Casual Dating

Tienersexadvertenties.nl

Tienersexadvertenties

3.3

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

4.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Tienersex is de droom van veel mannen en vrouwen. Deze site streeft erna om jouw stoutste en wildste dromen tot leven te laten komen. Op deze site kun je tienersexadvertenties vinden van overal in ons land. De roze kleur van de website past goed bij al het naakt wat hier te zien valt. Wat meteen opvalt is dat de leden op deze site niet terugdeinzen voor het delen van wat spannende kiekjes. Dat dit een casual datingsite is, daar is geen twijfel over mogelijk. Zoals de website zelf zegt: blond, brunette, kleine of grote tieners, seks willen ze allemaal, snel, hard en lekker! In dit onderzoek nemen we snel de voordelen en mogelijke nadelen van deze website door. Zo zullen we kijken naar de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Betrouwbaarheid TienerSexAdvertenties

Onze verwachtingen zijn hoog na het openen van deze website. De website is overzichtelijk en erg snel. Wij zien gelijk de geilste dames bij mij in de buurt en deze website straalt gewoon echt seks uit!
Ik meld me aan om de betrouwbaarheid van de website eens goed onder de loep te nemen. Ik merk echter dat ik toch regelmatig afgeleid wordt door al het moois wat deze website te bieden heeft. Maar goed, ik ben hier met een doel. Ik hou mijn aandacht erbij en kom op het resultaat waar ik op gehoopt had! Het is goed gesteld met de betrouwbaarheid van deze website. Zo voldoet de website aan de nodige certificering om de gebruikersgegevens versleuteld naar de servers te versturen. Ook de privacy policy en algemene voorwaarden laten bij mij een goede indruk achter.

Tienersexadvertenties heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De datingsite beschermt je persoonlijke gegevens en je privacy goed. Wat ik niet op de website gevonden krijg zijn tips om je eigen anonimiteit te garanderen. Zo kan een website nog zo zijn best doen om je privacy te beschermen, als jij dit niet doet heeft het weinig zin. Zo raden we je aan goed te overwegen of je herkenbaar op je openbare foto’s wilt staan. Ook het aannemen van een nickname lijkt ons niet onverstandig. Dit maakt het niet alleen allemaal een tikkeltje spannender, maar waarborgt ook je anonimiteit. Veel leden maken zich hier zo te zien niet al te druk over, al is dit wel een feest voor het oog!

Inschrijven TienerSexAdvertenties

Zoals je verwacht van een website met zo’n leden aantal, is aanmelden erg eenvoudig. Zo heb ik mezelf in twee minuten aangemeld en krijg ik binnen een kwartier mijn eerste bericht binnen. Deze datingsite is zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Hoe eenvoudig is het aanmelden dan echt? Nou, zeer eenvoudig! Zo geef je natuurlijk je geslacht aan, je woonplaats en je geboortedatum. Verzin een leuk pakkende gebruikersnaam en een wachtwoord en vervolgens zal je op je mailadres een activatielink ontvangen. Klik op deze link om je profiel te activeren en het is mogelijk om contact te krijgen.

Ik raad je aan een foto toe te voegen om wat meer op te vallen. Ook een leuke of spannende en pakkende tekst over jezelf vergroot je kansen op een spannende date. Nadat ik dit voor mezelf had gedaan, ontving ik niet veel leuker een spannend berichtje met een foto. Helaas moest ik niet veel later ook het afmelden van deze website testen, maar wie weet meld ik mezelf hier nog weleens aan.

Gebruik Tiener Sex Advertenties

In al mijn enthousiasme over deze website heb ik misschien al een beetje het gebruik uitgelegd. Ik zal het nu dus kort houden. Deze website is makkelijk in het gebruik en erg overzichtelijk. De zoekfunctie is erg uitgebreid zodat je kunt zoeken op datgeen wat jij belangrijk vindt. Waar kun je dan aan denken? Allereest of je op zoek bent naar een man, vrouw, stel of shemale. Naar welke leeftijd je op zoek bent en natuurlijk in welke plaats. Ook kun je selecteren of je alleen de profielen met een foto wilt zien. Nu komen we terug op een van ons meest vertelde datingtip. Voeg een foto toe om je kansen op een geile date te vergroten!

Kosten TienerSexAdvertenties

Wat kost het nou om lid te mogen van worden deze datingsite? Nou allereerst rekent deze website geen aanmeldkosten of maandelijks lidmaatschap. Dit zie ik zelf als een echt voordeel, want zelf houd ik niet per se van maandelijkse vaste lasten. Het aanmelden is dus geheel gratis op deze website. Wil je vervolgens berichten, flirts of foto’s verzenden? Dan zul je credits aan moeten schaffen. Deze kun je gemakkelijk betalen met iDeal, overboeking, paysafecard of cash-ticket. De prijs is als volgt:

  • 50 credits 1,40
  • 250 credits 9,50
  • 500 credits 17,50
  • 1000 credits 34,50
  • 2000 credits 49,50
  • 5000 credits 119,50
  • 10000 credits 219,50

Het kost vervolgens een verschillend aantal credits per bericht, flirt of foto.

Datingapp

Tienersexadvertenties.nl heeft geen mobiele applicatie beschikbaar. Of dit in de toekomst gaat veranderen is voor ons niet duidelijk. Wel hebben we de mobiele website uitvoerig getest en is deze erg gebruikersvriendelijk. Dat geld voor zowel smartphones als tablets.

Acties en kortingen

Tienersexadvertenties heeft regelmatig kortingen. Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven TienerSexAdvertenties

Uitschrijven gaat super eenvoudig, maar dat kan ik me slecht voorstellen. Mijn account was al binnen enkele uren verwijderd nadat ik dit hadden aangevraagd. Echter had ik binnen enkele uren nadat ik mijn account had verwijderd, deze ook weer opnieuw aangemaakt. De makkelijkste manier om je account te verwijderen is door het contacteren van de klantenservice.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Tienersexadvertenties.nl

  • Lekkere jonge grietjes, lekkere advertenties
    Super dat je zelf gratis een advertentie kan aan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *