Chatten met vreemden

Chatgirl

Chatgirl

1.5

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

0.5/5

Chatgirl.nl is een gratis online seks chat. Praat anoniem met vreemden over seks en op deze manier kun je de date vinden waar je naar op zoek bent. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen in de chat boxen is 18 jaar. Je kunt chatten met mensen uit heel Nederland, of je locatie instellen waardoor je alleen chat met vreemden bij jou in de buurt. Over het aantal actieve leden op Chatgirl is niets bekend. Echter is de chatbox zo groot dat er altijd wel iemand is om mee te chatten.

Betrouwbaarheid Chatgirl.nl

We hebben lang gezocht naar een privacy statement of algemene voorwaarden. Echter kwamen we niet verder dan een aantal opgestelde regels voor het gebruik van de chatbox. We adviseren dus om zeer voorzichtig te zijn met gevoelige en persoonlijke informatie op deze chatsite. We raden sterk af om ook maar iets persoonlijks te delen. Ben ook voorzichtig tijdens ontmoetingen. Spreek bij voorkeur op een openbare plek af en ga nooit alleen. Chatgirl is daarentegen wel een van de grootste en oudste chatsite’s van Nederland. Ondanks dat de site al behoorlijk oud is, wordt er nog erg veel gebruik van gemaakt. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je anoniem te werk gaat op de chatsite. Mocht je verder gaan met iemand anders, dan is het uiteraard verstandig om verder te chatten via een betrouwbaarder medium.

Ondertussen heeft Chatgirl ook een profielenpagina waar je de profielen van de chatters kan zien en mensen een beschrijving over zichzelf kunnen typen. Erg handig dus mocht je met iemand aan het chatten zijn en wat meer informatie willen hebben. Hier kun je bijvoorbeeld ook stemmen hoe leuk iemand is. Hiermee heb je dus ook een soort van betrouwbaarheidsmeter van het profiel. Mocht je nog niet helemaal er uit zijn? Dan heeft de datingsite ook nog een groot forum. Hier vind je veel actieve leden die met elkaar het reilen en zeilen van chatgirl bespreken. Zo kun je dus ook wat meer te weten komen over de andere gebruikers van de chatsite.

Inschrijven op Chatgirl.nl

Om deel te kunnen nemen aan de chat is het nodig om enkele gegevens in te vullen zoals je nickname en of je man of vrouw bent. Daarna kun je vrijwel direct starten met chatten. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om een profiel beschrijving in te vullen. Op deze manier kunnen ge?nteresseerde je makkelijker vinden. Wel zo verstandig dus om te doen. Je kunt de meest gangbare functionaliteiten uitproberen maar als je meer wilt kun je ook nog VIP member worden. Tegen minimale kosten kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in iedereen die jouw profiel bezoekt en je mag reclame maken. Op de chat zitten dus ook veel bedrijven die klanten proberen te lokken.

Kosten Chatgirl.nl

De meeste functies in deze chatbox zijn geheel gratis. Zo kun je eigenlijk eindeloos chatten en cammen via chatgirl. Wil je extra opvallen, of meer opties hebben in je profiel beschrijving? Dan kun je een VIP account nemen. De extra kosten voor een VIP account bedragen 1.40 euro voor Nederland, en 2 euro voor Belgie en betaal je telefonisch. Dit anoniem en je privacy is beschermd. Let op: de sessie word automatisch verbroken als je plusminus 15 minuten niet chat. Dan ben je je geld kwijt.

Mobiele Chatgirl.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele chat app van Chatgirl.nl beschikbaar. Wel is de chat site te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser. Dit is soms misschien nog wel makkelijker. Je kunt dan namelijk de camera gebruiken van je telefoon of tablet, mocht je laptop niet beschikken over een camera.

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatgirl.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de chat diensten, kun jij je uitschijven. Als je geen VIP member bent is afsluiten van de pagina voldoende. Je bent nu uitgeschreven en je chatgeschiedenis is niet meer terug te vinden. VIP members kunnen hun betaling laten verlopen en dan ben je ook direct uitgeschreven. Let natuurlijk wel op, je kunt je gespreks geschiedenis niet meer terug zien, maar foto’s of filmpjes die andere gebruikers opgeslagen hebben, blijven uiteraard bestaan.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

28 gedachten over “Chatgirl

  • De side al 2x bij de politie aangegeven gezien er veel minderjarigen zijn waar de admins niets mee doen + dat er ook mensen zijn die hun kinderen er aanbieden (walgelijk), zins dien niet meer gekeken

  • Op deze site tijd gechat met iemand die heel normaal leek maar uiteindelijk begon met bedreiging met wraakporno. Hij outte mijn gegef na op de site zodat ik benaderd werd door wildvreemde. Hij noemt zich “heerTodd” en ” Weduwnaar 49″. Wees gewaarschuwd voor deze man en doe vooral aangifte als je ooit zoiets overkomt want alleen dan kan dit soort tuig worden aangepakt! Ik deed aangifte en nu is er een heel grote zaal tegen hem met 20 meldingen . Aan de operators heb je niks, zoals op al dit soort sites.

  • Iemand heeft een nep profiel aangemaakt onder mijn naam ik wil dit er graag zo snel mogelijk word afgehaald. Dit kan toch niet? Word nu lastig gevallen door mannen daar heb ik echt geen belang bij!!

  • Ik krijg via Facebook steeds berichten van mannen.het schijnt dat iemand een nep profiel heeft aangemaakt onder mijn naam en heeft foto, s van mijn fb af gehaald en word naar die mannen gestuurd.ik ben er klaar mee.vind dit super vervelend. Wat moet ik nu doen? Ik wil graag dat dit profiel word verwijderd!! Help .groetjes jantina

  • Hans e en Anne

    helemaal geen waardering,de site is gewoon een oplichters praktijk,de echtheids stempel heeft totaal geen nut(hadden wij),de fakers kunnen gewoon hun gang blijven gaan en als je(al heb je een stempel)hier de admin over aanspreekt is die te beroerd om een antwoord te geven en krijg je een ip ban,mijden die site tot die weer eens wat normaler wordt voor de mensen die het serieus nemen om anderen gewoon eerlijk te antwoorden.

  • Wegblijven daar !!! moderator kijkt mee als je privee aan het webcammen bent .Een vrouw daar vond het leuk als ik naar haar zou kijken als ze met zichzelf speelt …. ik kreeg van haar zelfs tekstberichten op chat als ik met haar aan cammen was, toch kon ik haar beide handen zien en die zaten tussen haar benen . Pure oplichting allemaal wegblijven het oplichting .

  • Waardeloze klote kut site waar criminele moderators je op kosten jagen. Stront zieke asociale idioten. Nooit gaan betalen.

  • Gewoon een ban gekregen om niks. En nu voorgoed verbannen. Chatgirl.nl is ni?t meer wat het was. De moderators zijn een stelletje criminelen die je op kosten jagen. Waardeloos volk is het. Een tip: niet doen. Waardeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *