Chatten met vreemden

Chatmetvreemden

Chatmetvreemden

2.1

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

1.0/5

Bij Chatmetvreemden.nl kun je chatten met vreemden. Praat anoniem tegen zeer veel verschillende mensen uit alle lagen van de bevolking. Chatmetvreemden.nl is er voor mensen die op zoek zijn naar meer / beter sociaal contact en voor mensen die nieuwe mensen willen ontmoeten. Je kunt op deze chat site gratis chatten en wie weet ontmoet je hier wel jouw ideale partner. Chatten met vreemden heeft een breed assortiment aan functionaliteiten. Zo kun je foto’s ontvangen en versturen. Ook is het mogelijk om je webcam aan te zetten. Op het moment van deze review waren er ruim 1000 mensen online en zo is de kans groot dat er een goede chat partner voor jou tussen zit. Wel eerst even kijken hoe het zit met de betrouwbaarheid en privacy op chatmetvreemden.nl

Betrouwbaarheid Chatmetvreemden

We hebben chatten met vreemden zelf geprobeerd en je kunt inderdaad direct beginnen met gratis chatten. Op het moment van deze review waren er meer dan 1000 mensen online. Het gesprek kwam snel op gang maar we konden het niet gaande houden om dat onze wederhelft niet meer reageerden. Dat is jammer. Er is een degelijk privacy beleid en algemene voorwaarden opgesteld om misbruik tegen te gaan en de privacy te waarborgen. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en gesprekken worden maximaal 14 dagen bewaard en daarna verwijderd of anoniem gemaakt. Om de veiligheid van alle chats de waarborgen kijkt de redactie van chatmetvreemden.nl wel mee met de gesprekken en foto’s.

Inschrijven op Chatmetvreemden

Aanmelden of registratie is niet nodig om te kunnen chatten met vreemden. Er worden dan ook geen persoonlijke gegevens gevraagd. Door de pagina te bezoeken kun je direct starten met chatten. Je blijft op die manier helemaal anoniem.

Kosten Chatmetvreemden

Chattenmetvreemden.nl is in basisfunctionaliteiten geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het chatten. Alleen wel voor aanvullende diensten, er staat dan duidelijk bij dat je voor de dienst moet betalen. Bovendien zie je veel reclame en advertorials op de chat box.

Chatmetvreemden app

Chatten met vreemden beschikt over een mobiele app. Deze app is gratis te downloaden maar je kunt eigenlijk alleen maar chatten. Het versturen van foto’s of webcammen is niet mogelijk. Maar met de app kun je wel in de trein, in de supermarkt of in de bioscoop onbeperkt chatten met vreemden. De app is beschikbaar voor Android (Samsung) en iOS (Apple).

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Chattenmetvreemden.nl de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Chatmetvreemden

Omdat je geen registratie hebt uitgevoerd zit je nergens aan vast. Je hoeft je dus ook niet uit te schrijven. Het afsluiten van de pagina is voldoende. Let op: Pas na 14 dagen zijn al jouw gegevens en je chat geschiedenis definitief verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

7 gedachten over “Chatmetvreemden

 • Kunt geen 0 sterren geven..

  Jammer dit…. Ik dacht in deze tijden wat online contacten te maken om toch een beetje sociaal te zijn. Maar er lijken enkel mannen op de site te zitten.
  Als ik mezelf Inlog als 20 jarig meisje krijg ik alleen mannen die sex met mij willen… Toen ik deze theorie wou controleren heb ik mijzelf eens aangemeld als een man van 35 en jahoor..,alle mannen klikte me binnen enkele seconden weg.

  Typische site waar mensen op willen komen voor sex.
  Gevaarlijk voor kinderen!!!!

  Tip voor de VROUWEN…. Als je contact wil maken, ga naar vriendinnenonline.nl

 • Ik had zin om te chatten – Maar er zien alleen mannen die meteen sex willen of alleen vrouwen die alleen met vrouwen willen chatten – neem ze het eens kwalijk. het gaat zo van J of M met leeftijd, en als je dan een antwoord geeft dan breken ze meteen af. Het is net een soort rioolbuis van het internet geworden. Als je van gezellig en enig niveau houd . Blijf hier dan ver weg.

 • Gelimstra

  Geen goed woord over voor deze site. Word gestalkt door mario67 en kom er niet vanaf. Mij zien ze hier nooit meer!!!!

 • Vroeger kon je hier leuk chatten en nog eens een andere vrouw ontmoeten. Nu zijn het vooral mannen die over seks willen praten. Ze vragen je eerst of je een vrouw bent en hoe oud je bent. Als je zegt dat je man bent sluiten ze direct het gesprek. Jammer. De site gaat zo naar de klote is niet meer geschikt voor het vinden van een date zoals Lexa.

 • Ik ben pas op de computer. Gezellig chat hier. Is leuk

 • Hoe serieus is dit? Alleen maar op seks beluste mannen op m’n dak. Geen grap hier chatten. Niet leuk. Ik probbeer mijn dates te vinden via Lexa

 • Ik snap eigenlijk niet waarom je niet kunt webcammen op die app. Ik heb alleen een tablet en iPhone. Hoe moet ik dat nu doen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *