Dating per etniciteit

Asian dating

Asian dating

3.4

Algemeen

4.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

3.5/5

Prijs

4.0/5

Asiandating.com is de online datingsite voor Asian dating. In deze vorm van daten ontmoet je Aziatische vrouwen en mannen. Op Asian dating vind je Aziatische types die woonachtig zijn in Nederland (en eventueel in het buitenland) en op zoek zijn naar een serieuze relatie of een spannende date. Je hoeft daarvoor niet perse zelf ook Aziatisch van afkom te zijn. Op de datingsite zijn veel succesverhalen te vinden van mensen die via asian dating elkaar hebben gevonden. De datingsite heeft op het eerste gezicht overzichtelijke en gebruiksvriendelijke uitstraling.

Het kan zijn dat wanneer je op de homepagina van de datingsite terechtkomt, die in het Engels is. Wanneer je dit ziet kun je rechtsboven in je scherm de taal veranderen naar Nederlands. Wat soms storend is, is dat niet alle pagina’s direct vertaald worden. Zo zijn de algemene voorwaarden en het privacy statement enkel in het Engels beschikbaar. In deze review lees je alles over de datingsite Asiandating.com. Lees hier alles over de betrouwbaarheid, inschrijven, kosten, dating app en uitschrijven. Voorafgaand aan een aanmelding is dit belangrijke informatie. Ben je al wat langer actief? Geef dan je mening over Asian dating en deel je ervaring onderaan deze review.

Betrouwbaarheid Asian dating

Om in contact te kunnen komen met andere leden op Asian dating moet je een account aanmaken op Asian dating. Daarvoor is het nodig om persoonlijke gegevens aan de datingsite te te vertrouwen. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens zoals je naam en je e-mailadres. Om de privacy van elke gebruiker te waarborgen hanteert Muslima.com een streng beleid bij het opslaan van deze vertrouwelijke informatie. De datingsite geeft een garantie dat de gegevens in een goed beveiligde database wordt opgeslagen. De databank is beveiligd middels een SSL-verbinding. Over het algemeen een beveiliging met een goede reputatie die onder andere ook door banken wordt gebruikt.

Vanaf het moment dat jouw account actief is op Asian dating, wordt dit account alleen getoond aan andere leden van Asiandating.com. Niet-leden kunnen geen accounts inzien en op deze manier blijft jouw privacy geheel gewaarborgd. Dit is onder andere belangrijk voor mensen die niet openlijk willen bekend maken dat ze actief zijn op Asian dating. In mindere mate stelt de datingsite deze prioriteit bij nieuwe leden. Deze foto’s zijn namelijk ook voor niet leden te zien. Welliswaar zijn de foto’s klein en moeilijk te herkennen, maar toch is het minder goed voor de privacy waarborging.

Controle op profielen

Om fake profielen en criminelen te beletten en ervoor te zorgen dat er alleen echte mensen achter de profielen zitten op asian dating, worden alle nieuwe profielen volgens de datingsite gecontroleerd en goedgekeurd. (Tijdens inschrijving hebben wij geen controle geconstateerd). Verdachte profielen worden conform de algemene voorwaarden niet op de datingsite getoond.

Over het algemeen is Asiandating.com is een betrouwbare datingsite, die privacy van leden erg hoog in het vaandel heeft. Het feit dat de datingsite internationaal actief is en in vele landen leden heeft, zegt bovendien niet alleen iets over de populariteit van de datingsite maar ook over de betrouwbaarheid van de datingsite. De datingsite heeft geen keurmerk voor Veilig Online Daten. Aannemelijk is dat dit komt doordat het Keurmerk Veilig Daten een Nederlands initiatief is en dat deze internationale organisatie dit niet heeft opgepikt. Wat je wel ziet op de datingsite is dat er onder andere een McAffee keurmerk op staat die de techniek achter de datingsite als veilig beoordeeld.

Inschrijven en inloggen op Asian dating

Het aanmaken van een profiel op Asian dating kan op diverse manieren. Allereerst kun je de normale inschrijfprocedure doorlopen waarin je veel van je persoonlijke gegevens invult op de datingsite. Een andere mogelijkheid is het koppelen van je profiel met je Facebook account. Als je voor deze mogelijkheid kiest, ben je sneller klaar met inschrijven op Asian dating omdat de datingsite jouw persoonlijke gegevens direct van je Facebookprofiel afhaalt. Overigens plaatst Asian dating nooit posts op jouw Facebookpagina. Na het invullen van je gegevens kun je direct aan de slag met het zoeken naar een passende partner.

Kosten Asian dating

De datingsite Asiandating.com kun je na aanmelding in basis functionaliteiten geheel gratis uitproberen. Echter zijn de meeste functionaliteiten beperkt. Wanneer je meer functionaliteiten wilt of zelfs wilt opvallen dan kun je kiezen voor een Gold of Platinum account. Dit zijn betaalde accounts waarmee je meer toegang krijgt. Een Platinum lidmaatschap geeft de meeste (onbeperkte) functionaliteiten. Met een Gold membership kun je onder andere onbeperkt berichten versturen en ontvangen, verfijnde zoekopdrachten invoeren en interesse in andere leden tonen. Met een platinum lidmaatschap kun je bovenop de functionaliteiten die een Gold membership biedt, ook bekijken wie jouw profiel bekeken heeft en je valt extra op doordat je bovenaan de zoekresultaten staat. Daarmee verhoog je aanzienlijk je slagingskans. De kosten voor Gold en Platinum zijn als volgt:

Gold:
12 maanden voor 10,33 euro per maand (totaal 123,98 euro)
3 maanden voor 20,66 euro per maand (totaal 61,98 euro)
1 maand voor 30,98 euro totaal

Platinum:
12 maanden voor 12 euro per maand (totaal 143,99 euro)
3 maanden voor 24 euro per maand (totaal 71,99 euro)
1 maand voor 35,98 euro totaal

Betaling van beide lidmaatschappen vinden plaats binnen een beveiligde SSL omgeving via iDEAL, PayPal, Creditcard visa/mastercard, bankoverschrijving, SOFORT of Paysafecard. We raden altijd iDEAL aan.LET OP! Asian dating verlengt jouw lidmaatschap automatisch wanneer de geldigheid afloopt. Je kunt dit automatisch verlengen aanpassen door te kiezen voor Facturering in het Instellingen menu. Wij raden je aan om dit direct bij inschrijving te doen. Zo kom niet niet voor onaangename verassingen te staan.

Asian dating App

Op het moment dat deze review werd uitgevoerd beschikte Asian dating niet over een mobiele dating app. Er bestaan wel aziatische dating apps maar deze zijn niet direct verbonden aan deze datingsite. Wel is de Asian dating geoptimaliseerd voor mobiel gebruik op Tablet en Smartphone. Je kunt de datingsite dus overal en altijd gebruiken via de mobiel.

Nieuws en kortingen Asian dating

Regelmatig heeft Asian dating allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Asian dating

Je account verwijderen van datingsite Asian dating is op elk moment mogelijk door een aantal stappen te volgen:

 1. Log in bij Asian dating met jouw e-mailadres en wachtwoord
 2. Ga naar mijn profiel op de datingsite of profiel instellingen
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Als je dit doet, wordt je profiel stopgezet en onzichtbaar gemaakt. We vertrouwen erop dat de datingsite al je gegevens uit de database haalt, maar dat konden we niet controleren. Na uitschrijving is het niet langer mogelijk om gebruik te maken van de diensten van Asian dating

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

3 gedachten over “Asian dating

 • walgelijk site .. meer scammer uit africa russia en bedelaar wouw dat real profile
  65 % scammer , 25% echte parasiet bedelaar vrouw uit Philippine dat je voortdurend vermoeid met geld vragen en huilen en toneel spelen , ik heb uit compassie 600 euro getuur via paypal an een filipine van Cebu
  de site is vervuil met nutteloos jongen philipine vrouw , maar als je rijk en houd ben , dat kun makelij en vrouw van 18 jaar vangen en deal maken , maar praat me niet over liefde

 • End-Boss user

  Ik heb al kapitalen aan deze site uitgegeven, inclusief hun gerelateerde sites zoals Vietnamcupid. Veel fakes en scams, maar zitten zeker ook wel echte (serieuze) tussen. Heb daar tot 2x een relatie gehad (ook in echt ontmoet enzo.) Als je zelf serieus bent kom je ook echt wel serieuze vrouwen tegen. Geduld is immers een schone zaak. En het is ook wel handig om enige ambitie te hebben om hun land te gaan bezoeken. Zo niet, dit soort sites gewoon skippen, dus!

 • Leuke datingsite voor Aziaten. Ben en blijf daar toch altijd meer tot aangetrokken, dus leuk om ze mensen te leren kennen. Ook voor mensen die net in Nederland zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *