Dating per etniciteit

RussianCupid.com

RussianCupid.com

3.3

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

3.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

4.0/5

Prijs

3.0/5

RussianCupid is een datingsite dat onderdeel is van Cupid Media, een grote internationale speler die meerdere datingsites beheert. Op Russian Cupid vind je Russische vrouwen en mannen die in Nederland leven en die op zoek zijn naar een serieuze relatie, spannende date of gezelschap. De datingsite biedt tal van functionaliteiten zoals het zoeken door alle profielen, e-mails naar andere leden sturen en foto’s van andere leden bekijken. Volgens Russian Cupid zijn er op de datingsite ongeveer 450.000 Russische vrounwen en mannen actief. Wij gaan ervan uit dat dit wereldwijd is. Om een profiel aan te kunnen maken moet je minimaal 18 jaar zijn. Overigens is een account aanmaken op Russian Cupid geheel gratis.

Betrouwbaarheid op RussianCupid

Zoals eerder beschreven is de datingsite Russian Cupid een dochterbedrijf van Cupid Media, gevestigd in Australie. Waarschijnlijk is dit de readen dat de algemene voorwaarden (terms of use) alleen in het Australisch te vinden zijn. Niet in het Russisch en niet in het Nederlands. Na het lezen van de voorwaarden zijn we positief over het handelen van de datingsite. Dit ondanks dat het buitengewoon onaantrekkelijk is voor een Russische of Nederlandse om de Engelse tekst te lezen. Bovendien is er een privacy statement opgesteld en hierin wordt aangegeven hoe de persoonlijke data bij Russian Cupid wordt bewaard. De datingsite slaat vertrouwelijke en persoonlijke informatie op in een SSL beveiligde database. Dit is online een van de meest veilige verbindingen. Het wordt bijvoorbeeld ook door banken gebruikt. Jouw persoonlijke gegevens worden enkel en alleen voor matchingsdoeleinden gebruikt.

Russiancupid heeft 2 keurmerken / certificaten, namelijk het McAffee Secure certificaat en het Thawte certificaat. Beide controleren het gebruik van de beveiligde SSL-verbinding en tevens wordt gecontroleerd of je geen slachtoffer kunt worden van zogenaamde phishing (oplichting door gegevens te stelen) en malware (virussen). Wat betreft de beveiliging hoeft jij je dus geen zorgen te maken. Wanneer je voor een lidmaatschap wilt betalen is gebeurt dit ook binnen een goed beveiligde omgeving Op het rekeningafschrift zal de omschrijving RussianCupid.com London GB vermeld worden.

Inschrijven op RussianCupid

Om echt deel te kunnen nemen aan het datingnetwerk en onderdeel te worden van de datingcommunity, is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een account is in mum van tijd gebeurd. Met je account kun je dus profielen inzien en berichten versturen naar andere leden. Bij inschrijving wordt je naam, geslacht, wachtwoord en e-mailadres gevraagd. Vervolgens word je verzocht om je geboortedatum, woonplaats en achternaam in te vullen. Vervolgens wordt in de volgende stap gevraagd om je basisgegevens als etnische groep, burgerlijke staat en beroep in te vullen. Via een pop-up kun je direct een foto vanaf je Facebookaccount of vanaf je computer uploaden naar RussianCupid. Dit is goed gedaan omdat je op die manier veelal profielen krijgt die compleet zijn.

Het is overigens niet verplicht om een foto aan je account toe te voegen. Klik op venster sluiten om geen foto toe te voegen. Wanneer je profiel compleet is, ben je klaar om te zoeken naar jouw Russische droom vrouw of man. Met dit gratis account is het mogelijk om de meeste functionaliteiten uittesten. Bijna alle functies zijn slechts beperkt te testen. Wanneer je meer wilt, is het nodig om een betaald account aan te maken.

Kosten RussianCupid

Een account aanmaken op de russische datingsite is gratis. Met een gratis account kun je de basis functionaliteiten, hetzij gedeeltelijk, gratis uitproberen. Als je meer functies wilt, is het mogelijk om een betaald profiel af te sluiten. Je hebt de keuze uit een Platinum of Gold abonnement. Met een Platinum account heb je meer toegang dan met een Gold. Met een Gold lidmaatschap kun je onbeperkt contact opnemen met andere leden, live chatten, e-mails ontvangen en versturen. Daarnaast word je niet meer gestoord met advertenties. Met een Platinum lidmaatschap kun je naast alle functies die met een Goldaccount hebt, ook nog eens je profiel op laten vallen, uitgebreider zoeken en matches vergelijken en je berichten laten vertalen. De kosten van betaalde accounts zijn:

Gold:
12 maanden voor 10,33 euro per maand (totaal 123,98 euro)
3 maanden voor 20,66 euro per maand (totaal 61,98 euro)
1 maand voor 30,98 euro totaal

Platinum:
12 maanden voor 12 euro per maand (totaal 143,99 euro)
3 maanden voor 24 euro per maand (totaal 71,99 euro)
1 maand voor 35,98 euro totaal

Betaling vindt plaats binnen een beveiligde omgeving via iDEAL, PayPal, Creditcard visa/mastercard, bankoverschrijving, SOFORT of Paysafecard. We raden altijd iDEAL aan. LET OP! Russian Cupid verlengt jouw lidmaatschap automatisch wanneer de geldigheid afloopt. Je kunt dit automatisch verlengen aanpassen door te kiezen voor Facturering in het Instellingen menu. Wij raden je aan om dit direct bij inschrijving te doen. Zo kom niet niet voor onaangename verassingen te staan.

RussianCupid app

Op het moment van schrijven beschikt Russian Cupid niet over een mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik op Tablet en Smartphone. Je kunt de datingsite dus overal en altijd gebruiken via de mobiel.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Russian Cupid allerlei acties en kortingen voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op RussianCupid.com

Als jij een Russische vrouw of man hebt gevonden of geen gebruik meer wilt maken van de datingsite kun jij je op ieder gewenst moment uitschrijven. Je account opzeggen op RussianCupid kan door in te loggen, vervolgens naar instellingen te gaan in het hoofdmenu, klik dan op profiel instellingen en vervolgens op profiel uitschakelen. Je kunt hier een reden geven van opzeggen. Na bevestiging wordt je profiel verwijderd.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *