Chatten met vreemden

Chatbabe

Chatbabe

1.5

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

1.0/5

Chatbabe is naar eigen zeggen de grootste gratis erotische chat van België. Mannen en vrouwen kunnen daar gezellig chatten over voornamelijk erotiek en spannende fantasieen. Naast chatten is er ook de mogelijkheid om de webcam aan te zetten zodat je elkaar kunt zien. Zowel chatten als het gebruik van de webcam is geheel gratis. Bovendien is er een webshop aanwezig waar je erotische artikelen kunt aanschaffen. Over het aantal leden is veel bekend. Op het moment van deze review is te zien dat er ook enkele Nederlanders actief zijn op de sexchat site.

Betrouwbaarheid op Chatbabe.be

Om de privacy te waarborgen stellen de meeste chatsites een privacy statement of algemene voorwaarden op. Echter is op Chatbabe.be geen van beide te vinden. Het enige wat we hebben kunnen vinden is een aantal spelregels. Ons advies is om geen persoonlijke en vertrouwelijke informatie op de chatpagina te delen. Ook als je in het echt afspreekt met iemand die je via de chat hebt ontmoet adviseren wij om niet alleen te gaan en op een openbare plek af te spreken.

Inschrijven op Chatbabe

Om aan de chat deel te nemen is inschrijven op de chatsite voldoende met gebruikersnaam en woonomgeving. Er is ook een mogelijkheid om als VIP lid in te schrijven, dan moet je daarnaast nog inbellen voor de betaling want aan een VIP lidmaatschap zijn kosten verbonden. Een VIP lid mag de chat ook als commercieel gebruiken.

Kosten voor Chatbabe

Het gebruik van de chat en webcammen is geheel gratis. Enkel als je VIP member wilt worden wordt een vergoeding gevraagd. De kosten daarvoor zijn als volgt: België 2 euro per inlog. Nederland 1,40 euro per inlog. Let op: Als je 15 minuten niet chat, verloopt je VIP membership. Een VIP account heeft als voordeel dat je bovenin de ‘online’ lijst komt, wat betekent dat mensen die op zoek zijn naar iemand om te chatten jou eerder zien. Zo kom je dus met meer mensen in contact. Daarbij kun je foto’s en linkjes naar je andere social media toevoegen, omdat je ook HTML code mag gebruiken in je CV. Dus als mensen op je naam klikken, kunnen ze meteen je foto’s zien en direct doorklikken naar bijvoorbeeld je Facebook of Instagram.

Mobiele chat app

Op het moment dat deze review wordt uitgevoerd is er geen mobiele app beschikbaar. Wel is de website te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser, maar gebruik via mobiel raden wij sterk af, gezien het niet geoptimaliseerd is. Het is dus nog een hele klus om lekker te kunnen chatten op je mobiele telefoon met Chatbabe. Er is geen optimale mobiele website beschikbaar.

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatbabe.be

Omdat een profiel aanmaken niet nodig is om deel te nemen aan de chat, is het voldoende om het scherm te sluiten om uit te schrijven. Eerder verstuurde en ontvangen berichten zijn niet langer na te lezen en je bent al je connecties kwijt. Overigens ben je na 15 minuten inactiviteit, dus na 15 minuten niet chatten en niet klikken op andere profielen, ook alles kwijt. Je wordt dan namelijk uit de chat gezet omdat er enkel actieve gebruikers online mogen zijn op Chatbabe.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

5 gedachten over “Chatbabe

  • Chatbabe.be

  • is een fake site , aan die fakers doen de beheerders niets omdat er enkel fakers zijn daar .

  • Ik heb een vraagje. Ik had een account aangemaakt op chatbabe maar ik ontgaan constant berichten in mijn mailbox over vriendschapsverzoeken enzo.. van chatbabe dus van mijn account. Mar ik wil helemaal niet dat dit in mijn mailbox komt te staan. Weet er iemand wat ik moet doen om dit te stoppen?? Laat het mijn dan weten aub.

  • Sommige operators, waaronder 007, zijn erg onbeschoft en hebben geen fatsoensnormen, ze hebben zich geheel onterecht een machtspositie toebedeeld en kunnen zich blijkbaar alles veroorloven. Meldingen van drugs hebben op hun geen vat ondanks verschillende meldingen. Misbruik van chat profielen geeft hen geen enkele trigger om stappen te ondernemen, ondanks aandringen, profiel foto’s worden massaal gejat en misbruikt. Een gemiste kans.

  • Hallo. Chatten is wel makkelijk hier. Je hebt dan nog lang geen afspraakje! Weinig vrouwen hier denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *