Christelijke datingsite

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

3.6

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

3.5/5

Mogelijkheden

4.5/5

Prijs

3.5/5

Opzoeknaarjou is een datingsite speciaal voor christenen. Op de datingsite tref je singles vanaf 18 jaar met christelijke normen en waarden. Op Opzoeknaarjou.nl zijn singles actief die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. De datingsite beschikt over een handige app zodat je ook mobiel op zoek kunt naar je droompartner. Opzoeknaarjou is al sinds 2004 actief en heeft op het moment van deze review 1700 actieve leden in diverse leeftijdscategorieen.

Opzoeknaarjou Betrouwbaarheid

Opzoeknaarjou is een fris ogende datingsite. Het ziet er leuk, hip en modern uit. Iets wat je misschien niet meteen zou verwachten van een christelijke datingsite. Echter beschikt de datingsite niet over het keurmerk Veilig Daten of een thuiswinkel waarborg. Ons inziens zou de datingsite zeker een keurmerk verdienen, maar op het moment van deze review zijn ze nog niet gecertificeerd. Wat de datingsite betrouwbaar maakt is dat deze niet gebruikt mag worden voor commerciele doeleinden en er een duidelijke algemene voorwaarden beschikbaar is. Hierin zijn gedragsregels opgesteld en wanneer deze overtreden worden volgen sancties tegen de overtreder. De gegevens die jij toevertrouwd aan de datingsite worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Tevens worden deze gegevens nimmer verstrekt aan andere organisaties. Zo blijft je privacy gewaarborgd. Ook o nderlinge communicatie tussen leden behoort tot deze informatie en zal dus altijd geheim blijven.

Inschrijven en inloggen Opzoeknaarjou

Om daadwerkelijk in contact te kunnen komen met andere leden op de datingsite is het aanmaken van een account verplicht. Inschrijven gaat vrij eenvoudig en snel. Je vult op de homepage je emailadres en gebruikersnaam in. Vervolgens ontvang je een activatiemail, waarmee je je profiel kunt activeren. Vervolgens dien je een aantal gegevens in te vullen. Hieronder zijn natuurlijk de standaard gegevens zoals je woonplaats, lengte, haarkleur etc. Maar omdat dit een christelijke datingsite is, wordt er natuurlijk een aantal vragen gesteld over je geloof en hoe je dit beoefent. Nadat je al je gegevens hebt ingevuld, vul je een wachtwoord in en is je profiel actief en zichtbaar.

Opzoeknaarjou Profiel en Gebruik

Nadat je inschrijving is voltooid hebt kun je aan de slag met het zoeken naar een date. Wel is het verstandig om eerst nog wat aanvullende gegevens in te vullen. Hieronder vallen je matchgegevens, dus naar wie jij opzoek bent. Op basis van de ingevulde gegevens zal opzoeknaarjou.nl ook matches voor je selecteren. De keuzes zijn vrij open en je hoeft ook niks aan te geven. Ook kun je nog wat persoonlijke vragen invullen, zodat mensen wat meer over jou te weten komen. Handig omdat mensen meteen een wat beter beeld van jou hebben en je dus beter matches ontvangt.

Op basis van de ingevulde persoonlijke gegevens ontvang je voorgestelde matches. Hoe goed deze matches bij jou passen wordt aangegeven in procenten. Je ziet dus in hoeverre je matches overeenkomen met jou criteria. Met een beetje geluk vind je een match van 100% gevonden en kun je de liefde van je leven ontmoeten. Je kunt makkelijk je matches inzien en deze ook rangschikken. Zo kun je deze rangschikken op het percentage, nieuwe matches, foto’s en nog tal van andere criteria. Mocht je niet de goede matches hebben gehad, of wil je liever zelf opzoek naar een date. Dan kan dat natuurlijk ook. Via de zoekfunctie kun je op hetzelfde manier zoeken door het leden bestand als door je matches.

Indien je de man of vrouw van je leven gevonden hebt en graag hiermee in contact wil komen, dan kun je via opzoeknaarjou.nl snel een berichtje versturen. Je kunt de berichtjes die je verstuurd hebt snel terugvinden in je inbox. Ook is er een leuke chatapplicatie waar je gezellig met andere mensen kunt chatten. Zo kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met mensen.

Kosten Opzoeknaarjou

Om van alle functies gebruik te kunnen maken moet je een lidmaatschap aanschaffen. De voordelen van dit lidmaatschap zijn: toegang tot de chat, alle foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken en meer matches ontvangen. De kosten verbonden aan een full lidmaatschap zijn:

1 maand voor 9,95
3 maanden voor 19,95 (6,65 euro per maand)
6 maanden voor 34,95 (5,83 euro per maand)
12 maanden voor 59,95 (5 euro per maand)

Betaling geschied via het veilige iDEAL.

Opzoeknaarjou App

Opzoeknaarjou.nl beschikt over een app voor iPhone en Android. Deze app gratis te downloaden en te gebruiken en maakt het mogelijk om altijd en overal op zoek te gaan naar je droompartner. Helaas is de chat functie niet via de app toegankelijk. Zoals beschreven is de app gratis te gebruiken maar je kunt ook een betaald lidmaatschap afsluiten via de app. Net zoals de dating site is de dating app ook heel handig in gebruik.

Voorbeeld van de opzoeknaarjou dating app:

opzoeknaarjou dating app

Nieuws en kortingen Opzoeknaarjou

Regelmatig heeft opzoeknaarjou dating acties voor nieuwe leden zoals een gratis volledig lidmaatschap voor een bepaalde tijd. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven Opzoeknaarjou

Wanneer je een partner gevonden hebt, of om een andere reden geen gebruik meer wilt maken van de datingsite op zoek naar jou, is het mogelijk om je op elk gewenst moment uit te schrijven. Je account opzeggen gaat zeer eenvoudig. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens rechtsboven op je profielnaam en dan op ‘account’. Je kunt dan op lidmaatschap beindigen klikken. Helemaal verwijderd is je account helaas niet. Hij is niet meer inzichtelijk voor andere leden, maar door weer in te loggen kun je je lidmaatschap op ieder moment weer activeren. Let op! Nog openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Opzoeknaarjou

 • K kijk uit naar n eerlijke n betroowbare man tussen de leeftydklasse van 39 en 45 jaar.
  Hij moet niet gierig zijn .mijn hobbys zijn.
  Gezellig bezug zijn….
  Verder lekker koken.
  Uiteten.
  Er zijn nog een heleboel maar k vertel u het later

 • Net als de vorige ervaring heb ik ook het idee dat niemand hier echt serieus op zoek is. Een gemiddeld bezoek aan de kerk levert mijn meer serieuze aanspraak op, ik blijf nog even ingeschreven dus ik hoop dat er meer mensen mij aanspreken die wel serieus zijn. Ik houd jullie op de hoogte. Groeten S.

 • Michael D.

  Lijkt wel of hier niemand op zoek is naar een serieuze relatie. Na 1 of 2 dates haken ze allemaal af. De prijs is wel goedkoop. Kan het je toch wel aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *