Christelijke datingsite

Samenchristen.nl

Samenchristen.nl

1.4

Algemeen

1.5/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

0.5/5

Op deze dating site vind je mannen en vrouwen met een sterke overtuiging voor het christelijke geloof. Op die manier worden mensen met dezelfde normen en waarden aan elkaar gekoppeld. SamenChristen heeft als doel om christelijke singles bij elkaar te brengen voor zowel een relatie, als vriendschap. Inschrijving is geheel gratis en er zijn duizenden mensen actief op deze datingsite. SamenChristen is voor en door christenen. De webmasters werken dag en nacht aan een schone, veilige en vertrouwde ontmoetingsplek voor singles.

Betrouwbaarheid Samenchristen.nl

De datingsite SamenChristen is best veilig. De redactie neemt beveiliging serieus. Bovendien heeft het al ruim 10 jaar ervaring op internet. Er wordt veel tijd gestoken in de bescherming van de privacy van singles. Zo controleren de webmasters elke foto en elk profiel handmatig. Als het nodig is, lezen we zelfs de berichten die je ontvangt (uiteraard alleen om te controleren of het veilig is).

Inschrijven op Samenchristen.nl

Aanmelden voor een gratis proef lidmaatschap gaat gemakkelijk via de homepagina door je nickname, e-mail adres, geboortedatum achter te laten en aan te geven of je man of vrouw bent. Vervolgens worden een tiental vragen gesteld over jouw persoonlijkheid. Vragen of je op zoek bent naar een man of vrouw, over je uiterlijk en je interesses. Op basis van deze vragen wordt jouw profiel later gekoppeld aan andere profielen. Om zo goed mogelijke matches te krijgen is het dus aan te raden om je profiel zo eerlijk en volledig mogelijk in te vullen. Na het invullen van je lijst wordt je profiel compleet gemaakt door te vertellen wat Jezus voor jou betekend. Direct nadat je profiel compleet is, kun je starten met daten.

Kosten van Samenchristen.nl

Deze christelijke datingsite kun je gratis twee weken uitproberen. Na deze 2 verloopt je abonnement automatisch. Je zit er dus niet aan vast. Als het goed bevalt en je wilt lid blijven, dan kan het al vanaf 5 euro per maand.

Acties en kortingen

Geregeld heeft datingsite SamenChristen.nl acties en kortingen. Blijf op de hoogte via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Mobiele Samenchristen.nl app

SamenChristenen heeft geen mobiele app. Ze adviseren een recente browser (Chrome, Internet Explorer, Safari. Firefox, Opera) voor optimaal gebruik. Mobiele apparaten worden ondersteund via Apple iOs vanaf versie 5, Android vanaf versie 4.

Uitschrijven op Samenchristen.nl

Wil je geen lid blijven, of ben je imiddels voorzien? Dan hoef je helemaal niets te doen want je lidmaatschap verloopt automatisch. Ook wanneer jij je betaalde lidmaatschap wilt opzeggen, hoef je niets te doen. Het loopt namelijk automatisch af zonder kosten.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

6 gedachten over “Samenchristen.nl

 • Slechte ervaringen met Datingsite Samenchristen.nl.
  De directie van Samenchristen controleert op systematische wijze de inbox van haar leden.Dit is ook de indruk die mening ander ex lid van de dating site met me deelde.
  Onderwerpen op hun forum worden systematisch ook nauwgezet gecensureerd en alzo in een bepaalde richting geduw.

 • Het was een fijne tijd op SC.
  Jammer dat Chris Algra zo halstarrig is.
  Hij doet zich voor als een goed Christen, maar daar twijfel ik aan. Een Christen die niet vergeven kan, is volgens mij geen Christen.

 • de mensen die lid worden staren zich direkt vragend op voor een serieuze relatie en dat schrikt af.je wilt toch eerst een vriendschap en dan verder zien

 • Absoluut een afknapper, verplicht christelijk, wordt er direkt afgegooid wanneer hun iets vinden, l is er betaald jammer ben je gewoon kwijt. oudbollig.

 • Goede datingsite met gelijkgezinden. Altijd fijn om mensen met hetzelfde geloof te ontmoeten, je hebt toch wel dezelfde normen en waarden. Helaas zijn er niet heel veel leden, maar dat maakt het wel makkelijk zoeken

 • Betrouwbare datingsite maar weinig leden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *