Chatten met vreemden

Bullchat

Bullchat

1.75

Algemeen

2.1/5

Gebruiksgemak

0.9/5

Leden

2.3/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

0.9/5

Op Bullchat, de gratis gay chat website vind je mannen over de hele wereld, dus ook lokaal. De chat site werkt locatie gebaseerd. Je kunt op deze manier gratis in contact komen met mannen bij jou in de buurt, maar je kunt ook instellen dat je “overal” zit en zo kun je zelfs met buitenlandse mannen in contact komen. Op deze manier kun je op een speelse wijze in contact komen met andere gay mannen in jouw omgeving. Op bullchat kun je naast chatten ook foto’s versturen en webcammen. Praat anoniem met andere mannen en op deze manier kom je misschien wel in contact met jouw ideale date of heb je gewoon een leuke chat.

Betrouwbaarheid Bullchat

Er is een kort, maar krachtig privacy beleid opgesteld, welke te vinden is onder het kopje FAQ (veel gestelde vragen). Jouw IP adres is niet zichtbaar voor anderen. Daarnaast kun je ook volledig anoniem te werk gaan op Bullchat. Je hoeft geen foto te uploaden en je kunt je ook verschuilen achter een nickname. Natuurlijk kun je er voor kiezen om een foto te uploaden in de chat. Alle foto’s worden al na 3 uur verwijderd, maar let op: foto’s kunnen wel worden gekopieerd. Denk dus goed na voordat je een foto in deze chatbox plaatst. Want je wil niet dat deze zomaar ergens op het internet circuleert.

Inschrijven op Bullchat

Voor deelname aan de chat is registratie niet nodig. Om direct te kunnen chatten moet je inloggen met een zogenaamde nickname. Een optie hierbij is dat jij je huidige locatie invult. Dit is nodig om mannen in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk om je “overal” te bevinden. Je krijgt dan geen locatie gebaseerde berichten. Dit maakt het natuurlijk wel lastiger om een geschikte match te vinden. Nadat je dit hebt ingevoerd, kun je direct aan de slag met chatten.

Kosten Bullchat

Wist je dat bullchat als een van de weinig datingapps helemaal gratis is? Je kunt alle functies van de app volledig gratis gebruiken en hier zitten geen beperkingen aan verbonden. Je kunt het dus vrijblijvend uitproberen. Het enige nadeel van de app bullchat is dat er erg veel reclame in beeld komt. Deze kun je helaas dus ook niet uitschakelen door een betaald lidmaatschap aan te schaffen.

Bullchat app

De chat site beschikt op het moment van deze review niet over een mobiele app. Daarbij werkt de chat niet goed op smartphone en tablet. Op Apple devices is scrollen moeilijk en een foto uploaden is al helemaal niet mogelijk. Wat dat betreft zijn er nogal wat verbeterpunten voor de chat site.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Bullchat en vergelijkbare chat en datingsites de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Bullchat

Omdat er geen registratie nodig is om deel te kunnen nemen aan de chat is afmelden niet nodig. Het afsluiten van de pagina is voldoende om uit te loggen. Je gegevens worden daarna ook verwijderd. Wil je opnieuw inloggen kun ben je je chatgeschiedenis kwijt.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

93 gedachten over “Bullchat

 • Bi man xxl 46 Blaricum

  Deze chatter kan ongestoord zijn gang gaan en andere chatters bedreigen!!Hij kan je laten blocken en zijn gang blijven gaan!!Deze site is zeer onbetrouwbaar !!

 • Ben ik weer!Wordt door bullchat geblockt omdat ik wederom bi man xxl 46 uit Blaricum aan wil geven zoals jullie zien heb ik dit al meerdere keren gedaan en wordt er door bullchat niet opgetreden!!Pedo’s criminele hoeren worden wel beschermd!!I

 • Bi man xxl 46 Blaricum

  Deze chatter valt me al langer lastig en bullchat doet hier niks aan !!Zijn er andere chatters die last van hem hebben !!Hij dreigt foto’s van mijn kikapp vrij te geven en dit is strafbaar!Mocht hij dit gaan doen krijgt de site een groot probleem!!Hoe kan het zijn dat bullchat hier niet naar luistert!!Iemand tipt hoe het kan dat hij niet geblockt kan worden!!

 • Men kan weer niet inloggen op bullchat het is echt niet leuk meer om op de site te komen, spijtig

 • Gestolen foto's

  Wederom wil ik chatters waarschuwen voor de chatter bi man xxl Blaricum alias zakenman uit Blaricum!!Hij is al weken bezig om mijn adres en telefoonnummer te krijgen via de site (Bullchat treed hier niet in op en nogmaals als je dit aangeeft bij de site wordt je geblockt door bullchat)Tevens heeft hij foto’s van mijn kikapp gehaald (hoop dat hij er wat mee doet want dan is hij strafbaar)!Dus chatters zien jullie rare dingen op de chat niet klagen bij bullchat maar de site aangeven bij de politie!!

 • Beste allemaal,

  Ik wordt al een tijdje lastig gevallen door iemand op bullchat (Zakenman uit Blaricum alias bi man xxl Blaricum Utrecht)!Deze chatter logt in met de nickname Wie kan mij helpen IJsselstein waar hij andere chatters om je telefoon nummer en adres vraagt!!Het is hem gelukt om via mijn kikapp foto’s te stelen van mijn profiel (gelijk op de chat gewaarschuwd maar ik werd er weer door bullchat uitgegooid)!Ik houdt bullchat mede verantwoordelijk en ga wederom naar de politie en ik zal de site zeker niet sparen!Mede chatters vraag ik zoveel mogelijk te klagen op diverse sites!!

 • Wet op privacy

  Hoe kan het zijn dat bullchat de chatter bi man xxl Blaricum alias zakenman uit Blaricum niet blocken!!Hij logt in onder de naam Wie kan mij helpen IJsselstein en vraagt zo om mijn telefoon nummer en adres!!Dit is in strijd met de wet op privacy!!!

 • Vandaag wederom door zakenman Blaricum of bi man xxl Blaricum bedreigd!!Raar dat deze chatter niet geblockt wordt door bullchat!!Ook logt hij in Wie kan mij helpen IJsselstein en vraagt andere chatters om mijn telefoon nummer en adres (Dit mag niet wet op privacy)!Ik lust hem rauw hoor maar daar gaat het niet om wat ik een kwalijke zaak vind is dat chatters kunnen inloggen en in hun cv om andermans adres of telefoon nummer vragen zonder door bullchat geblockt te worden!!Hoop dat bullchat er wat aan doet tevens heb ik dit kenbaar gemaakt bij de politie!

 • Weer eraf gegooid!!!

  Fakers kunnen hun gang blijven gaan en als je ze out wordt je er steeds vanaf gegooid!!Zakenman uit Blaricum of bi man xxl =real kan ongestoord zijn gang blijven gaan en chatters om je telefoon nummer vragen!!Wie heeft er nog meer last van deze faker (Klachten bij bullchat aub)!

 • Rare site fakers kunnen hun gang gaan je bedreigen andere chatters om jou telefoon nummer vragen en als je deze faker wilt outen wordt jezelf vd chat verwijderd!!Ook staan er regelmatig foto’s van minderjarigen op wat ik steeds aangeef en daar wordt niks aangedaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *