Christelijke datingsite

FunkyFish

FunkyFish

2.6

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

3.0/5

Prijs

2.0/5

De datingsite Funky Fish is niet alleen een datingsite, maar fungeert ook als een online community voor protestantse en katholieke vrouwen. Ben je gereformeerd, katholiek of evangelisch, dan kun je bij FunkyFish terecht om in contact te komen met andere singles om evenementen te organiseren, een christelijke geloofsgemeenschap te vinden of zelfs een blog te starten. Zo is FunkyFish veel meer dan alleen een datingsite.

De website van FunkyFish is een overzichtelijke website, waar je gemakkelijk alles kan vinden wat je nodig hebt. Dit maakt de website erg gebruiksvriendelijk. Het is dan ook niet voor niets dat al 27.000 leden zich hebben aangemeld voor Funky Fish, want dit online platform is een van de grootste online platforms voor christenen. Sinds de oprichting in 2002 heeft de website, op moment van review, al ruim 15 duizend mannelijke leden en 18 duizend vrouwelijke leden aangetrokken. Ongeveer 80 procent van de leden van FunkyFish is vrijgezel.

FunkyFish Betrouwbaarheid

Om gebruik te kunnen maken van Funky Fish, dienen leden enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Natuurlijk wil je als lid niet dat deze persoonlijke gegevens gebruikt worden voor andere doeleinden dan de doeleinden op FunkyFish en nog belangrijker, dat de gegevens op straat komen te liggen. Daarom vraagt Funky Fish alleen gegevens voor het registreren op de website, het deelnemen aan een spel, het beantwoorden van een enquete of het chatten met andere leden. Ook dien je persoonlijke gegevens door te geven als je een abonnement afsluit, maar deze gegevens worden vanzelfsprekend niet voor andere doeleinden gebruikt. Om jouw gegevens te beschermen tegen eventuele kwaadwilligen, heeft Funky Fish een professionele en goed beveiligde database ontwikkeld. In deze database worden alle gegevens van leden opgeslagen en omdat de database alleen zichtbaar is voor enkele medewerkers van FunkyFish.nl, kan niemand jouw gegevens zomaar inzien. Ook worden de gegevens die je aan FunkyFish doorgeeft niet verstrekt aan derden zonder jouw toestemming. Geef je wel toestemming om jouw gegevens door te geven, dan worden jouw gegevens alleen aan relevante partners van FunkyFish.nl gegeven om relevante aanbiedingen te doen. Wil je dit niet, dan kun je dit simpelweg weigeren.

Wat betreft het weren van fake leden, hanteert FunkyFish een passief beleid. Dit wil zeggen dat alle leden misbruik van de datingsite kunnen melden, maar dat de datingsite zelf niet op zoek gaat naar leden die misbruik maken van de datingsite. Het is dus mogelijk dat je als lid van FunkyFish.nl in aanraking komt met neppe leden of leden met verkeerde bedoelingen, maar door dit direct door te geven aan de medewerkers van FunkyFish worden deze leden zo snel mogelijk van de website verwijderd. Op deze manier blijft online dating en het gebruik van het online platform van FunkyFish.nl een leuke ervaring.

Als je lid wordt van FunkyFish, maak je een profiel aan met enkele persoonlijke gegevens, een foto en een persoonlijke tekst. Deze gegevens zijn ook in te zien door niet-leden van de datingsite. Zo wordt er bij niet-leden een verkorte weergave van het profiel getoond, waar je onder andere kan zien wat de nickname van het lid is, hoe oud het lid is, wat het beroep is van het betreffende lid en hoe het lid eruit ziet (foto). Ook kun je de persoonlijke tekst van het lid lezen. Om meer te zien van het profiel, dien je lid te zijn. Dit wil zeggen dat profielen dus wel inzichtelijk zijn voor niet-leden, maar niet volledig.

Kortom: de datingsite FunkyFish.nl is zeker een betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om de privacy van leden te waarborgen en de ervaringen op de datingsite zo positief mogelijk te houden. Het enige nadeel van de datingsite met betrekking tot de betrouwbaarheid, is het feit dat men een passief beleid voert ten opzichte van fake leden. Daarnaast wordt de privacy van leden wat beperkt door het feit dat profielen ook ingezien kunnen worden door niet-leden. Wil je liever anoniem blijven en niet voor iedereen zichtbaar zijn, dan is deze datingsite wellicht geen goede datingsite voor jou. Heb je geen problemen met het tonen van een verkort profiel aan niet-leden, dan is het grote netwerk van FunkyFish.nl zeker een interessant netwerk voor jou.

Inschrijven en inloggen Funky Fish

Wat het inschrijven bij FunkyFish.nl anders maakt dan bij andere datingsites, is het feit dat inschrijven bij FunkyFish al mogelijk is vanaf een leeftijd van 16 jaar. De meeste datingsites hanteren een grens van 18 jaar, maar omdat Funky Fish niet alleen een datingsite is maar ook gezien wordt als online community voor christenen, is de website ook bereikbaar voor mensen van 16 en 17 jaar.

Om je in te schrijven voor de datingsite, dien je een inschrijfformulier in te vullen op de website van FunkyFish.nl. Deze vind je snel en gemakkelijk op de homepage door te klikken op de button Gratis inschrijven. Als je op deze button hebt geklikt, opent zich een inschrijfformulier dat je helemaal in dient te vullen. In dit inschrijfformulier vul je onder andere in wat jouw nickname voor de website moet worden, wat jouw e-mailadres is, hoe oud je bent, wat voor geslacht je hebt en tot welke stroming van het christendom je behoort. Als je alle gegevens hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, kun je het formulier versturen. Er wordt nu een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres, dat je dient te gebruiken om jouw aanmelding te bevestigen. Heb je dit gedaan, dan kun je jouw profiel verder invullen met een foto, enkele persoonlijke gegevens en een persoonlijke tekst.

Kosten FunkyFish

De datingsite en community Funky Fish heeft zowel een gratis lidmaatschap als een betaald lidmaatschap. Als betaald lid heb je als vanzelfsprekend meer mogelijkheden op FunkyFish dan als gratis lid. Enkele extra voordelen die je als betaald lid hebt, zijn de volgende:

 • Een uitgebreide mailbox (berichten verwijderen, afzenders blokkeren, et cetera).
 • Zelf bepalen wie jou wel en geen berichten mogen sturen.
 • Een fotoalbum.
 • De mogelijkheid om jouw profiel te stylen.
 • Het oprichten van interessegroepen.
 • Een gastenboek op je profiel.
 • De mogelijkheid om prive te chatten.
 • De mogelijkheid om uitjes te organiseren.
 • Bezoekersgeschiedenis in kunnen zien.
 • Anonieme profielen kunnen bekijken.
 • Een eigen nieuwspagina starten.

De kosten van het betaalde lidmaatschap van FunkyFish, zijn de volgende:

 • 12 maanden voor 39,50 euro.
 • 6 maanden voor 29,50 euro.
 • 3 maanden voor 19,50 euro.
 • 2 maanden voor 17,50 euro.
 • 1 maand voor 9,95 euro.

FunkyFish App

De datingsite FunkyFish heeft op moment van review geen mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Funky Fish

Regelmatig heeft FunkyFish nieuws en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Funky Fish

Je kunt je op ieder gewenst moment voor de datingsite uitschrijven. Als je dit doet, wordt jouw lidmaatschap officieel beeindigd op de eerstvolgende werkdag nadat Funky Fish het verzoek van uitschrijving heeft ontvangen. Om je uit te schrijven, dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Log je in bij FunkyFish.
 2. Ga naar jouw profiel op Funky Fish.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw registratie te beeindigen.

Als jouw uitschrijving voltooid is, ontvang je een bevestiging via e-mail. Als je deze bevestiging hebt gehad, ben je officieel uitgeschreven bij Funky Fish.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

29 gedachten over “FunkyFish

 • Ben aangemeld op FUNKY FISH. De datingsite op zichzelf werkt goed en prettig. Wil ik de app op mijn telefoon installeren krijg ik een vervelende foutmelding. Dat werkt dus niet. Verbeterpuntje voor funky fish. App maken

 • Sommelsdijker88

  Ik ben zeer ontevreeden over funky fish. Rare goedkope mensen. Niet echt mijn type. Bovendien loopt mijn e-mail box over van de berichten. Kan dit stoppen???????

 • Ondanks alle commentaren(ik snap niet waar ze vandaan komen), maar vind ik het een goede site. Gemakkelijk aanmelden, goede leden die w?l terug reageren!!

 • Heiko990

  Word gek van alle mails die ik krijg. Kom er ook niet vanaf. Alleen daarom al zou ik mij nooit meer aanmelden op funky fish

 • Gratis datingsites is niks mensen. Verspil je tijd niet en begin er niet aan. Wat een vage onzin is funky fish!

 • Funky girl

  Mannen zijn alleen maar seks belust lijkt wel. Niet echt een site voor een serieuze relatie. Ook veel inactieve en niet complete profielen. 1 ster voor deze prutsers

 • WEER ZO EEN!

  Weer zo’n datingsite die geld vraagt voor iets wat ook gratis kan. Kijk naar badoo. Daar heb je nog meer leden maar dan gratiis. Na betaling weet je niet waarvoor je betaald hebt. Raar dat zulke sites nog bestaan…

 • Het nadeel van Funky Fish is dat ernog niet zoveel leden op de datingsite actief zijn. Daarom ben je snel door je matches heen of moet je ver rijden om een date te hebben. Niet ideaal. Zeker niet met de blik op de toekomst. Wat mij betreft niet zo handig. Maar er hoeft er maar 1 tussen te zitten…..

 • Ze vragen je wel erg veel gegevens. Ik vertrouw die site niet. Zitten er oplichters achter net zoals bij veel van die dating sites?

 • Slechte datingsite. Geen waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *