Chatten met vreemden

Chatgirl

Chatgirl

1.5

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

1.5/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

2.0/5

Prijs

0.5/5

Chatgirl.nl is een gratis online seks chat. Praat anoniem met vreemden over seks en op deze manier kun je de date vinden waar je naar op zoek bent. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen in de chat boxen is 18 jaar. Je kunt chatten met mensen uit heel Nederland, of je locatie instellen waardoor je alleen chat met vreemden bij jou in de buurt. Over het aantal actieve leden op Chatgirl is niets bekend. Echter is de chatbox zo groot dat er altijd wel iemand is om mee te chatten.

Betrouwbaarheid Chatgirl.nl

We hebben lang gezocht naar een privacy statement of algemene voorwaarden. Echter kwamen we niet verder dan een aantal opgestelde regels voor het gebruik van de chatbox. We adviseren dus om zeer voorzichtig te zijn met gevoelige en persoonlijke informatie op deze chatsite. We raden sterk af om ook maar iets persoonlijks te delen. Ben ook voorzichtig tijdens ontmoetingen. Spreek bij voorkeur op een openbare plek af en ga nooit alleen. Chatgirl is daarentegen wel een van de grootste en oudste chatsite’s van Nederland. Ondanks dat de site al behoorlijk oud is, wordt er nog erg veel gebruik van gemaakt. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je anoniem te werk gaat op de chatsite. Mocht je verder gaan met iemand anders, dan is het uiteraard verstandig om verder te chatten via een betrouwbaarder medium.

Ondertussen heeft Chatgirl ook een profielenpagina waar je de profielen van de chatters kan zien en mensen een beschrijving over zichzelf kunnen typen. Erg handig dus mocht je met iemand aan het chatten zijn en wat meer informatie willen hebben. Hier kun je bijvoorbeeld ook stemmen hoe leuk iemand is. Hiermee heb je dus ook een soort van betrouwbaarheidsmeter van het profiel. Mocht je nog niet helemaal er uit zijn? Dan heeft de datingsite ook nog een groot forum. Hier vind je veel actieve leden die met elkaar het reilen en zeilen van chatgirl bespreken. Zo kun je dus ook wat meer te weten komen over de andere gebruikers van de chatsite.

Inschrijven op Chatgirl.nl

Om deel te kunnen nemen aan de chat is het nodig om enkele gegevens in te vullen zoals je nickname en of je man of vrouw bent. Daarna kun je vrijwel direct starten met chatten. Uiteraard is er ook nog de mogelijkheid om een profiel beschrijving in te vullen. Op deze manier kunnen ge?nteresseerde je makkelijker vinden. Wel zo verstandig dus om te doen. Je kunt de meest gangbare functionaliteiten uitproberen maar als je meer wilt kun je ook nog VIP member worden. Tegen minimale kosten kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in iedereen die jouw profiel bezoekt en je mag reclame maken. Op de chat zitten dus ook veel bedrijven die klanten proberen te lokken.

Kosten Chatgirl.nl

De meeste functies in deze chatbox zijn geheel gratis. Zo kun je eigenlijk eindeloos chatten en cammen via chatgirl. Wil je extra opvallen, of meer opties hebben in je profiel beschrijving? Dan kun je een VIP account nemen. De extra kosten voor een VIP account bedragen 1.40 euro voor Nederland, en 2 euro voor Belgie en betaal je telefonisch. Dit anoniem en je privacy is beschermd. Let op: de sessie word automatisch verbroken als je plusminus 15 minuten niet chat. Dan ben je je geld kwijt.

Mobiele Chatgirl.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele chat app van Chatgirl.nl beschikbaar. Wel is de chat site te gebruiken op tablet en smartphone via de webbrowser. Dit is soms misschien nog wel makkelijker. Je kunt dan namelijk de camera gebruiken van je telefoon of tablet, mocht je laptop niet beschikken over een camera.

Acties en kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Chatgirl.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de chat diensten, kun jij je uitschijven. Als je geen VIP member bent is afsluiten van de pagina voldoende. Je bent nu uitgeschreven en je chatgeschiedenis is niet meer terug te vinden. VIP members kunnen hun betaling laten verlopen en dan ben je ook direct uitgeschreven. Let natuurlijk wel op, je kunt je gespreks geschiedenis niet meer terug zien, maar foto’s of filmpjes die andere gebruikers opgeslagen hebben, blijven uiteraard bestaan.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

28 gedachten over “Chatgirl

 • Sinds 2016 een ban, dit omdat wij enkele fakers vroegen naar de kick van het faken! Deze klootzakjes vonden het nodig om te *klagen*, resultaat: Wij een ban (sinds 2016) en de fakers ruim baan. Meerdere malen 007 om opheldering gevraagd, maar: of hij heeft het te druk, of hij komt met argumenten die kant nog wal slaan.

  Geen idee wat er is misgegaan met bepaalde operators, maar waar voorheen Chattijd de privacy en regels aan de laars lapten is dat nu blijkbaar Chatgirl geworden!

 • Vreselijke site, moderators kunnen met je meekijken als je camt, ook als je priv? camt. Lijkt wel machtsmisbruik, daten kan alleen met vrouwen die er geld voor willen en oh ja je kan zomaar een ban krijgen terwijl je niks verkeerd doet. Die hele site sit vol fakers, mannen die zich voor doen als vrouw, daar gebeurd niks mee. Die site moet op de schop, of samen gaan met sexjobs of kinky. Ze zeggen wel dat je niet commercieel mag zijn, maar als je maar betaalt mag het wel.

 • ?en en al fake inclusief de admin die niks aan ze hebben juist dat je vip inlogt deze site moet echt verboden worden lijkt kinky.nl wel

 • Was vroeger een leuke site om een date te kunnen ontmoeten.
  Als man alleen heb je er tegenwoordig niks meer te zoeken: je kunt alleen nog een date vinden als je bereid bent te betalen voor seks. En zelfs dan loop je nog een (groot) risico opgelicht te worden.
  Op chatgirl wordt daar wel voor gewaarschuwd, maar ze lijken erg weinig te doen om dit te weren.

 • Prachtige site waar wij als stel veel mensen hebben leren kennen.
  Er zit ook veel fake op maar daar ben je snel vanaf als je in het profiel hebt staan dat je alleen maar met mensen schrijft die de cam aan doen als ze een date willen.
  Mensen die te geil zijn om normaal na te denken ja die lopen tegen heel veel fake aan.

 • Geband!
  Helaas, je hebt een ban gekregen en kan niet meer op de chat inloggen! Als je het hier niet mee eens bent kun je altijd ons forum bezoeken. Registreren is op het forum wel noodzakelijk, een profiel inlog werkt daar namelijk niet. Het is nog wel mogelijk om als VIP in te loggen.. dit bericht krijg ik omdat ik de operators de waarheid verteld heb,je krijgt een ban maar als je vip wordt(dus betaald) kan je nog wel inloggen dus wat zegt dat?gewoon een geld belust zooitje oplichters bij elkaar

 • De beheerders van de site waar ook tgirl/bdsm girl etc onder valt hebben maar ??n ding voor ogen en dat is zo veel mogelijk leden te krijgen liefst pay en dat laten ze wel merken met het inloggen want als je een vrij profiel hebt kom je moeilijk op de site.En het ergste is voor ons dat admins eigenlijk laffe personen zijn want ze kruipen weg in de anonimiteit en krijg je een ban dan is er geen discussie mogelijk met hun en omdat ze zo veel leden willen hebben laten ze fake profielen en opdringerige mannen toe want als die beheerders die zouden verwijderen houden zie niet veel leden over.Laat weer eens zien waar deze mensen goed in zijn geld proberen te verdienen over de rug van de eerlijk personen.wij hebben er ook een paar keer een profiel gehad maar hebben andere wegen gevonden om leuke mensen te leren kennen,dus voor ons zijn die site’s taboe geworden,de reden dat we dit vermelden?gewoon beste mensen laat die site’s links liggen en bespaar je een hoop ergernissen.

 • incredible

  chatgirl en zusterchat chatbabe waren voor mij altijd een leuke chat met heel veel dates en had er zelfs een relatie van 4 jaar aan overgehouden, maar kunst is je te onderschaeiden van de massa op de chat, vrouwen de echte dan willen gewoon heerlijke sex en vooral klaarkomen, de meeste dames missen dat klaarkomen heel erg, hulde voor de chat en ga gewoon door !! je kan me ook aanspreken op de chat en ja ben real chatter met stempel !!

 • SickMyDuck

  @Linda B Wa the fuck denkt gij da ze het over gaan hebben op ne site zoals dit?? Het weer? De nieuwste Batman?? Achterlek wijf…

 • Deze site is zo fake als maar kan waar je te pas en te onpas wordt gebanned. Je wordt gebannened omdat je de regels zou overtreden of wat dan ook, maar vervolgens kan je daarna gewoon als VIP inloggen via een duur telefoonnummer. De regels zijn daarentegen erg vaag.De beweegreden om iemand te bannen kan dan ook nooit liggen bij het overtreden van regels want anders zou je ook niet meer als VIP kunnen inloggen. Want blijkbaar moeten ze je bannen omdat je de vage regels overtreedt en vervolgens kan je een minuut later al weer inloggen maar dan als VIP. dan maakt het ineens niet meer uit dat je de regels overtreedt. Heel vreemd. Dat doen ze gewoon voor het geld.

  Ook zeggen ze dat je daar prive kan cammen maar via het forum ben ik er achter gekomen dat dat niet zo is. De moderator kan namelijk gewoon op je cam kijken ook al heb je hem prive staan. En dat lijkt me een ernstige schending van de privacy. Iedereen die daar prive denkt te kunnen cammen komt bedrogen uit. Want op afstand kan je zomaar stiekem begluurd worden door de moderator.

  Een hele foute chat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *