Casual Dating

Victoria Milan

Victoria Milan

3.7

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

4.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

3.0/5

VictoriaMilan is er voor iedereen wiens relatie in een sleur zit en wel eens vreemd zou willen gaan of een affaire zou willen hebben. VictoriaMilan is de grootste Europese datingsite die zichzelf richt op mensen die vreemd willen gaan. Zoek jij dus een spannende chat of een stiekeme date met een leuke man of vrouw? Dan is VictoriaMilan de beste datingsite voor jou! Bovendien is VictoriaMilan erg discreet en biedt een veilige omgeving om op zoek te gaan naar wat meer spanning!

Victoria Milan Betrouwbaarheid

VictoriaMilan is een datingsite welke zich richt op mensen die vreemd willen gaan of een affaire willen. Daardoor is het voor leden erg belangrijk dat VictoriaMilan betrouwbaar is. Je wilt namelijk niet dat iemand er achter komt dat je actief bent op deze website, laat staan dat je partner er achter komt. Om er voor te zorgen dat je discreet te werk kan gaan bij VictoriaMilan heeft de datingsite een aantal functies waarmee je erg discreet en veilig gebruik kan maken van de datingsite. Zo is het mogelijk om privefotos in te stellen. Deze kunnen mensen pas zien na jouw goedkeuring. Is het mogelijk om je gezicht automatisch te verbergen op een foto. De belangrijkste functie op de datingsite is de paniekknop. Als je hier op klikt dan veranderd je internetpagina gelijk een andere website, zodat men niet ziet dat je op Victoria Milan actief was. Zo kan je snel hierop klikken als er iemand plots binnen komt. Ook logt de website automatisch uit na een bepaalde tijd. Zo kan er niet iemand per ongeluk inloggen. VictoriaMilan heeft na het AshleyMadison incident, waarbij talloze e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens van gebruikers zijn vrijgekomen, de beveiliging sterk uitgebreid om dergelijke hacks bij VictoriaMilan te voorkomen.

Inschrijven en inloggen Victoria Milan

Inschrijven en een profiel aanmaken bij VictoriaMilan is erg eenvoudig. Je vult allereerst een discrete profielnaam in, een emailadres en je geboortedatum. Wil je er zeker van zijn dat wanneer je gegevens gelekt worden je hiermee niet in de problemen komt, kies dan een mailadres die je alleen voor VictoriaMilan gebruikt. Hierna activeer je je account met een activatielink die je in je mail krijgt, waarna je actief aan de slag kan op VictoriaMilan. Wanneer je je mail geverifieerd hebt krijg je 150 credits cadeau. Voor het verder versificeren van je account heb je een google account en een telefoonnummer nodig waarop je een sms code kan ontvangen. Het geven van je Google account en telefoonnummer kan een drempel zijn om je in te schrijven bij VictoriaMilan.
Heb je dit allemaal geverificeerd? Dan moet je voordat je echt aan de slag kan eerst nog wat gegevens invullen. Zo zul je eerst even aan moeten geven hoe je er uit ziet, waar je naar op zoek bent, wat je hobbys zijn etc. Zeker bij een datingsite als Victoria Milan die zich richt op mensen die een affaire willen is het wel fijn dat je met redelijk weinig persoonlijke informatie aan de slag kan met chatten/daten.

Gebruik en profiel Victoria Milan

Zodra je account bij VictoriaMilan geactiveerd is kun je beginnen met het zoeken naar een spannende date of spannend contact. Je kunt op verschillende manieren andere gebruikers zoeken bij VictoriaMilan. Je kunt via de snelle zoekfunctie andere gebruikers van de datingsite zoeken op leeftijd, locatie of zelf iemand leuks gaan zoeken op basis van profielfoto. Uiteraard beschikt Victoria Milan ook over een uitgebreide zoekfunctie, waarmee je op tal van criteria kan zoeken naar andere gebruikers en zo sneller iemand vindt die bij jouw voorkeuren past. Wat uiteraard erg fijn is nu je op zoek bent naar een affaire of spannende chat en daardoor misschien geen zin hebt om lang te zoeken.

Bovendien heeft VictoriaMilan net als de andere grote datingsites ook een matchingsysteem, wat jou automatisch aan andere gebruikers koppelt. Indien je in je profiel aangeeft waar je naar op zoek bent dan gaat de datingsite voor jou personen zoeken die passen bij jouw voorkeuren en stelt deze aan je voor. Mocht je iemand leuks tegenkomen op de datingsite dan kun je deze favoriet maken zodat je die op een later tijdstip eenvoudig terug kan vinden. Indien je iemand leuk vindt, kun je deze persoon ook toegang geven tot jou privefoto’s. Zo krijgen alleen geselecteerde personen jouw foto’s te zien. Op deze manier blijf je zo anoniem als je zelf wil.

Heb je iemand gevonden waarmee je wel een spannend avondje zou willen hebben? Dan kan je deze gebruiker een knipoog, geschenk of berichtje sturen. Andere gebruikers kunnen dit ook bij jou doen. Je kunt precies zien wie er naar jou geknipoogd hebben en wie jou favoriet hebben gemaakt. Dat is fijn want als het gevoel wederzijds is dan kan je met elkaar gaan chatten en wie weet wat er dan gebeurt.

Al met al werkt VictoriaMilan erg fijn. De website oogt fris en de zoek en de match functie werkt erg prettig.

Kosten Victoria Milan

Wil je de hele datingsite gebruiken en toegang krijgen tot alle functies dan zul je een Premium VIP lidmaatschap aan moeten schaffen bij VictoriaMilan. Hiermee kun je onbeperkt berichtjes lezen en versturen, kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft en kun je uitgebreid zoeken.

De kosten voor deze lidmaatschappen zijn:

  • Premium Platinum 6 maanden 7,25 per week, dit is 29,00 per maand
  • Premium Gold 3 maanden 9,75 per week, dit is 39,00 per maand
  • Premium Diamant 12 maanden 4,75 per week, dit is 19,00 per maand

Hoe langer je abonnement is hoe lager de kosten per maand worden.

Betalingen kunnen gedaan worden met Creditcard, iDeal, Neteller en Paysafecard.

Victoria Milan App

VictoriaMilan heeft een App die gratis beschikbaar is voor zowel Google Playstore als de Apple store. beschikt op het moment nog niet over een App voor Android, danwel iOS. Met de App kan je zowel een profiel aanmaken als dezelfde functies die te gebruiken zijn op de website.

Nieuws en kortingen Victoria Milan

Regelmatig heeft Victoria Milan acties en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven bij Victoria Milan

Heb je weer geluk en passie gevonden in je huidige relatie of is Victoria Milan.nl toch niet wat je zoekt? Geen probleem, je kan je makkelijk en snel afmelden op de site. Aan de linkerkant van de chatpagina van Victoria Milan.nl zie je instellingen staan. Op deze pagina kan je een wachtwoord instellen, privacy instellingen veranderen en ook je account verwijderen. Hierbij worden al gegevens verwijderd, ook de berichtjes die je verstuurd hebt naar andere mensen. VictoriaMilan pakt het dus grondig en discreet aan. Je gehele geschiedenis wordt van de website verwijderd. Let hierbij wel op dat je ook je abonnement stop zet, anders blijf je betalen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

72 gedachten over “Victoria Milan

  • Ik ben een totaal een halfjaar member geweest op Victoria Milan. Toch heb ik besloten om mezelf af te melden mede doordat ik het allemaal wel erg commercieel vindt wat daar allemaal gebeurd. Ik krijg bij Victoria milan het idee dat het meer om geld verdienen gaat dan om mensen bij elkaar te brengen en echte liefde te laten ontstaan. Dit idee stoort mij waanzinnig. Uit mijn ervaring zijn er dan wel andere websites met betere intenties die wel hun best voor je doen en waar wel leuke dames te vinden zijn voor een leuke match zoals chatapp

  • Niet aan beginnen,bespaart je een hoop financi?le ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *