Casual Dating

Transseksueel Dating

Transseksueel Dating

3.6

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

4.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

3.5/5

Zoals de naam het al zegt is Transseksueel dating bedoelt voor spannende contacten met transseksuele. Je kan je zowel als man als vrouw inschrijven. Ook kan je je inschrijven zowel als transseksuele als niet transseksuele. Wanneer je inschrijft bij transseksueel dating ga je akkoord met het gebruik van fictieve profielen.

Transseksueel dating en betrouwbaarheid

Transseksueel dating valt onder VC Internet BV. Hierbij wordt er ook in de algemene voorwaarden aangegeven gebruik te maken van entertainmentprofielen, oftewel fictieve profielen. Dit houdt in dat er een kans is dat er nepprofielen op de pagina zijn waarmee je aan de praat raakt. Omdat deze nepprofielen een betaalde entertainment tot doel hebben kan hiermee geen fysiek contact mee worden gezocht. Ook wanneer je je inschrijft moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden en wordt er nog een keer duidelijk vermeld dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen.

Het mailadres waarmee je jezelf inschrijft is niet zichtbaar voor anderen. Zo kan je op de website zo anoniem zijn als je zelf wilt. Er kan uiteraard ook gekozen worden voor een anonieme gebruikersnaam en een anonieme profielfoto.

Wij kregen in het eerste uur na het aanmaken van een account twee mails dat we berichten hadden ontvangen. Zoals in de algemene voorwaarden al aangegeven wordt, wordt er gebruik gemaakt van fictieve profielen. Ook het ontvangen van berichten zonder een goed profiel aan te maken duidt op het gebruik maken van nepprofielen.

Inschrijven en inloggen Transseksueel dating

Om je in te schrijven bij Transseksueel dating moet je eerst gegevens invullen over je geslacht, wat je zoekt, geboortedatum en emailadres. Dit mailadres is niet zichtbaar voor andere leden. Je hoeft verder geen extra gegevens in te vullen om gebruik te maken van de website. Om de site te gebruiken moet je je account verifieren met een activeringsmail.

Gebruik en profiel

De website is voornamelijk bedoelt voor spannend contact. Hierdoor kom je na het inloggen direct op de profielen pagina en wordt er door de website niet gestimuleerd om je profiel met informatie aan te vullen. De profielfoto’s die zichtbaar zijn zijn normale foto’s maar zijn ook seksueel getinte foto’s. Ook dit komt overeen met het doel seksuele contacten/berichten.

Met de knop profielen kan je door verschillende profielen gaan. Het is mogelijk om op basis van filters door de profielen te zoeken. Zo hoeft de gebruiker niet te lang te zoeken en meteen naar op interesses filteren. De filters die toegepast kunnen worden zijn geslacht, minimale en maximale leeftijd, met foto en of de leden online zijn. Wanneer je een profiel ziet dat je leuk vind kan je deze markeren als favoriet. Zo kan er bij terugkomst op de website het profiel snel teruggevonden worden via favoriet. 

Er kan gekozen worden om een profiel dat je interesseert te beoordelen met een flirt, knipoog, cadeau of een bericht versturen. Al deze opties kosten credits. Bij het aanmaken van een profiel krijg je 1 credit cadeau. Verder zijn er weinig andere opties op de website behalve de optie webcams. Wanneer je op deze optie klikt ga je naar een andere website.

Kosten Transseksueel dating

Om berichten, flirts, knipogen of cadeaus te sturen moet je credits betalen. Deze credits kan je kopen in verschillende pakketten. Hoe meer credits je koopt hoe minder je kwijt bent per credit.

Hieronder de kosten van een creditpakket.

  • Creditpack 10 10 euro, 1 euro per credit
  • Creditpack 25 22,50 euro , 0.90 per credit
  • Creditpack 50 42.50 euro, 0.85 euro per credit
  • Creditpack 100 80 euro, 0.80 per credit
  • Creditpack 275 200 euro, 0.72 per credit

Het betalen van de credits is veilig en anoniem. Op de bankafschrift zal geen buurmeisjes of andere herkenbare tekst komen te staan. Er wordt alleen een betalingskenmerk weergeven en het naam van het bedrijf Target Media. Het voordeel van het kopen van credits is dat je niet vast zit aan een stilzwijgend abonnement wat je moeilijk kan opzeggen.

Nieuws en kortingen Transseksueel dating

Er zijn momenteel geen kortingen en nieuws van Transseksueel dating

Transseksueel dating app

Transseksueel dating maakt geen gebruik van een app.

Uitschrijven en eindigen abonnement

Ga naar het mijn profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina. 

Bij de optie persoonsgegevens is er wanneer er naar beneden wordt gescrollt de optie profiel verwijderen. 

Let op wanneer het account wordt verwijderd zullen alle credits in het account direct komen te vervallen, kunnen berichten van andere gebruikers niet meer gelezen worden en worden de berichten in je inbox direct verwijderd.

Er is geen optie om het account te herstellen wanneer het account is verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *