Christelijke datingsite

Crosspoint.net

Crosspoint.net

1.5

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

1.0/5

Mogelijkheden

1.5/5

Prijs

1.5/5

Crosspoint.net is de allereerste christelijke contactsite. Het is een erg succesvolle datingsite voor Christenen. Wanneer je als single graag nieuwe mensen ontmoet, dan kun je bij Crosspoint.net terecht voor contacten met gelijkgezinden. Cross point is niet alleen een plek waar je een relatie kunt starten, het is ook een plaats waar je je vriendenkring uit kunt breiden of waar je een activiteit kunt organiseren. Lid worden kan al vanaf 7,50 per maand en dan kun je veel nieuwe mensen ontmoeten.

Betrouwbaarheid Crosspoint.net

Bij Crosspoint.net is privacy een hoge prioriteit. Daarom wordt je e-mailadres niet op Crosspoin.net gepubliceerd. Je gegevens worden ook niet aan derden verstrekt. Er wordt door Cross point veel gedaan aan veiligheid en privacy. Zo kun je bijvoorbeeld een Cross point privegesprek aan- en uitzetten. Er wordt door Crosspoint gewaarschuwd in de algemene voorwaarden dat je je privegegevens niet zomaar door moet geven. Gesprekken kunnen ook via de mail voortgezet worden. Op moment dat je dat doet geeft Crosspoint aan geen enkele verantwoording meer te dragen. Logisch.

Inschrijven en inloggen

Bij inschrijving op Crosspoint wordt naar een aantal persoonlijke gegevens gevraagd. Het hele aanmeldproces duurt in totaal een paar minuten, verdeeld over vier stappen. Je gaat eerst je gebruikersnaam invoeren, hieraan worden automatisch drie cijfers toegevoegd. Je moet hierbij minimaal drie en maximaal negen letters gebruiken. Als je bijvoorbeeld de naam Saskia kiest dat wordt het Saskia879 bijvoorbeeld. Dan ga je je wachtwoord invullen, daarbij is het van belang dat je er een kiest van minimaal zes en maximaal twaalf tekens. Hierbij zijn letters en cijfers toegestaan. Vervolgens geef je je e-mailadres aan. Dan wordt er gevraagd naar je geboortedatum, een netnummer en of je een man of vrouw bent en dan kun je aangeven hoe je op Cross point terecht bent gekomen. Vervolgens moet je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en aangeven dat je het afgelopen jaar geen gebruik hebt gemaakt van Crosspoint. Waarom ze dit vragen wordt niet duidelijk toegelicht, waarschijnlijk gaat het erom dat ze voor nieuwe leden een gratis proefabonnement verstrekken.

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd. Crosspoint heeft in de algemene voorwaarden staan dat zij mensen mogen weigeren die niet tot de doelgroep behoren. Het gaat dan over: hetzij niet tot enige christelijke geloofsgemeenschap behorend, een partner zoeken die tot hetzelfde geslacht behoort, zich niet aan de regels, algemene voorwaarden of ons privacy beleid houden. De mensen worden dan via de mail op de hoogte gebracht. Er is een virtuele hulp aanwezig, die de Cross point Tour heet. Deze geeft aan welke functies en mogelijkheden er allemaal beschikbaar zijn. Er wordt hierbij aangegeven hoe je naar leden kunt zoeken, hoe je een mail kunt sturen en als je aan de hand daarvan vragen hebt kun je altijd contact opnemen via het e-mailformulier met de medewerkers van Crosspoint. Dit komt ten goede aan het gebruiksgemak.

Kosten Crosspoint.net

Je kunt bij Crosspoint al lid worden voor een bedrag van 7,50 in de maand. Maar je kunt ook eerst een proefabonnement nemen. Dit is in totaal 10 dagen gratis en op die manier kun je kennismaken met Cross point. Op het moment dat je je proefabonnement wilt verlengen dan klik je bovenaan de pagina op ‘verlengen’. Voor 7,50 euro per maand heb je onbeperkt toegang.

Nieuws en kortingen

Crosspoint heeft regelmatig kortingen en acties. Denk hierbij aan een dag gratis daten of een tijdelijk gratis lidmaatschap. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Mobiele App

Op moment van review beschikt Cross point niet over een mobiele applicatie. De datingsite werkt wel op een mobiel apparaat.

Uitschrijven Crosspoint.net

Uitschrijven gaat heel gemakkelijk op Crosspoint.net. Daarvoor dien je wel ingelogd te zijn. Er is geen transparantie of je gegevens bewaard worden in een database, of dat ze direct verwijderd worden. Ben je proefabonnee? Dan stop je abonnement na tien dagen automatisch en dan kun je ook niet meer inloggen en heb je ook geen toegang meer tot alle gegevens.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Crosspoint.net

  • Goede datingsite. Leuke mensen en ik kreeg snel na aanmelding al de eerste matches en berichten. Ik heb inmiddels versxhillende keren afgesproken met een jongen. Ik ben benieuwd of het iets gast worden tussen ons. Jammer dst ze nog geen app hebben. Ik vind het ook niet te duur. Waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *