Dating per etniciteit

Milobi.com

Milobi.com

2.2

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

2.5/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

2.0/5

Milobi.com is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een Surinaamse vrouw of man, voor een relatie, date, vriendschap of reisgenoot. Zo richt de datingsite Milobi.com zich speciaal op de Surinaamse markt en kan iedereen vanaf 18 jaar zich inschrijven voor deze datingsite. Dit wil zeggen dat niet alleen Surinamers die in Nederland woonachtig zijn bij deze datingsite terecht kunnen, maar ook Surinamers die in Suriname wonen. Hierdoor zijn de singles op Milobi.com erg divers en is het voor iedereen mogelijk de perfecte partner te vinden op deze datingsite.

De website van Milobi.com ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Op de homepage worden de top 10 nieuwe vrouwelijke leden en de top 10 nieuwe mannelijke leden getoond, is het mogelijk om direct in te loggen voor de datingsite en kan men direct zoeken naar geschikte singles. Daarnaast worden er enkele pagina’s in het menu getoond, voor meer informatie over de diensten van Milobi.com. Op deze manier kan er gemakkelijk genavigeerd worden naar de pagina’s die jij nodig hebt. In deze review lees je meer over de datingsite Milobi.com.

Milobi.com Betrouwbaarheid

Om je aan te melden en singles te ontmoeten op Milobi.com, dien je eerst enkele persoonlijke gegevens achter te laten op de website. Deze gegevens worden door Milobi.com altijd opgeslagen in een beveiligde database, waar alleen enkele medewerkers van Milobi.com de gegevens in kunnen zien. Daarnaast geeft Milobi.com op de website duidelijk de garantie dat gegevens van leden nooit aan derden verstrekt worden, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven door het betreffende lid. Verder worden de persoonsgegevens die je achterlaat bij de datingsite, alleen gebruikt voor het primaire doel van de website. Ofwel het vinden van een geschikte partner, een leuke vriendschap, een leuke date of een reisgenoot.

Om ervoor te zorgen dat de privacy van leden gewaarborgd wordt, onderneemt Milobi.com de volgende acties:

 • Jouw voornaam, achternaam, geboortedatum, postcode, huisnummer en telefoonnummer worden niet aan andere leden getoond. Deze zijn alleen zichtbaar voor de administratie van Milobi.com. Indien je gegevens uit wil wisselen met andere leden, kun je dit zelf doen door middel van een persoonlijk bericht.
 • Jij bent de enige partij die aan kan geven dat je in contact wil komen met een ander lid. Pas als de andere partij hier ook mee akkoord gaat, worden e-mailadressen uitgewisseld.
 • Je gebruikt een nickname of userid en geen echte naam.

Op de homepage van de datingsite worden, zoals al eerder vermeld, de top 10 nieuwste vrouwelijke leden en de top 10 nieuwste mannelijke leden getoond. Als je echter op een van deze leden klikt, krijg je niets te zien. Je kunt de profielen van leden van Milobi.com namelijk pas bekijken als je een account hebt aangemaakt bij deze datingsite. Heb je dit niet, dan kun je niets zien van de leden van Milobi.com. Op deze manier bevordert Milobi.com de anonimiteit van leden en wordt de privacy van leden beschermd.

Als je het vermoeden hebt dat een lid de datingsite om een andere reden dan liefde gebruikt, bijvoorbeeld om geld te verdienen of flauwe grappen uit te halen met andere leden, kan dit direct gemeld worden aan de redactie van Milobi.com. De redactie zal de situatie vervolgens onderzoeken en indien nodig, passende maatregelen nemen. Een actief beleid voor het opsporen van neppe leden of leden met verkeerde bedoelingen, is er helaas niet bij Milobi.com.

Kortom: over het algemeen is de datingsite Milobi.com een zeer betrouwbare datingsite. Dit komt omdat de datingsite alle gegevens van leden netjes en veilig opslaat, deze niet verstrekt aan derden zonder toestemming en bovendien een veilige date-omgeving cre?ert voor gebruikers, waar alleen leden elkaars profielen kunnen bekijken. Niet-leden krijgen niets te zien op de datingsite, dus daten op Milobi.com is geheel anoniem en beschermd. Daar komt nog bij dat persoonlijke gegevens van gebruikers niet gedeeld worden met andere leden en e-mailadressen alleen verstrekt worden aan andere leden als je dit zelf wil. Zo houd je jouw privacy in eigen hand en ben je er zeker van dat jouw gegevens niet op straat komen te liggen. Het enige nadeel van de datingsite is dat men geen keurmerk heeft, zoals het keurmerk Veilig Online Daten, maar dit is een keurmerk waar maar erg weinig datingsites over beschikken. Het ontbreken van dit keurmerk van Milobi.com wil dan ook absoluut niet zeggen dat deze datingsite daarom niet betrouwbaar is. Want betrouwbaar is deze datingsite zeker wel.

Inschrijven en inloggen Milobi.com

Om je in te schrijven voor Milobi.com, dien je enkele stappen te volgen. Dit zijn de volgende stappen:

 1. Meld je aan voor de datingsite door het registratieformulier in te vullen. Hierbij dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen, die door de datingsite worden bewaard in een veilige database.
 2. Als je jouw inschrijving hebt verstuurd, wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Let op: deze e-mail kan ook in de map met ongewenste e-mail terecht zijn gekomen.
 3. Bevestig jouw inschrijving bij Milobi.com door de bevestigingsmail te openen en op de link te klikken.
 4. Als je dit hebt gedaan, wordt jouw aanmelding in behandeling genomen. Hierbij wordt gecontroleerd of er geen contactinformatie in de oproepteksten staat, om jouw privacy te waarborgen.
 5. Als de aanmelding is goedgekeurd, krijg je een e-mailbericht ter bevestiging. Je kunt nu starten met het online daten op Milobi.com.

Kosten Milobi.com

Om je in te schrijven op Milobi.com, hoef je geen geld te betalen. Op deze manier is het mogelijk om gratis kennis te maken met de diensten van Milobi.com. Met een gratis lidmaatschap bij Milobi.com, heb je de volgende mogelijkheden op de datingsite: het bekijken van profielen en foto’s van andere leden (onbeperkt), het aanmaken van een persoonlijke homepage, het reageren op oproepen van andere reden, het wijzigen van je foto, het wijzigen van je profiel en het wijzigen van je persoonlijke gegevens in de database van Milobi.com.

Om een e-mailadres te kunnen ontvangen, dien je echter creditpunten aan te schaffen. Deze creditpunten dienen direct ingeleverd te worden als het lid akkoord gaat met het gebruiken van het e-mailadres. Daarom is het belangrijk om altijd credits op je account te hebben staan, voor het geval iemand zijn of haar e-mailadres aan je wil geven voor verder contact.

De kosten van creditpunten verschillen per regio. De kosten voor creditpunten in Suriname, zijn de volgende:

 • 5 creditpunten: 9 dollar.
 • 10 creditpunten: 15 dollar.
 • 20 creditpunten: 25 dollar.

De kosten voor creditpunten van mensen uit overige regio’s, zoals Nederland, zijn de volgende:

 • 5 creditpunten: 14,50 euro.
 • 10 creditpunten: 22,50 euro.
 • 20 creditpunten: 40,50 euro.

Milobi.com App

De datingsite Milobi.com heeft mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij het uitkiezen van een datingsite.

Nieuws en kortingen Milobi.com

Er is momenteel geen nieuws over Milobi.com te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven Milobi.com

Als je geen lid meer wil zijn van de datingsite, kun je je eenvoudig uitschrijven bij Milobi.com. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Log je in bij Milobi.com.
 2. Ga naar jouw profiel.
 3. Klik op de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen.

Als je jouw profiel verwijderd, worden eventueel aanwezige creditpunten op het profiel niet teruggestort. Je krijgt dus niet je geld terug als je nog creditpunten op je account hebt staan op het moment dat je dit account verwijdert. Heb je jouw account eenmaal verwijderd, dan wordt je profiel niet meer getoond op de website en worden jouw gegevens uit de database van Milobi.com verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

2 gedachten over “Milobi.com

 • Ben boven de 36 en zit helaas single mijn leven door brengen met,n dame bove de 50ste bij jij na wie ik opzoek Ben

 • zoekende naar een leuke date met een surinaamse man. kon eigenlijk geen website vinden in nederland met veel surinaamse mannen. dus hier een poging gewaagd. helaas zonder resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *