Chatten met vreemden

Misolo.com

Misolo.com

1.6

Algemeen

1.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

1.5/5

Op MiSolo (ook bereikbaar via solomio.nl en Misolo.nl) kun je met mensen uit de hele wereld chatten, of alleen met mensen uit je omgeving. Op die manier ontmoet je misschien wel de date waar je naar op zoek bent. Je kunt praten, typen, muziek draaien, winks verzenden en smileys gebruiken. Om te kunnen chatten moet jij je wel even registreren. Vervolgens kun je mee chatten in bestaande chatboxen, of zelf een nieuwe chat ruimte openen.

Betrouwbaarheid Misolo.com

Privacy is vaak ver te zoeken in deze openbare chatbox. MiSolo heeft naast het privacybeleid en de algemene voorwaarden een aantal spelregels opgesteld. Er zijn moderators actief in de chatbox die de reglementen handhaven en die eventueel straffen uitdelen in de vorm van een IP-ban. Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan derden en voor eventueel misbruik is MiSolo niet aansprakelijk. Opvallend is dat ze ondanks alle privacy- en veiligheidsmaatregelen die ze getroffen hebben, chatters ten zeerste af om persoonlijke gegevens vrij te geven in je profiel en/of in de chat, zoals telefoonnummers, e-mailadressen, huisadres en dergelijke. Daarnaast wordt geadviseerd om als je een ontmoeting afspreekt met mensen die je hebt ontmoet in deze chatbox, af te spreken op een openbare plek en daarbij iemand mee te nemen voor je eigen veiligheid. Ook dit wordt afgeraden. Alle chatgesprekken en ip-adressen worden gelogd, deze zijn altijd te achterhalen. Echt veilig lijkt het hier dus niet te zijn.

Inschrijven op Misolo.com

Om te kunnen chatten is het nodig om je te registeren met een nickname en je e-mail adres. Via de home pagina kun jij deze gegevens in voeren. Na registratie krijg je een activatie link in je e-mail. Als je op deze link klikt is je account geactiveerd en kun je direct starten met chatten. Je kunt zoeken tussen pofielen, chatten met vreemden in chatboxen en vrienden toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om prive berichten te sturen en foto’s toe te voegen.

Kosten van Misolo.com

Zowel registratie als chatten en van alle functionaliteiten gebruik maken is geheel gratis. Er staat wel veel reclame op de chatbox.

Misolo.com chat app

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app of chat app beschikbaar van MiSolo. Wel is de pagina beschikbaar op smartphone en tablet via de webbrowser. De functionaliteiten werken wel maar op de computer is het gebruikersgemak beter.

Acties en Kortingen

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Misolo.com

Wanneer je bent voorzien of als je geen gebruik meer wilt maken van de chatsite, is het mogelijk om je account op te zeggen. Log daarvoor in met je bestaande account, ga naar mijn profiel en vervolgens klik je op profiel aanpassen. Daarna kun je kiezen voor de optie om je profiel te verwijderen. Je ontvangt nu een e-mail met een link. Als je op die link klikt is je profiel definitief verwijderd. Let op: Eventuele vrienden, fotos en je chatgeschiedenis worden definitief verwijderd en zijn niet langer inzichtelijk.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

8 gedachten over “Misolo.com

 • voormalige admin

  solomio, solo, misolo. Sinds de admins eruit gegooit zijn wegens ( geen idee) is het er absoluut niet beter op geworden. Het lijkt er meer op dat de mensen daar op kantoor puur het scheit aan heel de site hebben gekregen. Het snuiven van coke voor een cam, ketamina en andere troep die men door een neus heen duwt, wordt klakkeloos toegestaan. Het gebruik van overmatig drank, ook geen probleem. Het schelden, dreigen, sex op algemeen, allemaal geen enkel probleem. En dan te weten dat ik uit een admin-tijd kom waar “zichtbaar” bier drinken voor de cam niet toegestaan was.
  Misolo gaat puur zijn einde tegemoet…R.I.P. en we gedenken de goeie ouwe tijden.

 • Of deze website is gek of ik ben gek maar naar mijn mening is Misolo een videochat-website en geen dating-site, dat het er stikt van de wanhopige mannen en achterlijke mensen zonder leven is een feit, niets meer dan logisch.

 • Zaterdagavond 18 nov. gezellig aan het chatten met iemand ,plots verschijnt er een bericht u bent verwijdert,kan zelfs niet eens meer op de site komen.Kan een adm. je zonder geldige reden zomaar verwijderen een ban geven ,wie heeft hier ook ervaring mee?Deed niks onfatoenslijks of verbodens.Een adm.houd de rooms toch in de gaten en kan toch zien als er verkeerde dingen gebeuren?Dit is de 3e keer al en als je een email naar misolo stuurt krijg je nooit antwoord heel raar.

 • Ben nu voor de 2x keer verwijdert uit misolo ,eerst zeggen ze dat ze mij gemist hebben op misolo en dan wordt je zonder een enkele reden verwijdert[mijn profiel en account] snap er geen bal meer van heb niets verbodens gedaan.

 • Pratertje22

  Echt veruit de slechtste datingsite waar ik me ooit heb aangemeld. Ze doen niet eens de moeite om te verbloemen dat ze gewoon een ordinaire oprichtingspartij zijn!!

 • Ik kom hier al jaren wat ik wel erg vind is dat schelden en sommige bedreigingen zetten in je mailbox

 • Geen gezellige chat site. Wordt te veel over seks gepraaat. Ik ben geen lustobject!

 • Beverssystemen

  Ik vind het een hele aardige chat site met veel mogelijkheden. Een echte date heb ik niet kunnen vinden want de meeste vrouwen verlaten de chatt bij wat schunnige taal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *