Dating per etniciteit

Muslima.com

Muslima.com

3

Algemeen

2.5/5

Gebruiksgemak

3.0/5

Leden

2.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

5.0/5

Muslima.com is een huwelijk-datingsite voor moslimvrouwen en mannen over de gehele wereld. Als je op zoek bent naar een serieuze, vaste partner die dezelfde geloofsovertuiging heeft als jij, is deze datingsite dan ook zeker een aanrader voor jou. Zo zijn er al vele standvastige relaties en zelfs huwelijken uit deze datingsite voortgekomen: wie weet ben jij wel de volgende gelukkige.

De website van Muslima.com ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Als je naar de website surft, kom je standaard op de Engelse versie van de website uit. Verander je rechts bovenin je scherm de taal naar Nederlands, dan wordt de gehele website direct vertaald naar het Nederlands. Het enige nadeel van dit systeem is dat niet alle pagina’s vertaald worden. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de privacybescherming van leden van Muslima.com, dan kom je op een Engelse pagina uit die niet vertaald kan worden naar het Nederlands. In deze review lees je alles over de datingsite Muslima.com. Zo lees je in hoeverre deze datingsite betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven voor de datingsite en wat de kosten zijn van de datingsite. Tot slot lees je of de datingsite een app heeft, hoe je je kunt uitschrijven en wat de voor- en nadelen van Muslima.com zijn. Op deze manier krijg je meer inzicht in de datingsite en kun je eenvoudig beslissen of de datingsite wellicht iets voor jou is, of niet.

Muslima.com Betrouwbaarheid

Om lid te worden van Muslima.com en andere moslims te kunnen ontmoeten, dien je enkele persoonlijke gegevens bij de datingsite achter te laten. Hierbij kun je denken aan jouw volledige naam en je e-mailadres. Omdat je natuurlijk niet wil dat deze gegevens op straat komen te liggen, hanteert Muslima.com een streng beleid bij het opslaan van gegevens van gebruikers. Zo zijn gebruikers verplicht alle gevraagde gegevens achter te laten, maar krijgt men wel de garantie dat de gegevens in een honderd procent beveiligde database worden opgeslagen. Zo kun je met een gerust hart jouw gegevens opgeven aan Muslima.com, omdat je zeker weet dat de gegevens niet gestolen en misbruikt kunnen worden door andere partijen. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, wordt dit account alleen getoond aan andere leden van Muslima.com. Niet-leden kunnen geen accounts inzien en op deze manier blijft jouw privacy geheel gewaarborgd. Zeker als je niet wil dat iedereen weet dat jij actief bent op Muslima.com, is dit een positief feit. Het enige wat niet-leden in kunnen zien, is een kleine verzameling van foto’s van leden bij het inschrijven. Deze foto’s zijn erg klein, moeilijk te herkennen en bovendien kan er niet op geklikt worden.

Om nep profielen te weren en ervoor te zorgen dat er alleen mensen met goede bedoelingen actief zijn op de datingsite, worden alle profielen die aan de datingsite worden toegevoegd gecontroleerd en goedgekeurd. Als een profiel de indruk wekt nep te zijn of als een profiel informatie bevat die de website niet wil tonen (zoals discriminatie, beledigingen, et cetera) wordt het profiel niet op de datingsite getoond. Daarom kan het even duren voor jouw profiel zichtbaar wordt op de datingsite als je je hebt ingeschreven. Maar hoewel het wachten dan wat langer duurt, krijg je er wel een betere date-omgeving voor terug. En kom je tijdens het online daten op Muslima.com alsnog een nepprofiel tegen of word je onjuist bejegend door een bepaald profiel, dan kun je dit melden aan de medewerkers van Muslima.com. Zij bekijken jouw situatie en het betreffende profiel en nemen vervolgens gericht actie.

Muslima.com is een betrouwbare datingsite, die privacy van leden erg hoog in het vaandel heeft. Zo worden gegevens altijd op de juiste en meest veilige manier opgeslagen, worden profielen op de datingsite niet aan de buitenwereld getoond en worden fake leden en leden die misbruik maken van de datingsite, zo veel mogelijk opgespoord en geweerd. Het feit dat de datingsite internationaal actief is en in vele landen leden heeft, zegt bovendien niet alleen iets over de populariteit van de datingsite maar ook over de betrouwbaarheid van de datingsite. Je hebt hier namelijk te maken met een professionele organisatie, die zeer ervaren is in het vak en de beste services kan bieden. Het enige nadeel van de datingsite is dat men geen keurmerk heeft ontvangen voor Veilig Online Daten. Dit wil niet zeggen dat de datingsite hierdoor niet betrouwbaar is, maar zou wel een mooie kroon op het werk van Muslima.com kunnen zijn. Wel vind je op de website enkele keurmerken die aangeven dat de website goed beveiligd is.

Inschrijven en inloggen Muslima.com

Het inschrijven bij de datingsite Muslima.com kan op twee manieren. Ten eerste kun je ervoor kiezen om je in te schrijven met behulp van jouw Facebookaccount. Als je voor deze mogelijkheid kiest, ben je sneller klaar met inschrijven omdat Muslima.com in dit geval enkele gegevens van jouw Facebookpagina kan halen en direct kan verwerken. Overigens plaatst Muslima.com nooit posts op jouw Facebookpagina, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Wil je liever niet verbinden via Facebook, dan kun je er ook voor kiezen om je op de standaard manier in te schrijven. In dit geval vul je enkele persoonlijke gegevens in op het inschrijfformulier van de website, klik je op Verder gaan en activeer je jouw account door middel van de bevestigingse-mail die je ontvangt van muslima.com. Als je dit hebt gedaan, kun je direct aan de slag met de datingsite.

Kosten Muslima.com

De datingsite Muslima.com is geheel gratis. Dit wil zeggen dat je zonder enige kosten gebruik kunt maken van de diensten van Muslima.com.

Muslima.com App

De datingsite Muslima.com heeft ook een app, om het daten op je smartphone of tablet nog gemakkelijker te maken. Waar de meeste datingsites alleen via smartphone of tablet bereikbaar zijn door de browser te gebruiken, kun je met de Muslima.com app gewoon gebruik maken van de applicatie van de datingsite. Deze applicatie bevat alle functies die de website ook heeft, waardoor het een zeer interessante aanvulling is van de standaard website van Muslima.com. Zo kun je op de app bijvoorbeeld jouw profiel aanpassen, singles zoeken, berichten sturen en chatten.

De app is verkrijgbaar in de Google Play Store van Android en in de App Store van Apple.

Nieuws en kortingen Muslima.com

Regelmatig heeft Muslima.com allerlei acties, en kortingen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Muslima.com

Om je uit te schrijven voor de datingsite Muslima.com, dien je enkele stappen te volgen. Dit betreft de volgende stappen:

 1. Log in bij Muslima.com met jouw e-mailadres en wachtwoord.
 2. Ga naar jouw profiel op de datingsite.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Als je dit doet, wordt het profiel direct uit de database van Muslima.com gehaald en is het niet meer mogelijk om in te loggen en gebruik te maken van de diensten van Muslima.com.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

24 gedachten over “Muslima.com

 • Goede site. Heb op deze site mijn ware leren kennen. Nu zijn we getrouwd en krijgen onze eerste kindje.
  Alhamdoelilah

 • Oplichters. Laat je niet foppen door deze oplichters.

 • Muslima.com discrimineert transgenders! Ondanks vele reacties van ge?nteresseerden krijg ik opeens melding dat mijn, overigens keurig en net, profiel verwijderd is. Probeer je navraag te doen: bedient men zich eerst met een ontwijkend, absurd antwoord. Als ik daarop reageer, schrijft men in het Engels dat men geen Nederlands kent en, jawel, vervolgens beheerst men klaarblijkelijk opeens ook geen Engels meer en blijft het stil.
  Wat een kansloze huichelaars!

 • mijn profiel is voor meerdere keren stop gezet zonder een geldig reden, en dan moet ik maar mailen of bellen..aan beide geen gehoor..heerlijk is dit! oplichterij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *