Casual Dating

X18

X18

3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

3.0/5

Besteed je lange dagen aan het werk en merk je, dat je steeds weer behoefte hebt aan wat sociaal contact in je vrije tijd? Vind je het spannend om te flirten met onbekenden en wil je nieuwe personen leren kennen? Dan kun je het best bij X18.nl wezen. Deze datingsite is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die serieus op zoek is naar spannende flirts en meer. Op deze site zijn er duizenden leden en vanwege de vele succesverhalen blijven personen zich aanmelden. De kans op het vinden van een spannende X18 flirt date is dus vele malen hoger dan op andere soortgelijke datingsites. Wil je ook sexy flirt berichten ontvangen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op X18 dating.

Betrouwbaarheid van de site?

Aan de betrouwbaarheid van X18 dating hoef je niet te twijfelen. De site bestaat uit zowel echte als fictieve profielen. De fictieve profielen zijn er voor entertainment doeleinden. Met deze profielen kun je dus niet fysiek afspreken. Mocht je ongewenste berichten krijgen of ongewenst gedrag opmerken, dan kun je gerust de helpdesk van de site contacten om hier melding van te maken door een email te sturen naar [email protected]. Zodra je mailtje is ontvangen worden er direct gepaste maatregelen getroffen door de beheerders van de site.

Inschrijven

Zodra je de startpagina van de site benaderd krijg je direct een online doorklik aanmeldformulier te zien. Dit formuliertje heeft als kop Gratis Registratie. In dit formulier vul je onder andere in wat je geslacht is, je e- mail adres, gebruikersnaam, geboortedatum en wachtwoord naar keus. Na alle informatie ingevuld te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben en geklikt te hebben op volgende wordt een automatisch bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het vinden van spannende X18 flirt dates.

Gebruik

Vanwege de veelheid aan profielen kan het wel eens voorkomen, dat gebruikers geen matches kunnen vinden. Deze gebruikers hoeven zich absoluut geen zorgen te maken. De site heeft een speciale zoekfunctie waarin je kunt ingeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdsklasse je match moet zitten, of de persoon online moet zijn en of het profiel een foto moet hebben. De site gaat dan zelf op zoek naar geschikte matches voor je waar je contact mee kan opnemen.

Kosten

Nieuwe leden hoeven geen cent te betalen om zich aan te melden op de site. Je kunt gratis een account aanmaken en profielen van andere gebruikers doorzoeken op de site. Bij het aanmelden krijg je ook nog eens gratis een credit. Hiermee kun je berichten versturen naar andere gebruikers. Kun je geen berichten meer versturen omdat je onvoldoende saldo hebt, dan kun je credits kopen. De credits worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit:

  • CreditPack 8, kosten 10,00
  • CreditPack 25, kosten 27,50
  • Creditpack 45, kosten 47,50
  • Creditpack 100, kosten 95,00
  • Creditpack 250, kosten 225,00

Mobiele Applicatie

X18.nl is mobile compatible wat betekent, dat je de site niet alleen via je desktop kan benaderen, maar ook via je laptop, tablet of mobiel. Je Bent hierdoor dus overal en altijd bereikbaar voor andere gebruikers en je hoeft je nooit meer te verontschuldigen voor het laat reageren op een bericht van een van je matches.

Uitschrijven

Indien gewenst hebben gebruikers de mogelijkheid om zelf hun profiel te verwijderen door rechtsboven op het tabje mijn profiel te klikken en dan te navigeren naar verwijder mijn profiel. Mocht het verwijderen van je profiel niet lukken, dan kan je ook gerust een email sturen naar [email protected]. Zodra je account is verwijderd, ontvang je daar een bevestiging van.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “X18

  • Op de website staat het volgende:

    . De website werkt met fictieve profielen die voor entertainmentdoeleinden zijn toegevoegd. Het maken van fysieke afspraken met deze profielen is niet mogelijk. Heb je een leuk profiel gevonden, dan kan je in contact komen door een bericht of knipoog te sturen.

    Dus je betaalt een chat-operator. Dus NEP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *