele partner niet te weten te komen wie er lid is bij SF dating.

Wanneer je als member aangemeld bent checkt SF eerst je aanmelding. Zo wordt een profiel pas zichtbaar voor andere members wanneer er een positieve check is geweest door een medewerker bij SF. Het doel hiervan is kwalitatief goede profielen, het behoudt van privacy en het bewaken van de kwaliteit van de faciliteit. Een andere manier van garantie van privacy is dat SF dating het mogelijk maakt dat members zelf kunnen bepalen wie de foto’s wel en niet mogen zien. Hierdoor kunnen members discreet daten.

Inschrijven en inloggen SF dating

Inschrijven en het aanmaken van een profiel is bij SF dating erg eenvoudig. Als eerste vul je een eigen gekozen profielnaam, wachtwoord, geboortedatum en email-adres in. Er wordt dan een link naar je mail gestuurd waarmee je je account kan activeren/verifieren. Let op, deze mail kan in je spam terecht komen. Voordat je andere profielen kan zien en kan benaderen moet je eerst je profiel compleet maken. Zo worden er vragen gesteld die je zelf omschrijven maar ook waar je naar op zoek bent. Een werknemer bij SF dating controleert deze gegevens en als deze gegevens zijn goedgekeurd kan er contact worden gezocht met anderen. Omdat het controleren van de gegevens door een medewerker gebeurd kan dit even duren.

Kosten SF dating

Als je net nieuw bent bij SF dating krijg je 30 dagen een account als Topmember. Hierdoor kan je de gehele datingwebsite gebruiken met alle functies. Indien de datingwebsite je bevalt en je hier gebruik van wil blijven maken kan je Topmember verlengen. De betalingen van SF dating zijn secure en dircreet verwerkt. Dit wil zeggen dat op de afschrijving alleen een neutrale transactie-code wordt weergeven zonder verwijzing SF. Hierdoor zal niemand door hebben waar de betalingen naar toe gaan. De betalingen kunnen gedaan worden met I-Deal, Paypal en creditcard.

  • De kosten van een Topmember zijn:
  • 1 maand Topmember 1x 35,99 euro (maandtarief 35,99)
  • 3 maanden Topmember 1x 69,99 euro (maandtarief 22,30)
  • 6 maanden Topmember 1x 99 euro (maandtarief 15,90)
  • 1 jaar Topmember 1x 149 euro (maandtarief 11,70)

SF dating app

SFDating heeft momenteel geen App

Uitschrijven SFDating

Om je account op te zeggen of te verwijderen ga je naar profielinstellingen. Daar kan je kiezen voor account verwijderen. Wanneer je je profiel verwijderd wordt er aangegeven dat het profiel dan ook daadwerkelijk is verwijderd. Er zal dan geen restitutie van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden zijn en alle berichten zullen worden verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *