Chatten met vreemden

Flirtmee.nl

Flirtmee.nl

1.5

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

1.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

1.0/5

Op deze chat site kun je chatten met vreemden en op zoek gaan naar een erotisch contact. Eigenlijk draait het om chatten over het onderwerp erotiek en spanning. Chatten is op deze chat site gratis. Er zijn ook mogelijkheden om de webcam aan te zetten. Op Flirtmee.nl is het mogelijk om te flirten, cammen, chatten en sexchatten of webcam sex te hebben. Dit alles kan in een groep of prive in een afgeschermde kamer. De minimale leeftijd om deel te nemen aan de chat boxen is 18 jaar.

Betrouwbaarheid Flirtmee.nl

Flirt mee is een erg eenvoudige en simpele chat site, die bovendien helemaal gratis is. Er zijn geen maatregelen getroffen die de privacy van gebruikers moet beschermen. We raden dus aan om geen enkele persoonlijke gegevens of gevoelige informatie op deze chat site te delen. Als je afspreekt met iemand die je in de chatbox hebt ontmoet dan raden we je aan om op een openbare plek af te spreken en altijd iemand mee te nemen. Ga nooit alleen. In eerste instantie raden we elke fysieke ontmoeting af. Wel heeft Flirtmee een aantal huisregels opgesteld zodat iedereen rustig en veilig kan chatten. Uiteraard kun je ook eerst zonder webcam deelnemen aan de chat. Wel zijn er een aantal kamers waar je alleen in mag met een webcam. Hier kun je dus niet volledig anoniem te werk gaan. Om de betrouwbaarheid te vergroten zijn er daarnaast moderators actief. Deze helpen om de chat veilig te houden en leuk voor iedereen.

Inschrijven op Flirtmee.nl

Als bezoeker kun jij je direct aanmelden heb je gewoon toegang tot de seks chat. Het is ook mogelijk om middels je nickname en e-mail adres een profiel aan te maken. Na registratie wordt gevraagd om je account te bevestigen door op de activatielink in je e-mail te klikken. Het voordeel van een account is dat je snel in kunt loggen en gesprekken blijven opgeslagen.

Kosten van Flirtmee.nl

Flirtmee.nl is een geheel gratis dienst. De chat site wordt gefinancierd doordat er advertenties te zien zijn op de pagina. Er worden dus geen kosten berekend voor chatten en / of webcammen.

Flirtmee.nl dating app

Op het moment dat deze review werd uitgevoerd bestond er geen mobiele dating app om te chatten via flirtmee.nl. Wel is de chatsite te gebruiken via de webbrowser op tablet en smartphone.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van Flirtmee de pagina dating acties en dating nieuws of volg ons op Facebook.com/datingsites.nl.

Uitschrijven op Flirtmee.nl

Als je niet meer wilt chatten of niet meer van de diensten gebruik wilt maken is het mogelijk om uit te schrijven. Als je bent aangemeld als gast is het alleen noodzakelijk om het scherm te sluiten. Ben je wel geregistreerd dan is afmelden mogelijk door in te loggen en naar account te gaan. Vervolgens kies je op wijzigen / bewerken en klik je op account verwijderen. Je gegevens worden nu definitief verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Flirtmee.nl

  • Sociaal contact krijg je hier snel. Ik ben wel door 20 mannen aangesproken. Van een echte date is het niet gekomen. Bij mij gaat dat niet zo snel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *