Dating voor gehandicapten

Capido

Capido

2.9

Algemeen

3.5/5

Gebruiksgemak

2.5/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

3.0/5

Capido.nl is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor deze personen is het niet altijd eenvoudig om een leuke partner te vinden waarmee ze lief en leed kunnen delen of een casual date mee kunnen afspreken. Capido dating biedt in dit geval de ultieme oplossing. Op deze site hoef je niet speciaal een beperking te hebben om lid te kunnen worden. Ook personen, die zelf geen beperking hebben, maar graag in contact willen komen met mensen, die een beperking hebben, kunnen op deze site terecht. Lijkt dit je leuk en wil je ook je eigen Capido date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan.

Betrouwbaarheid van de site

Over de betrouwbaarheid van de site valt niet te twisten. Via Capido kunnen gebruikers veilig en discreet berichten over en weer met elkaar wisselen, flirten en meer. Gegevens van gebruikers worden niet zomaar verstrekt aan derden of voor commerciele doeleinden gebruikt. Je kunt dus zonder zorgen het contact onderhouden met je Capido matches. 

Inschrijven

Het inschrijfproces van Capido dating is zeer eenvoudig en snel. Je kunt je inschrijven door op de startpagina van de site te klikken op het tabje Gratis aanmelden, start met daten of direct aanmelden. Na op een van deze tabjes geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je gegevens moet invullen als een gebruikersnaam naar wens, geboortedatum, e-mail adres, wachtwoord, geslacht en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje start met daten. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van je eigen sexy Capido date.

Gebruik

Capido dating is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Zodra je op de startpagina bent zie je in een oog opslag waar je als gebruiker moet inloggen en waar je je als nieuwe gebruiker kan registreren. De site zelf heeft een speciale zoekfunctie waar je op basis van jouw keuren in contact kan komen met de beste Capido matches.

Kosten

Alle nieuwe leden krijgen na zich aangemeld te hebben op de site automatisch een gratis account toegewezen. Als nieuwe gebruiker kun je met dit gratis account foto’s plaatsen en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je de kans op het vinden van een date vergroten, door gebruik te maken van alle functies van de site? Dan kun je kiezen voor een Capido abonnement. De abonnementskosten van Capido zien er als volgt uit:

  • 1 maand, 11.95 p/mnd
  • 3 maanden, 9.95 p/mnd
  • 6 maanden, 7.50 p/mnd

Mobiele Applicatie

De website van Capido is overal en altijd bereikbaar. Het enige wat je nodig hebt is internet en een laptop, tablet of mobiel. Je kunt daarmee waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt gebruik maken van de diensten van de site en contact opnemen met interessante matches. Download vandaag nog de mobiele Capido applicatie via Google Play en kom in contact met je eigen Capido match. 

Uitschrijven

Personen die vanwege de een of andere reden genoodzaakt zijn hun profiel te verwijderen, kunnen dit doen door als eerst in te loggen op de site en dan via het tandwielicoontje te gaan naar instellingen. Aan de onderkant van de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je klikken op het tabje account verwijderen. Na de reden ingegeven te hebben waarom je je account wilt verwijderen en de keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijderd van de databases van de site.

Britt Meijer

Britt Meijer schrijft voor de redactie van Datingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *