Dating per etniciteit

Radha.nl

Radha.nl

1.6

Algemeen

2.0/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

1.5/5

Mogelijkheden

1.0/5

Prijs

1.0/5

Radha.nl is de grootste Hindoestaanse datingsite in Nederland. De dating site is er voor mensen die op zoek zijn naar een Hindoestaanse partner. Op dating site is aanmelden geheel gratis. Radha.nl bestaat sinds 13 april 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder Hindoestanen. Sindsdien zijn er duizenden contacten gelegd tussen mensen die op zoek zijn naar een Hindoestaanse partner.

Betrouwbaarheid Radha.nl

Er worden bij inschrijving een aantal persoonlijke gegevens gevraagd omdat dit nodig is om de connecties te kunnen maken op de datingsite. Radha.nl besteed veel aandacht aan de bescherming van deze gegevens. Zo worden persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekt zonder uitdrukkelijke toestemming. Daarnaast is er een uitgebreid privacy statement opgesteld. Als lid van de datingsite geef je toestemming om persoonlijke gegevens en gegevens uit bijvoorbeeld berichten op te laten nemen in een geautomatiseerd bestand. Dit is uiteraard enkel zodat de datingsite jouw profiel kan koppelen aan profielen van andere leden. Jouw gegevens (behalve je naam, leeftijd en geslacht) zijn niet toegankelijk voor andere gebruikers van de datingsite.

Inschrijven op Radha.nl

Om contact te kunnen maken met andere leden is het verplicht om een lidmaatschap aan te maken. Registratie is volledig gratis. Zo is het mogelijk om onbeperkt profielen en foto’s van andere leden te bekijken. Je krijgt na registratie een persoonlijke homepage waar gereageerd kan worden op andere leden. Je profiel, foto en overige gegevens zijn online te wijzigen. Nadat je aanmelding is goedgekeurd kun je met je naam en wachtwoord inloggen op Mijn Radha. Daar kunt u met Ja reageren op de leden. Indien deze leden ook met Ja op u reageren, dan krijgen beide leden toegang tot het berichtensysteem. Voor het verkrijgen van toegang tot het berichtensysteem heeft u creditpunten nodig. Deze creditpunten kunt u ook aanschaffen via je persoonlijke pagina. Met het berichtensysteem kunt u anoniem berichten versturen naar en ontvangen van uw date.

Kosten van Radha.nl

Om in contact te komen met een lid van Radha.nl zijn dus credits nodig. Credits kunnen zowel in Nederland als in Suriname gekocht worden. De kosten voor credits zijn als volgt:

Kosten creditpunten Nederland

 • 5 creditpunten: 15,95
 • 10 creditpunten: 23,95 (23% korting!)
 • 20 creditpunten: 41,95 (32% korting!)

Kosten creditpunten Suriname

 • 5 creditpunten: 7,83 ( 7,25 + 8% O.B.)
 • 10 creditpunten: 12,15 (11,25 + 8% O.B.)
 • 20 creditpunten: 21,90 (20,25 + 8% O.B.)

Credits kunnen betaald worden op de volgende manier:

 • iDeal (Nederland)
 • Credit Card (Nederland)
 • Overmaken/storten op bankrekening (Nederland)
 • Overmaken/storten op bankrekening (suriname)
 • Contant betalen bij onze verkooppunten (suriname)
  Onder het kopje Mijn Radha staan meer details om te betalen.

Mobiele Radha.nl app

Op het moment van deze review is er geen mobiele dating app beschikbaar. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en mobiel via de browser.

Acties en kortingen

Geregeld heeft Radha.nl kortingsacties. Blijf op de hoogte van de actuele kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven op Radha.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer jij je om een andere redden wilt uitschrijven kan dat door in te loggen op Mijn Radha en vervolgens te klikken op de optie uitschrijven. Let op: bij uitschrijving gaan direct alle creditpunten verloren. Dit is niet terug te halen.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Een gedachte over “Radha.nl

 • De nieuwe site van Radha.nl is nu live!
  De site is geheel responsive, wat wil zeggen dat deze mobielvriendelijk is gemaakt. Daarnaast werkt de site nu met abonnementen in plaats van credits, wat weer in het voordeel van de leden werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *